Aké domáce zvieratká máte, ktorých kúpu ste neoľutovali😅🙂
Pes , velki africki slimaci a skrecok
Skrecka doniesol muz ked isiel kupit psovi so synom granule a syn si vyprosil skrecka. Ale zatial nesmrdi len koleso mu davame na noc dole
rybicky v akvariu 🙂 Mali sme psa, ale jeho odchod som niesla velmi tazko, uz nechcem. Asi sebecke viem.
Škrečok Bob
macky, pes, cincily, rybky, sliepky 🙂 Moj muz chcel somarika,
alebo ovecku, ale nastastie len teoreticky 😂😂😂
2 psi, 2 skrecky
Zakrsly zajačik
jednoznačne pes, už tretí (teda v poradí, nie 3 kusy naraz). Pred pol rokom sme dostali kocúra, ktorý nám občas žerie nervy, lebo pred ním žiadne jedlo mimo chladničky nie je isté, ale tak čo už, pes ho má ako obľúbenú hračku a on drží, nech si pes vymyslí čokoľvek (ale neubližuje mu, náš pes je strašný dobrák), lebo psa miluje
vodnú korytnačku už 20rokov
pavuky a momentalne aj musky.
pavúk v kúpeľni čakajúci na jarnú muchu
Pes, 100 krat olutovali....ked som odpratavala z koberca hovienko plne cervov, zbierala mrtve blchy po byte (ked ju veterinar nastriekal pripravkom proti blcham), ked som utierala cikanice, ked vonku nonstop taha, ked jej v 8 mesiacoch museli operovat krivu nohu - 1000 €, ked vonku zerie h___a, ked skocila 2 x na infuzii (vikend a sviatok = draha pohotovost), ked som vcera cistila grcku z chlpateho koberca, ked rozhryzla hracky.
Ale inak ju lubime, venujeme sa jej a nedali by sme ju prec, lebo je nasa laska. Prisla necakane zo dna na den 🙂
Psi 2ja,jasterice ,papagaje,pavuk,mali sme fretky ,potkany,morcata, rybicky,a zatulane maca🙄
Gekončík nočný....
Psa vonku, macku vnutri a 2 vodne korytnacky. Mali sme aj kocura, ale stratil sa. Obcas nam zeru nervy, ale nevymenila by som ich za nic.
@3petka podla plemena. Barančekovia v pohode dajú cez 3 kg (ako aj môj). Platí, ze čím má kratšie ušká, tým bude menší v dospelosti.
Trpasličí králik 🙂, škrečkovia, osmáci, mačky. Mačky s králikom v pohode, iných hlodavcov by prežiť nenechali 🙂
Máme papgaja Žaka
psa, macku, skracka, africke slimaky....
@petra_em my sme kupili taketo koliesko pre skrecka a to nepocut ( ale normalne v chovatelskych potrebach, tam stalo okolo 7 euro, tu je to predrazene, link pripajam len na ilustraciu ze ako to vyzera https://www.kupsito.sk/i/7301686075/Hračky/NÁBO...), predtym sma mali klasicke a tiez sme ho obcas davali na noc von lebo sa to nedalo vydrzat ked od polnoci do tretej behal....
Žáka a rybky
@lentilkaxxx aha dakujem za info budem si na to dávať pozor. I keď človek nikdy nevie.... 😁
Ja mam osmaky degu🥰 moje zlatíčka. Raz by som chcela kozy. Mame aj psy a macku ale tie mi moc neprirastlo k srdcu
Pagekon riasnaty 🙂
Pes