Miesto na zoznámenie

skvrnka14
19. aug 2017

Ahojte baby. Nerada priznávam svoju slabosť, ale som zas a znova sklamaná. Mám 20 rokov a ešte som nikoho nemala. Doteraz som sa asi tak zaľúbila asi do troch chlapcov
jeden býval cez celú republiku a vlastne on sa najprv zaľúbil do mňa, ale stále videl chladné správanie, ale ne a ne prísť za mnou a potom ma ignoroval 2 roky a našiel si inú, zas ma ignoruje. Druhý ma chcel len ako kamarátku s výhodami, lebo nemal doriešený svoj vzťah a zároveň mi tvrdil, že ďalší nechcel i ked si dakoho našiel potom, ale chytro sa rozišli a teraz lieta hore dole po súťažiach, takže nič, málokedy si napíšeme. No a tretí o tom som vám tu aj písala, písali sme si a celé to bolo super, zdal sa mi najdokonalejší úplne a zaľpbila som sa, ale naživo necítil chémiu a vtedy si začal písať s inou, ktorá vyzerala skoro takisto jak ja a teraz je s ňou, lebo ku nej cíti príťažlivosť i ked máme cca podobnú postavu.
No k tej postave, som trošku pri sebe, za posledný čas som dosť schudla kilá, ktoré som kedysi pribrala kvoli zdravotným problémom, kedy som nevládala nič absolútne, už vôbec nie cvičiť. Teraz som sa celkom naučila fit lifestylu a snažím sa pravidelne cvičiť a podľa mňa vidno na mne zmenu už, aj keď som dakedy z toho zúfalá, lebo mi aj ten tretí povedal, že chce zdravú ženu a neprídem si nejak nezdravá.
A to je druhá vec, asi mám malé sebavedomie. Teda som celkom dosť ukecaná, ale občas hanblivá no nejak to ten všímavejší človek vie vycítiť. Nemôžem za to, mám to od decka kvôli ťažšej situácii okolo mňa.
Na výške by som nikoho spoznať ani nevedela, lebo chodím na skoro dievčenskú školu (cca 8 chlapcov a 50 dievčat). V zamestnaní to asi bude rovnaké. Pred rokom a dvomi rokmi som chodila na diskotéky skoro každý týždeň, teraz už pomenej, ale posledné mesiace ked aj idem tak už 2x si ma takto niekto našiel a nevyzeral zle, ale nechcel sa kontaktovať dalej, alebo ked chcel, tak nevyzeral dobre alebo bol z ďaleka (jasné že som sa s nimi nevyspala :D ).
Väčšinou som sa zoznamovala na internete, cez pokec alebo badoo, viem že to nie je práve najšťastnejšie riešenie ale nemám kde inde. Je mi blbé tak za triezva povedať že "ahoj jaký si pekný daj mi číslo" :D A možno aj to je dôvod že mi to s nikym nevyšlo, lebo cez internet sa väčšinou nezoznamujú normálni ľudia a hlavne na tých stránkach.
Štve ma to celé možno aj preto, lebo kamošky sú zadané a citím, že aj ja dakedy potrebujem romantický večer, proste byť konečne po tých rokoch úplne šťastná :( Neviem už čo robím zle a ako sa zoznámiť.. tak teda.. neviete o niečom? :/

bluka2
19. aug 2017

Konicky, dobrovolnicka cinnost, pri darovani krvi, cestovanie (interrail, hostely), kurz sebeobrany (to sa moze zist), doucovanie pythonu, hadySOS, zorganizuj protest proti korupcii na Slovensku cez Facebook, co ja viem.. Zaklad je aktivne zit, robit to co ta bavi a vo je prospesne a nerozmyslat viac nez 50% dna o chlapoch a postave!

lintu
20. aug 2017

ľudia, ktorých jedinou prioritou je nájsť si niekoho, vyžarujú zo seba isté zúfalstvo, ktoré nepríde každému veľmi sympatické... skôr naopak... preto ak nehľadáš nejakého tragéda alebo psychopata, spomaľ tempo a nezoznamuj sa s druhými len kvôli vzťahom... si ešte mladá... bav sa, využívaj čas popri škole efektívnejšie... nemáš sen ísť si pozrieť nejaké miesto, niečo zažiť, prípadne sa naučiť? len smelo do toho! teraz máš na to ešte množstvo (neraz i zvýhodnených) príležitostí... zabavíš sa, zmenia sa ti myšlienky, naberieš na sebavedomí a v neposlednom rade nikdy nevieš, koho pri tom spoznáš...

zero1
20. aug 2017

každá druhá veta je len o tom kto ako vyzerá a kto je aký krásny.. to je tvoje jediné meradlo? možno máš 20, ale znieš ako 15tka. nemyslím to v zlom, iba tak to vidím ja..

janinah
20. aug 2017

.... Je mi blbé tak za triezva povedať že "ahoj jaký si pekný daj mi číslo" ....na skutočný vzťah treba dozrieť,netlač na pílu,nemá to význam a prilákaš len nejakého zúfalca/hoc pekného,ale z peknej misy sa nenaješ,ak je prázdna/

katkalubkova
20. aug 2017

@skvrnka14 nečítala som to celé, máš 20rokov a času ako čečiny 🙂. S postavou môžeš robiť veľké veci, si mladá, nie si po deťoch, teraz sa ešte ľahko chudne a zase.
Kto Ta ma rad, ta bude mat rad taku aka si nie preto, ze mas 170cm cm a 58 kil.😉

bonovka
20. aug 2017

@skvrnka14 uz Ti niekto povedal,ze chemia nie je len o postave?ze baba ma podobnu postavu..mozno..ale nie si to Ty..Ty ako celok si mu proste nesadla,ona ano..sorry za uprimnost..ale zrejme celkove Tvoje vyzarovanie chlapov,zda sa,skor odradza ako laka..netusim,ako sa spravas k muzom,ale ked citam Tvoje prispevky,prides mi na dvadsiatku nielen zufala a nevyzreta,ale aj kapanek,ako to pekne povedat,stratena..a prave to moze byt kamen urazu.muzi na dlhodoby vztah nehladaju ani naivne trubky,ani zakomplexovane devy,ani nesamostatne bytosti,ani problemove baby,ktore nevedia vyjst samy so sebou..to im je dobre fakt tak max jednorazovo do postele.chcelo by to zdrave,ale zas nie prehnane sebavedomie,docenit samu seba a to,co mas na sebe rada-bez ohladu na to ci mas o kilo menej,ci viac a vediet to vyuzit ako svoju prednost.nepredavas predsa svoje telo.jasne,ze fyzicka pritazlivost je dolezita,ale pevny vztah na nej nepostavis,ak zvysok bude nahovno..nebud povrchna..po prve,zrejme ani Ty nie si fyzicky dokonala,tak to neziadaj od chlapa a po druhe,ak jedine,co Ta zaujima,je fyzicka krasa,co Ta na tom cloveku bude zaujimat,ked ta krasa pominie?rovnako tak to plati aj z druhej strany..niekto s Tebou ma byt len zato,ze si teraz schudla??ok..a ked priberies naspat..??posle Ta,lebo uz sa mu nepacis..??najdi na sebe i na inych ine pozitiva ako vyzor a zacni rozmyslat,co si na sebe vazis..pokial sama nevies,co je na Tebe ine,dobre,jedinecne a hodnotne,tazko ukazes inym,co si maju na Tebe cenit..ked sa k tomu dopracujes a trochu viac spoznas samu seba,mozno budes prekvapena,ze Ta budu radi spoznavat aj ini ludia.a nemyslim tym len muzov,ale vseobecne..

jana_eyre
20. aug 2017

Normalne si najdi konicky, zi, zdokonaluj sa a nehlad stale na to, aby si si niekoho nasla.. Miest na zoznamenie je habakuk, len nechod vsade za tym ucelom.. Najdi si nejaky kruzok, sport a venuj sa mu.. Raz pride aj ten co bude za to a o to stat..

(z vlastnej skusenosti - cim viac som nechcela byt sama, cim viac som niekoho hladala, nalepili sa na mna sami blbci)

moonlight1210
20. aug 2017

@skvrnka14 tlacis na pilu, citia z teba ako velmi chces byt vo vztahu, ze keby ti navrhli dalsie stretko, tak im od samej radosti visis na krku, tak zatahuju pred tebou brzdu.
To je normalna reakcia chlapa.

Ze sa snazis schudnut je fajn, ale iba pekna postava ti dobreho muza neprinesie. Zvysi sice tvoje sance na zoznamfnie, ale zatoven rozsiri okruh tych, co hladaju v zene hlavne modny doplnok k svojmu statusu "som skvely chlap".
A nie raz budes prekvapena, ze ten, co sa tebou pysi pred ludmi, ti v sukromi kludne da najavo, ze aj jeho luxusne auto je skvelejsie ako ty.

A z mojich skusenosti: nezalezi na postave. Mala som kamosku co mala slusnu nadvahu, ale medzi nami (oproti nej stihlymi srnkami) hviezdila ona svojim sarmom a humorom. Takze chlapi sli po nej ako trudy na med.
A to podla tvojej logiky mala byt iba nezaujimavy privesok nasej partie.
A ona bola hviezda.

Porozmyslaj, ci skutocne len ta postava toho tretieho odradila od teba a kvoli tomu chemiu pocitil k tej druhej z vas.
Myslim ze ona mala nieco ovela viac nez krajsiu postavu. A ze vdaka tomu by ta dala do vacku, aj keby si ty bola ta krajsia.
A to je tvoj skutocny problem.

skvrnka14
autor
20. aug 2017

@moonlight1210 no uprimne ja som nebola stále zúfalá, ale pri tomto keď sme si písali atd som bola šťastná prestastna a keď som,sa dozvedela všetky tieto veci aj o nej, tak som zosmutnela veľmi.. a možno aj preto som viac zúfalá, neviem si najst svojr stastie :/ ale tak podla mna na stretku som nevyznela zúfalo, bola spm dosť ukecana vôbec som nekecala o tychto svojich skúsenostiach a fakt netuším ako človek zistí ze si neverim ked som sa vtedy dost v pohode vychystala a vyparadila a citila som sa dobre.. ten treti uz od zaciatku mal mierny problem s vzhladom preto som sa bala s nim stretnúť

A ľudia vobec mi nejde o vzhlad.. mne stačí len nech mi je sympaticky a omnhoo dôležitejšie su pre mna vlastnosti ako je úprimnosť, dovera, aby som sa onho mohla starat, aby bol schopny a vedel daco porobit, aby bol mily a prpste taky ten suzvuk duší :/
No ja neviem.. mám dost ludi s ktorymi si rozumiem ale tak toto neviem :/

azzflo
20. aug 2017

Jedina rada - nauc sa zit sama so sebou. Poviem to mozno hnusne, ale z toho co tu pises to vyzera tak, ze si sama seba absolutne nevazis a jedine o co ti ide je najst si nejakeho zufalca, ktory aspon dobre vyzera, aby si nemusela byt po veceroch sama. Staraj sa o seba, vzdelavaj sa, zlepsuj sa, najdi si konicky a netlac na pilu. Takymto sposobom si normalneho chlapa nenajdes, lebo ziaden normalny clovek nechce mat za sebou iba, prepac, ale nesamostatny privesok. Takze zacni od seba, lebo vies ako sa hovori, vrana k vrane sada. Ked chces chlapa "na urovni", musis byt "na urovni" aj ty.

dharmasanata
20. aug 2017

Bla bla bla 🙂 ale ste múdre že tlačí že je zúfalá..proste niekto si na svoje šťastie musí počkať ..veď je mladá všetko príde kedy má ..píšem ako 32 ročná a nezadaná..mala som prepady zúfalstva že mi ide čas že nestihnem mať deti...ale ako 20 ročná som bola úplne v pohode a užívala si život výlety..diskoteky..stanovačky..kupká..mala som stretká aj z pokecu no proste to nevyšlo lebo nemalo..nie preto že by som tlačila alebo bola zúfalá..proste všetci máme nejakú cestu niekto stretne svoju lásku v 15tke niekto v 25ke niekto v 35tich rokoch..niekto vôbec. Nerobte z nej hneď zúfalku len preto že túži po blízkosti iného človeka..

nightrover
20. aug 2017

Ja si myslim, ze zoznamit sa stylom "Ahoj, si pekny, das mi cislo?" nie je normalne a neviem, ci to robi este niekto starsi ako 17 rokov 😒 Na nete sa medzi tymi cudakmi da naozaj najst normalny chlap, ak mas dobry radar, jasne priority a vies, co chces. Aj ked v tvojom pripade mi to vsetko pride este velmi zmatene a poplasene a suhlasim s tym, co pisu baby vyssie - vyzaruje z teba nevyzretost a zufalstvo - magicky recept na odplasenie chlapov. Ja som inak mala z netu uzasneho chlapa, boli sme spolu 4 roky a bolo to super. Sice uz spolu nie sme, ale chcem tym povedat, ze by som na tvojom mieste net nezatracovala. Ale naozaj je pravda, ze treba zit aktivne, skusat veci, rozvijat sa, budovat sebavedomie. Chlapi tuzia po zenach, ktore vedia stat same za seba a maju jasno v tom, co chcu 🙂

skvrnka14
autor
20. aug 2017

Baby no ja neviem mám pocit ze ma vsetci vidíte hrozne len kvoli tomu že som tu mala zufaly výlev ked ma odmietol ten posledný :/ povedal mi teraz, ze som na prvom stretku bola dost sebavedoma a na druhom ked som citila ze daco neni v pohode tak to oslablo .. to uz podvedome
A tak z mojich konickov no.. rada beham a ked mám naladu tak aj cvičím ale to su aktivity pre jedného, premýšľala som že na zimu začať chodit do posilky ked sa vyrysujem že mozno tam dakto ale budem mať veľmi ťažký rok a sa hanbim tam sa dakpmu prihovorit.. no a dalsie moje konicky no asi fit pečenie :D takisto aktivitu pre jednu.. a este cestovanie ktore nemam s kym a kavickovanie s kamoskou

skvrnka14
autor
20. aug 2017

Ale podla mna nie som nejaka troska, aj pae chlappv som odmietla a viem si povedat ze som super a ze vyzeram dobre viem sa citit velmi pekne, ale pptpm pride niekto ako ten treti a som smutna a uzavreta.. ludia si ma vacsinou celkom rychlo oblubia lebo som otvorena a velmi napomocna ku ludom, ked viem ze peoti mne nic nemaju 🙂

lilyianka
20. aug 2017

@skvrnka14 pamatam si ta z temy predtym 👍 tak ako vidim mlady pan uz nasiel v inych vodach...ty sa hlavne nemozes porovnavat s tou druhou,to,ze je postavovo skoro ako ty? A? Ale ma nieco co ty nemas...neviem co to je,vie to sam dotycny...mozno ine zmyslanie,mozno viac sebavedomia,mozno je uvolnenejsia,slobidnejsia,ma sa rada,proste z nej vyzaruje cosi ine ako z teba

Pisat ti kde sa mas s niekym zoznamit...to ako ozaj? Kazdy sa predsa zoznamil inde..niekde v praci,iny pri konickoch,dalsi pri kupovani masla v tescu...je to individualne a nikto ti nato neda sablonu...hkavne na to nemysliet,netlacit a nechat to proste plynut...a potom to pride...viem ze fraza pride to ked to budes cakat najmenej je otrepana,ale velmi pravdiva!

Najdi si konicek,sport kolektivny,cvic s nimi...vies s kolkymi ludmi som sa ja takto spoznala....a v zivote by som nikomu nepivedala si pekny das mi cislo 😂😂😂 by som sa pod zem prepadla..ono to ptoste ide prirodzene...ale zase ja som typ,kt.ked sa chcel s niekym konkretnym zoznsmit tak sa aj zoznamil...

Na tych 3 dotycnych uz kasli..hlavne tym poslednym sa nezapodievaj a nehladaj odpoved na otazku preco sa mu paci ta dotycna kt.ma rovnaku postavu ako ty...no lebo...zameraj sa na seba a nestresuj...aj ty raz niekoho najdes 👍😉

dai
20. aug 2017

@skvrnka14 ked citam tvoj prispevok... prepac ale akokeby som citala svoj - akurat ze ja som takto rozmyslala v 14tich☹ normalne mam skoro toto iste napisane v svojom dennicku z toho obdobia... nie je mozne aby 20rocne dievca takto rozmyslalo☹ a vynadrovalo sa☹

Chlapa podla mna vacsinou najdes ked nehladas... ja som na discotwky chodila minimalne; v 20tich dom nemala ziaden vztah za sebou( 2ja bratia stale v pamatach pre ktorych nebol nikto dost dobry pre ich sestru...) z ale teda si nepamatam zeby mi v tom veku nejak chybal - ved studujes, venuj sa sebe, buduj si sebavedomie... ja som sa s muzom stretla na chate kde ma pozval iny kamarat co by rad nieco viac... mala som 22 - odvtedy sme spolu... daj si cas a vyberaj aj hlavou nielen ocami...

nightrover
20. aug 2017

No, ta chemia nie je o tom, ako vyzeras. Je to vyslovene chemicka reakcia tela na niekoho. Preto ani tak nejde o to, ako vyzeras alebo ci niekto vyzera ako ty. A to, ze si v kolektive oblubena je jedna vec. Druha je, ako potom posobis na toho konkretneho chlapa, na ktorom ti napriklad zalezis. Mala som kamosku, ktora takto roky randila s chlapmi z netu a ti od nej utekali, lebo tak strasne tuzila po vztahu a bolo to vidno. Pritom pekna baba, sikovna, vtipna. Nakoniec sa z nej stala taka zufalka, ze sme jej uz museli viaceri nalozit, nech sa spamata. Odisla do BA, zacala sa sustredit na karieru a zrazu prikvitol chlap a ma vztah rok aj daco a je spoko. Na mna sa tiez chlapi najviac lepili, ked som bola vo vztahu a bola som tym padom uvolnena a nic neriesiaca. Ak sa tlaci na pilu, zutekaju. A mozes byt aj prekrasna, uspesna, hocico.

skvrnka14
autor
20. aug 2017

No opakujem ja nie som nejak stale takto zufala, ale proste po tom poslednom chlapcovi som stale smutna chyba mi niekto velmi a tak no poznam vela ludi co po skonceni vztahu su hned silou mocpu hladali ineho a nasli do par dni tak nechápem ci spm ja tak vadna alebo co. A podla mna 20 eokov neni vôbec malo na vztah teraz je ina doba, revu uz aj 14rocne ze nikoho nemaju a aj ja ked dakomu poviem v 20tke ze som nikoho nemala tak kukaju na mna ze coo?'som myslela ze dakohp uz isto hej.
No co si povieme fakt to je v dnesnej dobe tak ze depku z byvaleho vyriesis len novym chlapcom inak sa z toho budes dostavat roky

dai
20. aug 2017

@skvrnka14 nie... v 14tich nie je normalne mat vztah ani v tejto dobe... to ze vyplakavaju ? No iste - tiez som ti pisala ze som v 14tich takto mrncala ako ty - platonicky zalubena a roesiaca kazdy chlp na tele... ale nie v 20tke☹ tam uz mas predsa rozum a troaku inak by si mala vnimat svet☹
A nie... v dnesnej dobe sa nic univerzalne neriesi - novym chlapom stary vztah riesia len zufalky - zufale same zo seba, neschopne so sebou fungovat, vecne nespokojne - preto ti radim riesit ako prve svoje sebavedomie - ked si ty sama nevazis a nelubis sa preco by to mal robit niekto iny?

lilyianka
20. aug 2017

@skvrnka14 sama si napisala,ze si smutna...chlap vyciti ked zena proste tlaci na pilu,ty si to ani nemusis uvedomovat ale vyzaruje to z teba

Boze a dojala ma veta "depku z byvaleho vyriesis len novym chlapom" fuuu toto su slova ako nejakej 50r roztr*kanej **** ako prepac....20rocna a toto? To uz kde sme

Praveze z depky sa dostanes ak si das s chlapmi na chvilu pokoj,lebo ver,ze pri stave v akom si teraz budes pritahovat len debilov a psychopatov...a mat niekoho len aby si niekoho mala...no neviem...cele odveci...ale ved ja mozno o tom prd viem ze ✌

mandala77
20. aug 2017

@skvrnka14 vieš, ono sú to síce otrepané frázy, ale šťastie nie je niečo, čo Ti niekto druhý dá. Šťastie je v Tvojom vnútri a tam ho hľadaj. Ak bude Tvoje šťastie závislé od vonkajších faktorov, vždy budeš nešťastná.
Skús pozrieť na nete Dianu Fabiánovú, je to slovenská dokumentaristka a organizuje aj párty pre nezadaných, i keď v okolí BA.

sashabb
20. aug 2017

@skvrnka14 moc to riešiš ... žiaľ ... a možno aj to je ten zásadný problem.

Kludne do toho fitka choď, ale hlavne tam nechoď s tým, že musim tam niekoho osloviť / zbaliť. Načo? pokiaľ tam budeš chodiť pravidelne, zistiš takú normálnu vec, že tam ludia chodia pravidelne tiež, väčšinou tí istí a v rovnakom čase, a to už je len malý krok s niekym z nich sa zoznámiť.

mamutka
20. aug 2017

@skvrnka14 pises, ze rada beháš, ale to je aktivita pre jedného. Tak si stiahni aplikáciu Strava. Je to pre cyklistov, bežcov, .. na jednotlivých úsekoch si vidia behy, porovnávajú sa, dajú ti nie Like, ale tzv.Kudos, označujú jeden druhého, ze si navzájom sledujú a oceňujú výkony a pod. A niekedy si dohodnú spoločne výjazdy. Sused tak nedávno našiel babu 😀
A proste ži si, bav sa, študuj, kurz sebaobrany je super nápad čo tu padol. Kašli momentálne na vzťahy, všetko má svoj čas, 20 rokov je ešte nič, si moc mladá.

simca06022011
20. aug 2017

Myslíš si že to je spôsob: ahoj jaký si krásny daj číslo??? Ako pardon, pozrela by som sa na teba ako naMarfu z mrazika 🙂 prečíta si to po sebe. 1) novú známosť nezaujímajú tvoje terajšie ani bývalé zdravotné problémy, nechaj si to vždy pre seba. VZDY. Svoje kilá si nos so sebou hrdo, drž sa fit a cvič a chlapom tých pár kíl navyše vôbec neudrie do oka... Ak budú mat niečo iné čím sa na tebe sa zaoberať. Netreba im mindraky vešať na krk 2) zúfalstvo cítiť na kilometre, čiže nájdi si iné záujmy ako hľadať chlapa, oni sa musia chytiť sami. 3) spravaj sa primerane veku..
Vidno že skúsenosti nemáš veľké, z tých troch ani jeden nestál za to, to rovno z mysle vygumuj.
A vytrenuj si trpezlivosť a odolnosť voči sklamaním, chlapi chodia po svete a internete kadejaki... Najlepšie je ísť na zoznamovanie sa cez partie... Či už skupina ľudí čo cvičí, alebo zorganizovať dačo s kamoškami, nech poberu frajerov aj s kamošmi, dohodnúť si potom stretko v meste s nimi a pravidelnejšie sa vidat.. A možno si s niekým padnete do oka, keď nie aspoň si precvičis konverzovanie. Oni aj tak pri tom pravom možno budeš bez slov :D ja som sa tak strápnila že koniec :D Nezabudni je je zlato čo sa blisti, práve som to riešila s mladším bratom... Preberať vymýšľať... V 35 je už mu na preberanie neostane nič extra (možno) ;)

skvrnka14
autor
20. aug 2017

Baby ale ako mám viac nabrať sebavedomie a nebyt zufala? Snažím sa stale malovat a tak sa citim lepšie a hovorit si ze som super a ze nepotrebujem ziadneho chlapa ze i tak im meverim :D

mischelin89
21. aug 2017

@skvrnka14 mam kamaratku co si nasla prveho frajera v 26 rokoch. Je to skvela baba, inteligentna, scestovana, ma kopec znamych, ludia ju maju radi, priatelska, vtipna.

A nikdy to neriesila...sme si velmi blizke a velakrat sme sa o tom rozpravali a proste ona netlacila na pilu...

Ja som bola sama medzi 18. a 23. rokom zivota...a cim viac som chcela niekoho, tym vacsie individua mi sli do cesty :D pripominas mi samu seba vtedy...moja diagnoza - nizke sebavedomie a predstava, ze partner zaplni to prazdno v mojom zivote. Ale tak to nefunguje.

Pravda je (aj ked klise), ze kym nie si stastna bez partnera, sama so sebou, ziadny chlap ta naozaj stastnou nespravi. Mne to trvalo skoro 8 rokov kym som to pochopila. Zelam ti, aby si bola rychlejsia :D

Moj manzel mi prisiel do zivota v case, ked som bola nastavena tak...ze som sama a je mi velmi fajn. Ked pride, super, ked nie, tiez super. Moj zivot bol pekny, ked do neho prisiel a je pekny s nim.

bonavoxa
21. aug 2017

Například já bych nechtěla mít znova dvacet a hledat chlapa, fakt ne. Přijde mi, že nároky na vzhled mezi mladými lidmi jsou až extrémní. A také mi přijde, že dnes se muži chovají jako ocasníci, nechají se uhánět a ženy na tuhle zvrácenou hru přistoupily.
Nikdy jsem neměla problém s muži, a to moje postava disponovala i 90 kily. Šlo o sebevědomí, veselost, a dobre rozložení tuku. Dnes je mi 33, postavu mám lepší než před lety (i když jsem zrovna těhotná), ale mezi lidma kolem dvacítky by to bylo stále málo, protože jsem zensky tvarovaná, ale žádná pevná Bikini fitness.
Na SVK mi přijde, že tam muži ještě mají rádi tvary, tady v ČR je to samy hubený hipster, raw vegan, hlavně ve městech.
Jen chodí kalit a ve třiceti jsou stále svobodní bohémové, co mají kolem sebe harém patnactek.
Je těžké byt mladým. Jsem ráda, že můj muž a lidí kolem mě, jsou ta starší rozumná generace, s rodinou, dětma a zdravým pohledem na fyzickou krásu.

bonovka
21. aug 2017

@bonavoxa ja mam pocit,ze aj na SVK sa veru chlapi vytracaju.to,co chodi po uliciach,je zzenstila,vobec nie muzna masa vecnych pubertiakov,ktori na mna posobia absolutne nesamostatne a odpudivo.kedysi metrosexuali,to este dajme tomu istym sposobom zaujalo,ak toho nebolo vela,vedeli posobit tak nejako muzskou eleganciou..i ked teda uz aj to je mimo mojho vkusu.no tie dnesne typy..moj muz tomu hovori "polobu*eranti" a nemozem si pomoct,tiez na mna tak posobia a mnohi nie ako polo,ale ako uplni.. :-/ ja mam doma chlapa s kileckami,na hrudi ma chlpky,s ktorymi sa milujem hrat,hlas ma dunivy,zboznuje nosit teplaky,volne tricka a mikiny,v jeho skrini su dvoje rifle-ani jedny nie su obtiahnute a jeho typicky obraz je s bruskou,pilou,sekerou alebo volantom v ruke..ziadne hodinove kremikovanie pred zrkadlom,holenie tela,gelovanie vlaskov,nebodaj trhanie ci malovanie obocia.. 😝
Vseobecne mi dnesna doba a zivot v nej pride na hlavu postaveny..asi som staromodna konzerva. 😂

dharmasanata
21. aug 2017

Och baby viete koľko žien si našlo mužov aj v plnom zúfalstve? S depkami..nevyrovnané či také čo sa absolutne nemali radi a stále ani nemajú aj keď už majú manžela aj deti.. jedna z bližších kamaratiek bola úplne že zúfala aj to z nej kričalo lebo sa lrn ľutovala a viete čo? Stretla úžasného chlapa ktorý všetko ťahá drží zobák a miluje ju ..hneď otehotnela veď poistka..takéto vzťahy badám na každom kroku a povedzte sú toto vyrovnané a nie zúfalé ženy?

skvrnka14
autor
21. aug 2017

@bonavoxa @bonovka presne toto.. je velmi tazke vybrat hlavne v mojom veku.. ja sa snažím myslieť pozitivne ale niekto mi fakt chyba na travenie piatkovych vecerov alebo vikendov.. ja si celkpvo o sebe myslim ze keby ma niekto spoznal by ma fakt miloval :DD ale tak mam cca 79-80kg na 170 cm ale este to znizujem a je to cvicenim cize vyzeram na menej o dost lebo nie som rozkysnuta nejak velmi 🙂
A presne toto s tymi chlapcami uz 2 mi povedali ze hladaju proste modelku a utlu a ja len zosmutniem.. mne staci aby bol chlap sympatak taky ideal ako bol ten trrti len s tym, nech sa mu páčim :D