Tak ako ho zbalit a zviest ked nas uz videl v takych podobach, ze sa i za to hambime,,, 😀 ako zviest vlastneho chlapa ked nas castokrat vidi len v "ceplakoch"... Ak ste i vy obycajne maminky, manzelky a neholdujete shopoholizmu a vysedavaniu na kave, skor stojite pri sporaku, s detmi v piesku,,, Ako byt stale pritazliva pre svojho partnera? Ja toho svojho chcem zbalit,,,ale eviem ako 😅
je tu o tom clanok, len ho zatial neviem najst. ja nastastie balit nemusim, co si velmi cenim, lebo som to uz asi zabudla.. 😀. ale aj tak som zvedava na tipy 😉
pozrite stranku
skola zvadzania
http://www.seduction.sk/blog-ako-zbalit-zenu-ak...
tak moj byvaly, ked som sa snazila, tak ma oznacil, ze niekoho mam, ze to nie kvoli nemu. moj terazsi priatel tiez podobne reagoval, ze kvoli komu som sa zacala paradit. na jednej strane to ti nasi chlapi chcu, na druhej strane je im to podozrive. sami nevedia, co by chceli 😀 ale podla mna asi to treba davkovat postupne, nech nenadobudaju dojem, ze mame niekoho ineho 😉 ale tiez take varenie nie v teplakoch, ale v normalnom sexi obleceni ze joj, nestihala som sa prezliect, takze takto oblecena varim, vrtenie zadkom nenapadne, podavanie jedla s vystrihom, obsuchnutie sa vystrihom o muza, noo to je fajn napad. pripadne po vylezeni z vane v nejakom pradielku, ktore je pod zupanom v style ze zlatko, natres mi nohy? a ked zacne natierat, zupan sa otvori, uvidi pradielko, padne na zadok 🙂 treba sa s nimi hrat
Staraj sa o seba, bud sebavedoma, usmievava a moc neziarli a nevycitaj mu za kazdu hlupost. To su tie zakladne veci, co funguju 🙂 Potom uz len staci spravit pohodovu atmosferu ked dojde domov z roboty, pekna vecera a sampanske a ostatne dojde same ;)
@bebe87 šak toto,to by aj mňa zaujímalo,môj je najnovšie stále unavený 😠