Caute
Zeny ako funguje realitka ked chcem aby mi niečo hladali a nie predavali? Plati sa im za cas alebo nejaka urcita suma, neviete?
Toto aj mna zaujíma... Tiež hladám byt, konkrétne v ZA, oslovila som nejaké realitky prostredníctvom dotaznikov na dopyt-na ich stránkach ...z deviatich sa ozvali dvaja ...ale ponukli to čo som uz dávno videla na nete a zrejme sa im to nedarí predať.
Mali sme rozhodne siete vo všetkých realitách v meste,nikdy sme nič za nič neplatili.
Iba ponúkajú čo majú na webe, to si vieš pozrieť aj ty a dohodnúť obhliadku
RK nehľada nič.Majú svojich vyhľadavačov to je to čo robím ja.Mám znamého RM davám mu typy na nehnuteľnosti ak vezme do ponúky preda máš províziu.TY do vrecka.Väčšinou chodia na typy od ľudi nafotia to naberu do ponúky.Potom to daju na stranky ale TY si vyberáš.To teraz ak je nejaký typ byt/doma vezme to RM do ponúky tak po predaji je provizia.Ale nepočula som ešte od nikoho že RK hľada nehnuteľnosti klientoví.ONI už majú nájdene.
Za to aby Vam hladali nehnutelnost podla Vasich kriterii neplatite. My sme vzdy ponukli z ajtualbej pobuky ( nie vsetko vzdy je na webe nie kazdy majitel povoli inzerovanie) takze sme urobili co najviac objliadok co by vyhovovalo. Ak nie tak sme sa snazilj v pribehu nasledujucih tyzdnov aktivne hladat pre klienta ked bolo nieco nove okamzite sme ho informovali a volali na obhliadku.
Urcita suma dohodnuta v zmluve, ale maloktore realitky takto aj realne hladaju, skor budu strkat co maju v ponuke a zoberu proviziu aj od predavajuceho aj od kupujuceho…