Ahojte, mám 20 rokov a ešte nikdy som nemala vzťah. Jasné, bolo viacero pokusov ale stále v každom jednom nádejnom vztahu bolo niečo čo vadilo niečo zasadne a tak sme do toho nešli. Viem asi je to divne ale už túžim po niekom koho môžem ľúbiť.
Pred pár tyzdnami som ale na pokeci našla jedného chlapca, veľmi mily, píšeme si kilometrove správy, fakt mi vo všetkom vyhovoval, úplne inteligentny aj pekný, maka, je rozumný a je s ním aj sranda proste úplne ideál.. videli sme sa minuly týždeň.. ked sme boli 1x v meste a bolo to super, ked ma vzal domov tak som bola celá rozziarena a potom sme sa znovu videli v stredu ale citila som že niečo nie je v poriadku. Nejako som aa snažila nenápadne to zistiť nahovarala som si že len bol unavený.
Ale včera sme si písali tak trošku o tom ako to berieme a napísal mi že je velmi moc smutny z toho a ho to mrzí ale ze spĺňam uplne vsetky jeho poziadavky na vztah ale len že nejak necitil chémiu.. že ho to velmi moc trápi ale ze mi to musel povedat.. trapi to aj mňa a tak nad tým premýšľam ze plno vzťahov vzniklo z dlhorocnych kamaratstiev a tam takisto nebola hneď chémia..ale písal mi že sa nepozname este uplne dobre ze neprešlo nejak veľa času odkedy sa poznáme. rozhodli sme sa, že si budeme i naďalej písať a uvidíme.. a tak moja otázka na vás.. viem ze to asi neviem ovplyvniť ale neviete ako tú chémiu nejak vhodit do vztahu? Alebo nestalo sa vám dačo podobne a ako to dopadlo? Je podľa vas nejaká šanca?
Pisal mi že ho to velmi mrzí lebo take dievča akp som ja tak hladal dlho a ja takisto takže to nechceme asi nechať tak :( ďakujem velmi pekne za vaše odpovede 🙂
@cervenaruza123 noo resp. Ze sa mu dobre so mnou baví a stále je o čom, v podstate kvoli mne chodi na fb ale že nejak nič necitil a ne a ne niečo vaznejsie ale zas potom mi napísal ze chce yo viac času možno ze dačo preleti ale že sa nechce púšťať do toho zatial :/
Iluzie a nadeje si nerob, lebo sa budes len trapit. Muzi su prilis vizualne a "chemicky" orientovani na to, aby boli v takomto vztahu spokojni. Skratka sa mu nepacis. Mozes mat dobreho kamosa cez net, ked si tak rozumiete, ale porozmyslaj ci ta zbytocne natahovanie a pokusy o rozduchanie niecoho nebude viac trapit, nez robit radost.
ahoj, podľa mňa je chémia veľmi dôležitá..medziiným aj kvôli dobrým predpokladom splodiť spolu zdravé deti..je to tak skrátka v prírode tak zariadené, že muža priťahuje žena, ak s ňou môže mať potomstvo..aj naopak to platí... to, či to medzi vami " je", zistíte už na prvý krát.. 😉..bohužiaľ sa to ovplyvniť nedá, ak to skrátka " neiskrí "..zase na druhej strane je veľa vzťahov aj bez vášne, možno aj sexu a funguje to, ak sú partneri podobní / alebo sa vedia dopĺnať /tolerantní a vedia sa rešpektovať..veď koniec koncov aj také manželstvo je vlastne "dohoda" alebo "zmluva" a tá sa dá dodržiavať aj bez "motýlikov v bruchu", ale ja osobne to považujem za trápenie, prežiť život bez vášne..takže jednoznačne radím hľadať ďalej..:si ešte veľmi mladáslight_smile:
@skvrnka14 Vztah a laska nie su o pocitoch. Ta prvotna zamilovanost je krasna, ale nie je uplne nevyhnutna. Laska je o budovani vztahu, o spoznavani sa, o budujucej sa dovere. Ale zase vo vztahu musi byt aj nejaka ta vasen, nejaka pritazlivost. Ja by som tomu dala cas. Rozumiete si, nemusite hned byt osudovy par, staci na zaciatok ze budete lepsi kamosi a uvidite co z toho casom vyjde. To je ale uz skor na tebe, ci do toho takto pojdes, ak si sa donho zalubila, moze ta to velmi zranit, ak z jeho strany nikdy nic nepride a bude to chciet ukoncit alebo nechat navzdy na urovni kamaratstva.
@skvrnka14 ono ok pisali ste si dlho a cez pismenka ste si boli sympaticki...boli ste teraz 2x spolu vonku...ja osobne by som to este nezatracovala,ved sa este len spoznavate,ine je to cez net a ine nazivo 😉 a po 2 razoch povedat je podla mna velmi skoro....cize ja by som sa nadalej stretavala a postupom casu uvidite co to prinesie
Ja ked som sa spoznala s muzom,tak som nemala ziadne motyle v bruchu a ani sa mi nohy nepodlamovali,mne sa pacili jeho nazory,ze chce rodinu a nemal problem sa raz ozenit....
@skvrnka14 nechaj to teda ist zvolna, nijak sa nenatiskaj, nekontaktuj prilis, ak sa par dni neozve. Nechaj to na nom.
Bud mila, nirmalne sa s nim bav, ked sa ozve. Obcas sa ozvi aj ty.
Ale neuhanaj ho.
A Sama sa netlac do pozicie, ze teraz musis pockat, ako sa to vyvinie. Ci sa teda zamiluje, ci nie. Obzeraj sa okolo seba. Pre cakanie na godota mozes minut niekoho lepsieho, s kym si jednak tiez dobre rozumies, jednak tam ta chemia hned bude.
Nehovoriac o tom, ze chlap najrychlejsie zisti, ze tam ta chemia vladtne uz je, ked zisti, ze ma v revire soka. 🙂
Inak, Niekedy mam pocit, ze niektori chlapi toto robia zamerne, aby potom videli, nakolko sa ona bude snazit si ho ziskat, zaujat. A aby potom zajasala, ked jej povie, ze uz ju lubi. Aby si myslela, ze vyhrala konkurz a velmi si ho potom vazila a snazila si ho udrzat.
V podstate ju tak programovo manevruju byt vo vztahu ta druha.
Mozno sa sami boja, zeby boli zavisli. Ktovie.
Kazdopadne, ber to zatial tak, ze toto nevyslo. Nestan sa ta druha vo vztahu (ani zas prva. Vztah ma byt rovnocenny, nie o svorke: vodca a podriadeny), ani nepristan na pokus typu: skusime parkrat sex a uvidime, ci to zaiskri.
Ak ma mat vztah zmysel, mal by sa od zaciatku vyvijat viac s obojstrannym zaujmom.
Nechcem brať ilúzie ale môj znamy má priateľku ale tiež že všetko je super sadli si sú svojím spôsobom šťastní len ta chémia tam nieje z jeho strany takže vzťah má s jednou a sexuálny život s druhou ....Netlac na pílu nechaj ho rozhodnúť ako to on cíti ...
@skvrnka14 chodte na to pomaly. Ja si myslim, ze z toho "pisania" ste mali obaja prilis velke ocakavania.... 😕 a realita je casto uplne ina.
Spoznavajte sa, travte spolu cas, ale nesilte to. Laska potrebuje rast. A mas pravdu, ze z dobrych kamaratov zvyknu byt dobri partneri......
@skvrnka14 proste mu vizualne nevyhovujes a slusne sa to snazi ukoncit resp kedze to ani nezacalo tak proste stopnut
@skvrnka14 Takéto postupné zamilovanie je možné len zo strany ženy, bohužiaľ muži fungujú opačne, najskor sa mu žena musí páčiť vizuálne, musí ho priťahovať, aby mohol vobec na nejaký vzťah myslieť. Ak tam tá chémia z jeho strany nie je, tak už nepríde. Nič od neho neočakávaj.
@skvrnka14 prepac, za tvrdsie vyjadrenie, ale skusim prelozit co ti chcel povedat: necitil chemiu- nepacis sa mu tak ako na foto or nieco mu na tebe vadi po fyzickej stranke ( to neznamena, ze nie si pekna, len mozno jemu sa nieco nepaci ), citujem ta: "chce yo viac času možno ze dačo preleti ale že sa nechce púšťať do toho zatial "- chce si ta nechat ako zalohu, netahat to na vztah, aby sa nemusel rozchadzat (to muzi neradi riesia), kym sa mu do cesty nepripletie nejaka s "chemiou" (to je taka co by ju pretiahol aj na namesti 😀 ). Moja rada: odmotaj sa (bo namotana uz si) a neries ho, mozes to udrzovat v kamaratskej rovine s tym, ze ked budes mat cas a chut vybehnes na kavu, ale pekne sa ty obzeraj okolo seba po niekom, kto tu chemiu citi (to moze byt osoba, ktoru nepoznas a aj pokojne dlhorocny kamarat). A pri kecani s nim cez FB pokojne spomen, ze dnes sa s nim stretnut nemozes bo ides von co ja viem s Igorom Rotschildom 😀, ale ze inokedy rada prijmes pozvanie. A uvidis...Kazdopadne, pis len ked budes mat naladu, zdvihaj telefon ked sa ti bude chciet, von s nim chod ked ti to bude vyhovovat atd. Nevis na drate ako take zufale tupelo.
Ahoj co od toho cakas ked ti chlap povie ze tam neni chemia? Viem mozno je to krute ale vo vztahu musi byt to ze ti povedal ze neni chemia z jeho strany znamena len jedno nepritahujes ho a to sa asi nezmeni a bohuzial taky vztah ani nemoze fungovat kde ta iskra neprisla hned skusaj dalej si mlada pride niekto dalsi 🙂
no,nepáčiš sa mu,čo už...aspoň je úprimný a neťahá ťa za nos....neboj,príde aj iný,neupínaj sa naň
Bud tam chemia je alebo nie. Nic si nenamyslaj.
Zaobalene ti povedal, ze sa mu nepacis a nic viac ako kamaratstvo nejde.
Asi vidi ze si velmi namotana preto to chce stopnut skor, kym ho zacnes viac uhanat.
Odporucam ti udrzat kontakt na minimum, a partnera hladat inde, lebo on nim urcite nechce byt.
L
.
.,.....oi
Bola som 4 roky vo vztahu bez chemie, (z mojej strany voci partnerovi) v podstate s idealnym partnerom (teda aspon som si to myslela). Na 85% mi vsetko vyhovovalo, myslela som si, ze chlapa, ktory by sa ku mne lepsie hodil uz nenajdem. Bohuzial, niekolko krat som sa zamotala do avanturiek s muzmi, kde ta chemia bola ohlusujuca a nakoniec to skoncilo tak, ze som od neho odisla, lebo som nasla chlapa, kde som mala chemiu aj vsetko ostatne, co som potrebovala a mame spolu krasny vztah. Ak by si sla do takeho vztahu, ja ti z mojej strany mozem, ze ked som sa zamilovala psychicky, tak na chvilu prisla aj ta "chemia", ale ked opadla prvotna zamilovanost, mala som velky problem s pritazlivostou inych muzov. Asi by som sa pri partnerovi, ktory uz od zaciatku necitil iskru medzi nami, citila neisto, co sa tyka nevery a obavala sa toho, ze raz pride niekto, kto mu da to, co ty a k tomu este aj chemiu. Ale laska ma mnoho podob a ludia su rozni, takze, to ako som to mala ja, nemusi byt pripad vas dvoch 🙂
@skvrnka14 hm,,,ja by som si ho preklepla,tak,že by som na buducom stretnutí začala bit viac sexi,zvádzat ho,,či by to nezafungovalo,,muži chcu silne ženy,vodkyne a chcu aby boli zvádzaní,možno by som mu skusila poslat do správy nejaku peknu fotku,napr že si chceš kupit napr podvazky,nech ti poradí farbu a hned zistíš aku tu chemiu myslel...či nečakal viac hned na prvom stretnutí a ty si sa k tomu nemala,,,,samozrejme ak je tebe sympatický a riskla by si to,,ja som sa zasnubila s manželom po dvojtýžnovom chodení a sme manželia už 12 rokov a stále to klape skvele❤ držim prsty,,,,ak si niesi istá,nechaj ho ist hladat inu chemičku 🙂
no baby ďakujem za vsetky rady a nakoniec z neho vyšlo že by som mala schudnut.. o co sa snazim dlhsiu dobu tak budem pokracovat a trosku prisnejsie a uvidime co nam život prinesie 🙂 dakujem vam vsetkym za rady
Chemia nepride :D ta musi byt hned podla mna 🙂
odkopni ho.. jednoducho to urob.. žiadni kamaráti.. je to len týpek z pokecu nepoznáte sa nepotrebuješ ho.. a pýtaj sa sama seba nakoľko si skutočnosť o váhe pred ním tajila..
hlavne teraz nezačni chudnúť len kvôli nemu s vidinou, že potom sa istotne dáte dokopy... no nie, vôbec to tak nemusí byť... dovtedy sa môže stať milión udalostí, ktoré vás posunú úplne inam, ako by si teraz chcela... chlapec ťa odmietol, poľav zo svojich romantických predstáv o vzťahu... ber ho tak normálne... ako kamoša... bavte sa, stretávajte, ale maj popri tom otvorené zadné dvierka aj pre prípadných ďalších nápadníkov, ktorým sa budeš páčiť presne taká aká si... ono tieto silené zmeny, len aby si sa druhému zapáčila, zväčša aj tak nebývajú patrične docenené... ak sú si ľudia súdení, ide to aj bez toho divadla 🙂
A tak ja som kedysi bola tucnejsia teraz som posledné nesiace schudla 11kg ale treba asi viac.. nepridem si uz taka tucna ale chlapci to asi beru inakm. Totiz ked som mala viac kil tak mi to povedali este 2chlapci prostencitim ze to je prekazka.. i ked nechapem lebo ine dievcata co su ako ja s tym nemaju problem . No a ked videk tento fotku kde som mala o 10-12kg cca menej nez teraz tak povedal ze vyzeran uzasne 🙂 ale ze sa velmi hanbi za to co mi povedal ze si nikdu v zivote nemyslel ze take uzasne dievfa ale toto by mu prekazalo
@skvrnka14 takže asi ten sex u vás prebehol - chápem teda dobre -" vzal ma domov a bola som celá rozžiarená ", a potom bol taký nijaký. Asi čakal, že hneď na prvý raz to bude aj s ohňostrojom alebo čo, ale na prvý raz to nikdy nedopadne ako to opisujú v knihách, či filmoch, väčšinou je to trapas. Takže asi čakal čosi iné a nebolo to to pravé orechové a hodil to na nefungujúcu chémiu, čo je blbosť. Buď sa mu páčiš aká si alebo nie, tak nech si hľadá inde.
skvrnka....čo myslíš o čo mu ide? O obal alebo obsah? Schudneš a on Ti povie, že keď sa takáto schudnutá máš veľký výrazný nos. Čo spravíš? Pôjdeš si ho dať zmenšiť? Kam až zájdeš, aby si si jeho záujem a lásku(?) zaslúžila?
Popremýšlaj. Prajem Ti, aby si bola šťastná.
@skvrnka14 a k tej tvojej váhe.... načo sa podriaďuješ názoru nejakého idiota, že máš nadváhu? Nepoznám chlapa, ktorý by na sebe niečo menil kvôli žene... nehovoriac o schudnutí. Vidím X "prasiatok" mužov, dokonca ma vždy pobaví ich odvaha loviť krásne ženy a sebareflexia žiadna... Vnútro je to podstatné.... na to prídeš rokmi, ale toto všetko si budeš musieť preskákať sama.
@skvrnka14 Neviem co presne mysli tou chemiou. Jasne, ze nejaka pritazlivost tam musi byt, ak toto neciti, tak neviem ci sa s tym nieco da. Ale ak len cakal vybuchujuce ohnostroje a podobne, tak to nemusi nevyhnutne byt. Ja ked som sa spoznala s mojim manzelom, bol mi vrcholne nesymapticky napriklad. Este si pamatam, ze som si vravela, ze ani pokecat poriadne spolu nevieme, ze ani ako s kamosom, vyslovene rozhovory s nim mi prisli vzdy jak v lete na saniach. No ale bola som nutena byt s nim v kontakte. Az som sa donho casom uplne zamilovala, ked som ho blizsie spoznala.