Čo si o tom myslíte keď človek býva v 1 izbovom byte plus kuchyňa a má doma 8 mačiek ? Zaujíma ma názor. Dík.
Prečo? Každý nech si robí ako uzná za vhodné
@janai1 ak ma rodinny dom tak ok. Ale ver mi ze by si takeho cloveka nechcela mat v bytovke za suseda. Ten macaci moc to je nieco hrozne. A v 1 izbovom byte dakujem pekne.
Mám rada mačky, dokonca jednu mám.
Ale toto je extrém, to by som nedala
Že je to šialené. Keď má rád mačky, tak nech má jednu. Ale osem, a ešte k tomu v 1izbovom byte, tak v Tom prípade si neviem predstaviť, ako sa tam všetky pomestia.
Ja poznam chlapika ktory ma 12 maciek v 2izbovom byte a plus jedna argentinska doga. Ako stara sa. Niesom fajjnovka ale nevosla by som tam neznasam zapach mocu po macke, hoc mame 1 doma na dvore.
Milujem macky, sama mam momentalne 2-3 ako kedy,, ale pri dome,, v byte sme mali jednu par rokov,nebolo citit nic,no ja som to cistila piesok vo Wc denne aj 2x, 8 maciek v jednoizbovom byte, chudaci susedia,,ten moc hlavne ked je viac maciek🤦♀️🤦♀️ To nie,,,
Ja som mala v 1 izbovom 1 macku, potom v 2 izbovom 2 macky...8 mi pride vela na jednu izbu, to su minimalne 4 macacie zachody,to si neviem predstavit kam vojde, a tiez sa tam tolko maciek musi dost tlacit a nemaju dost miesta
@caroline_ teraz byvam v dome a v jednej veeeelkej izbe su tie moje dve bytove, tie su ok maju vsetko co potrebuju, a vo vedlajsej mame taku vonkajsiu macku ktora ale u nas porodila a starame sa zatial o nu a jej tri maciatka, to je spolu 6 maciek na dve izby a niekedy je to dost zahul a teda 8 v 1izbe si neviem predstavit
@zuzinka888 ak sa im normalne cistia zachody tak to necitit
Podla mna zvierata do bytu nepatria takze si to neviem predatavit
Mame 2 vo velkom dome.viac by som si nevedela predstavit
Napadlo ma ako prve, ze ten clovek je sam a trosku mimo, ako druhe smrad a tretie story ako majitelka bytu zomrela, nasli ju o tyzden a hladne nekrmene macky ju zacali od hladu obzierat.
Často je uvádzané, že mačacích WC musí byť o jedno viac ako je počet mačiek. Čiže v tomto prípade 9 😱. To ma napadlo hneď ako prvé. Druhá vec je, o aké mačky sa jedná. Iné je 8 dospelých mačiek oboch pohlaví, ešte ak nie sú vykastrované - neverím, že budú vychádzať bez problémov a žiadna nebude trpieť. A iné je, ak sa dospelému páru narodí 6 mačiatok, vtedy sa to dočasne dá zvládnuť, kým sa umiestnia do rodiny.
Ze je zvlastny a nieco si kompenzuje.
Ze sa citi sam aa opustene.
Poznam pripad, ze v 4i byte maju 10 maciek. Vsetko zachranene.
že tam musí mať poriadny smrad.
@oli18 zachránené?
@lenja123 áno tak to je. My máme doma 3 a máme jeden záchod keďže to by sme museli mať záchod v každej izbe pomaly. Ale záleží aj aký naši majú záchod dosť veľký a čistí sa raz resp 2x denne.
Inak 8 mačiek v jednoizbovom byte si neviem predstaviť
ze to je uz na psychiatriu ... chudaco susedia ... nehovoriac o mackach co trpia v tak malom priestore .. ja mam jednu chodi dnu i von a aj ked sa o nu staram zachod cistim proste ju je citit ... je to zviera .. ked sa vykadi rano kym som v praci tak je to iny andel kym dojdem domov a upracem.. a u 8 fuuuuuu
Poznala som jednu kocku a tá mala 7 mačiek v dvojizbaku, robila docasky pre ne kým im nenašla nové rodiny. Nechápem ako to robila, ale žiadny veľký smrad u nej nebol. Ja mám jednu mačku, nezbavíme sa jej ale už potom nikdy viac, keď sme vonku par hodín a prídeme domov, je to cítiť a mne to vadí.
To isté, ako keď niekto býva s 5. detmi v jednoizbovom byte. Že keď tak chce žiť, nech žije a mňa do toho nič 😉
Ze je to smradoch a humusak.
@stvura a vidíš KATO skoro každý odporúča 😀 my sme chceli skúsiť tú silikatovú či aká to je len u nás je problém že sú traja takže možno 2 by zapasovala a tomu jednému nie 😒😀 inai dávame zverlit už roky rokúce
Ze ma vsade same chlpy