Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto školou? Ale neštudujete tam náhodou?Mala by som nejaké otázky na vás.
@zevrajma
zivotopisy s touto skolou - smer smetny kos 🙂
@zmrzlinka2021 prečo?
@hylary
- škola pre ludí ktorí chcu titul, mozno 1 z 15tych absolventov chce v tej oblasti pracovat, ale ten sa k nam nebude hlasit
- skola, ktoru vystuduje "aj moj skrečok", reálne tam a na vselijaké socialne pedagogiky šli všetky moje spoluziacky zo zaklady, čo boli štvorkarky a rozmyslali ako retardované - teraz robia vacsinou v administrative, ci sekretarky (stredoskolske pozicie)
- uplne zbytocna skola - nie je potrebne ani v socialnom sektore mat na kazdy prd vysoku skolu
@terry2003 čítaš čo píšem? Práve chápanie textu vypovedá tiež o schopnosti študenta. My nie sme sociálna sféra, načo sa k nám hlásia?
@zmrzlinka2021 nereagovala som na Váš komentár ale na iné. Váš som si nevšimla.
@zevrajma mam zname co to vystudovali externe a veru pomohlo im to najst si potom pracu a dokonca v tej oblasti.
Ale ano, biedny odbor a v Mi uz uplne. Ale niekomu pomoze ku praci, lebo vieme aka tu je biedna situacia.
Aj ja som ju niekedy chcela studovat, ale oco povedal...budes robit s romami...tak som sla na ucitelstvo. Takze sa priprav, ze tu na vychode mozes robit s romami, v nejakych domovoch, na urade prace soc.pracovnicku...
@hylary no ano, ucitelstvo uz ziadna vyhra, ale chcela som a bavilo ma to...dej-geo...vtedy dobra kombinacia, dnes s nizkym poctom hodin tazko uplatnitelne. Idealy narazili na realitu a uz neucim, a obdivujem ucitelov ktori to s dnesnymi detmi zvladaju...manzel videl pocas karanteny on line vyucko nasho tretiaka a videl, ake to je narocne.
Ano kamoska ju vyštudovala nevedela si najst robotu druha kamoška robi na MU a teda zarobi ako MGR 600 v čistom !!😀 obidve oľutovali ze isli na ten odbor