Sociálna práca v Michalovciach

zevrajma
6. aug 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto školou? Ale neštudujete tam náhodou?Mala by som nejaké otázky na vás.

ninusa221
6. aug 2022

Ano kamoska ju vyštudovala nevedela si najst robotu druha kamoška robi na MU a teda zarobi ako MGR 600 v čistom !!😀 obidve oľutovali ze isli na ten odbor

zmrzlinka2021
6. aug 2022

@zevrajma
zivotopisy s touto skolou - smer smetny kos 🙂

huginko
6. aug 2022

@zevrajma odbor o ničom...

mpg
6. aug 2022

@zevrajma Keby som mala venovať VŠ niekoľko rokov, tak isto nie tejto.

hylary
6. aug 2022

@zmrzlinka2021 prečo?

domini404
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
6. aug 2022

@hylary pretože ak sa chce človek naozaj vzdelávať, tak si vyberie normálnu vysokú školu a nie sociálnu prácu na druhotriednej VŠ. To je škola len pre titul a taký titul 98% zamestnávateľov nezaujíma.

hylary
6. aug 2022

@melanta ja som videla nejaké ponuky kde žiadali mať vyštudovanú sociálnu prácu.. to je predsa práca s ľuďmi a to je potrebné vzdy

zmrzlinka2021
6. aug 2022

@hylary
- škola pre ludí ktorí chcu titul, mozno 1 z 15tych absolventov chce v tej oblasti pracovat, ale ten sa k nam nebude hlasit
- skola, ktoru vystuduje "aj moj skrečok", reálne tam a na vselijaké socialne pedagogiky šli všetky moje spoluziacky zo zaklady, čo boli štvorkarky a rozmyslali ako retardované - teraz robia vacsinou v administrative, ci sekretarky (stredoskolske pozicie)
- uplne zbytocna skola - nie je potrebne ani v socialnom sektore mat na kazdy prd vysoku skolu

melanta
6. aug 2022

@hylary je možné študovať sociálnu prácu aj na normálnej univerzite, kde štúdium bude mať potrebnú úroveň a kvalitu.

hylary
6. aug 2022

@melanta aha ja som si až teraz všimla je otázka je vo fóre michalovce

terry2003
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
6. aug 2022

@terry2003 čítaš čo píšem? Práve chápanie textu vypovedá tiež o schopnosti študenta. My nie sme sociálna sféra, načo sa k nám hlásia?

terry2003
6. aug 2022

@zmrzlinka2021 nereagovala som na Váš komentár ale na iné. Váš som si nevšimla.

euka210
6. aug 2022

@zevrajma mam zname co to vystudovali externe a veru pomohlo im to najst si potom pracu a dokonca v tej oblasti.
Ale ano, biedny odbor a v Mi uz uplne. Ale niekomu pomoze ku praci, lebo vieme aka tu je biedna situacia.
Aj ja som ju niekedy chcela studovat, ale oco povedal...budes robit s romami...tak som sla na ucitelstvo. Takze sa priprav, ze tu na vychode mozes robit s romami, v nejakych domovoch, na urade prace soc.pracovnicku...

melanta
7. aug 2022

@terry2003 kde je tu písané, že kto vyštuduje sociálnu prácu je blbec? To tu nikde od nikoho neodznelo. Napríklad ja osobne píšem, že ak chce niekto študovať sociálnu prácu (pretože sa tomu chce venovať), tak má na výber normálne vysoké školy.

melanta
7. aug 2022

@euka210 sú ľudia, ktorí chcú robiť s rómami, starými ľuďmi a pod. Našťastie, aj týmto ľuďom sa niekto musí venovať.

hylary
7. aug 2022

@euka210 a čo učíš? Učiteľstvo tiez nie je žiadne terno. A už vôbec nie v dnešnej dobe 🤔

euka210
7. aug 2022

@hylary no ano, ucitelstvo uz ziadna vyhra, ale chcela som a bavilo ma to...dej-geo...vtedy dobra kombinacia, dnes s nizkym poctom hodin tazko uplatnitelne. Idealy narazili na realitu a uz neucim, a obdivujem ucitelov ktori to s dnesnymi detmi zvladaju...manzel videl pocas karanteny on line vyucko nasho tretiaka a videl, ake to je narocne.