Aká je vaša guilty pleasure?

20. júl 2023

Ahojte, aká je vaša guilty pleasure? 😀 Moja sú rodinne prípady, primitívny seriál ale človek pri ňom nemusí rozmýšľať lebo dej predvídateľný, aspoň trochu vypne hlavu 😆. Muž sa zo mňa smeje ale raz za čas to potrebujem.

pkgirl30
20. júl 2023

čo je to guilty pleasure?

januska12323
20. júl 2023

@pkgirl30 cítiš sa vinná, že to pozeráš lebo je to hovadina, primitivnosť... Ale nevieš s tým prestať 😁
ja mám pár ľudí na youtube tak ale už nepozerám som sa zatla nič mi to nedávalo

zelenakobyla123
20. júl 2023

Moja guilty pleasure je Modrý koník😆

a_alexandra_a
20. júl 2023

@januska12323 to nie je len o pozeraní... guilty pleasure je niečo, hocičo čo ti spôsobuje potešenie, aj napriek tomu, že by si sa za to mala hanbiť... zjednodušene povedané...

lucia13022023
20. júl 2023

@zelenakobyla123 hahahaha presne 🤣🤣🤣🤣

galganka
20. júl 2023

Zámena manželiek. Keď mám pocit, že je všade bordel, deti z besných vajec, a mňa ide poraziť, pustím si jeden diel a zase je mi dobre. 🙈

lucia13022023
20. júl 2023

Pozeranie tlc dr. Pimple popper🤣 celkovo vytlacanie pupakov

babulkomale
20. júl 2023

@pkgirl30 hriešne potešenie sa to nazýva v slovenskej literatúre, ktorú evidentne mladšia generácia nikdy nečítala.

natassa2
20. júl 2023

@a_alexandra_a Ale teda nie len hanbit, ale napriklad to moze byt aj sladkost, aj ked si povies, ze drzis dietu povedzme 😀 Proste cokolvek, co by si nemala jest,robit,pozerat, ale predsa to robis, lebo mas z toho pozitok 😀

michu_
20. júl 2023

korejske dramy ale nehanbim sa za to:D aj ked okolie na mna pozera, ci to myslim akoze vazne :D

kvetka22
20. júl 2023

@michu_ pridávam sa 🙂 aj keď ku mne sa už pridal aj manžel 🙂 tak sme dvaja 😁
Ja ešte fičím aj na (najmä ázijských) BL seriáloch ❤️ kde hlavný par sú dvaja chalani/muži

akiana
20. júl 2023

Majonezove salaty, mexicke telenovely.

beataxxx
20. júl 2023

Babske romany, ale nesmu byt prilis hlupe🙂🙂🙂

joannita
20. júl 2023

Ja milujem rodinne pripady a vobec sa za to nehanbim 😂

babulkomale
20. júl 2023

@galganka ja som az tam pochopila ze ked niekto povie "nie som prehnane na upratovanie", moze to znamenat rozne veci. Ze nebeha denne s handrou ale ide s detmi radsej na vylet a uprace ked je skaredo alebo vecer, ale cisto ma (ja) alebo ma pod postelou hnoj a papiere z Horaliek a pod hrncami v skrinke vrstvu ciernej zeminy.

akiana
20. júl 2023

Jezis a este Evitovky, hlavne tie starsie.

kvetinka75
20. júl 2023

@joannita kedysi som ich tiež sledovala. Teraz mi už lezie na nervy aj tá zvučka 😂

galganka
20. júl 2023

@babulkomale toto... presne toto... keď sa tu rútim, že tri deti majú večer na stole 28 pohárov, alebo nedali tanier rovno do umyvačky... a potom to zapnem a tam plachty na posteľ, že len zapáliť, deti bez hygieny a pod... 🙈

deedaa
20. júl 2023

Mama, ožeň ma! je u mňa top topov a pozerala by som to stále dookola 🤣

angeli121212
20. júl 2023

@michu_ náhodou korejske drámy sú paráda 😊

janetinka27
20. júl 2023

pozeravali sme na pc sudnu sien miliony dielov za sebou 😀

janetinka27
20. júl 2023

(ked dosli slovenskej, tak aj ceske) 😀

laurita285
20. júl 2023

Pozerám v telke tie telešopingy a mágiu 😀 😀 keď sú tam veštice to milujem najviac, občas tam aj zavolám 😂

anos18
20. júl 2023
petronellla87
20. júl 2023

Stupidne realityshows... A cim vacsi bizar tym lepsie😂

petronellla87
20. júl 2023

@michu_ korejske dramy to znie dobre😀 das mi typ na nejaku kokretnu?

levica202
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
listy456
20. júl 2023

Neviem sa zmierit s tym ze 15 ludi tu pouziva zensky rod pri slove guilty pleasure 😀😳😳😳 Je to - to guilty pleasure 😭😭 ako vas vobec napadol zensky rod 😭 inak po slovensky previnile potesenie, nemusi to byt len pozeranie niecoho, plati to pri vsetkom od jedla az ku sexu s milencom... Ale to ze definici sa da vyhladat hovorit nemusim 😀

breznica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cocolino234
20. júl 2023

@listy456 tiež vo vnútri plačem. 😀
@breznica nejde len o pozeranie niečoho, ony nepoznajú definíciu. Iba jedna to tu vysvetlila. Určite by sa u teba našlo niečo ako napr. zjesť liter zmrzliny na posedenie aj keď vieš, že to nie je najlepší nápad - moje guilty pleasure. Hanbiť sa nie je to správne slovo.