Ahojte mamičky, zaujíma ma taká banalita 🙈 mate skúsenosť so znamienkami u vaších detí? Môj syn (15 mesiacov) má vedľa nosa malé znamienko. Má možno 0,5mm. Zatiaľ mini. No som si istá, že ešte 2 mesiace dozadu ho nemal. Myslíte, že to bude veľké znamienko?? Ja vôbec nemám skúsenosti so znamienkami. Ja ich mám na tele fakt minimálne. Ani moja rodina nemá nejak veľa znamienok. Ak by bolo na nohe, je mi to fuk 😁 len ma trošku zaujíma, ako rýchlo tie znamienka deťom rastú.. Či z neho bude veľké výrazne znamienko.. Hej, som prvomatka 😂
Môj sa narodil bez znamienok a rastú veru. Jedno má také väčšie a radšej som išla ku kožnej a tá povedala, že len treba sledovať.
@sunny8 no len keby nebolo na tvári 🤔 a hneď vedľa nosa.. čo ja viem.. mne sa to na tvari nejak nepači, možno menšie ano.. ale ak bude obrovské?
@tslobik aj môj sa narodil bez znamienok.. Zatial sa mu urobilo jedno na stehne (to neriešim) a jedno na tvari.. som zvedava ake velke bude.. Keď za 2 mesiace narastlo cca 0,5mm? 🤔
@taskataska presne o to, čo som napisala..
@taskataska Inak.. Presne na rovnakom miesto ho ma ako ho mal on.. Aj rovnaka strana 😂 Ani som nevedela.. Poznam ho len bez znamienka.. Vďaka za info 👍 vyzeral s nim sexy.. Nemusel si ho davať preč.. 😁 Aspon mam predstavu ako môže vyzerat 😂
znamienko sleduj keby sa zvasovalo chodte na kozne aby ho dr skntrolovala dermatoskopom
@autor Oni sa tie znamienka dajú odstrániť ak prekážajú, alebo ak sa "nezdajú". Môj ich už má dosť, ale jedno také dosť veľké. Lenže MUDr. povedala, že stačí len sledovať, aj tak by nespolupracoval, keby ho chcem dať odstrániť teraz a to už je školák. Možno neskôr. Mne už jedno tak odstraňovali, lebo sa lekárke nezdalo. Tak chodím ročne na kontrolu všetkých. Z estetického hľadiska mi odstraňovala takú bradavicu na dekolte.
Malá som kedysi ako mala znamienko pri nose. Viac krát som si to ako decko skrabala,teraz je to gulicka svetlejsej farby. XD
@nika82 vďaka, budem 👍
@tslobik ja by som ho asi ako dieťaťu nedala odstraniť, ak by na tom Dr. netrvala.. Keď bude starší a bude to znamienko naozaj veľké, sam sa rozhodne 🙂 len viem, ake su deti v škole.. Sem tam mi napadne, že ak bude naozaj velke, aby sa mu deti nesmiali 🙈 predsa je to tvar..
@ivangeline ja som si ich tiež ako mala zopar rozskrabala 🙈😂 ale ja mam znamienka fakt minimalne.. No manžel ich ma viac a dost aj na tvari ale len take miniatúrne.. A jedno mal na brade fakt velke a vypukle, to si dal vybrat a ostala mu jazva po reze.. 🙄
Znamienka sú normálne a krásne. Ja sa teším u dcérok z každého nového 🙂