Ako fungujú turistické s cykloturistické zoznamky?

8. sep 2022

Ahojte, prosím ako funugujú na fb zoznamky napríklad turistické alebo cykloturistické, máte s tým niekto skúsenosti? rada si prečítam nejaké rady ohľadne toho, resp. či sa niekomu podarilo nájsť parťákov / partnerov 🙂 Ďakujem 🙂

lenny307
8. sep 2022

Ahoj, Michalovce, chlapci - 4 a skoro 7 rokov. Tiez sa radi zoznamime 🙂

autor
8. sep 2022

@lenny307 Ahoj, ja som opačný koniec Slovenska 🙂

evica17
8. sep 2022

Kamoške sa cez to podarilo nájsť hodne partakov n túry a iné športové akcie. A myslím že je to dobrý spôsob aj nájsť partnera ,ak si sadnete s daným človekom

autor
8. sep 2022

@evica17 nedala nejaké rady, ako sa tam zapojiť do nejakej partie alebo tak? 🙂 ja som v nejakých ale neviem vôbec ako tam na to ísť 🙂

evica17
8. sep 2022

Nie, to nevravela, ale asi dala nejaký status tam že kto pôjde s ňou tam a tam na túru alebo skialp

lintu
8. sep 2022

Nájdeš si skupinu - zareaguješ na niektorú z ponúk alebo sama si pridaj inzerát o tom, kto si a čo hľadáš - s dotyčným si môžeš vymeniť pár správ na oťukanie - dohodnete si výlet - stretnete sa a idete.
A hej, niektorí si takýmto spôsobom dokázali nájsť partnera, iní si zase našli aspoň spoločnosť na výlety. Je to rôzne. Ako žena daj najmä pozor, s kým sa stretneš. Nie každému ide iba o objavovanie krás prírody.

lenny307
9. sep 2022

Ahaaaa :D ja som nepochopila otazku ako vidim... :D