Jazyková škola Best English

kinderzwillinge
16. feb 2022

Absolvovali ste niekto kurz anglictiny v Best English?? Su naozaj tak super, ako sa prezentuju??

kika831
16. feb 2022

@kinderzwillinge ja som absolvovala intenzivny kurz a velka spokojnost.

engynka
21. apr 2023

@kinderzwillinge ahoj absolvovala si nakoniec anglictinu v best english?
Pripadne nejake novsie recenzie na tuto jazykovku?

asdfka
16. feb 2024

Posuniem, ma niekto este skusenosti s touto skolou?

engynka
20. feb 2024

@asdfka ja som absolvovala jeden kurz minuly rok. Zalezi ake mas ocakavania ak sa chce rozrozpravat alebo taky boost anglictiny a slovna zasoba tak je to vhodny kurz. Temy su za mna take skolacke - cestovanie, jedlo a kuchyna, domov, u lekara. No proste take blbosti.
Funguje to tak, ze lektor vysvetli gramatiku alebo da 20-30 slovicok. Kazdy si to povie, rozhodi do miestnosti a tam sa dvojice rozprvaju a opravuju navzajom. Takze ak je niekto slabsi tak je vo vyhode lebo silnejsi ho opravuje a zaroven sa nudi lebo ten slabsi ho nedokaze opravit. Napr ja som sa vzdy snazila hovorit suvetia ale ak som bola s niekym slabsim tak to bolo same my sister, my mother …

asdfka
20. feb 2024

@engynka aha, ja rozpravam denne anglicky, ale viem ze gramatika nie je uplne najlepsia, hlavne co sa casov tyka. Dal ti nieco ten kurz? Zlepsila si si anj? Ci to bola strata casu?

kaciatkko
9. sep 2024

Ahojte, chcela by som ponúknuť kurz v Best English. Jeden kurz som absolvovala, zaplatila som si ďalší, ale nemôžem sa ho zúčastniť. Peniaze mi nemôžu vrátiť (zmluvné podmienky), tak by som ho chcela niekomu predať. Cena kurzu je 660e, vedeli by sme sa dohodnúť na cene 550e. Funguje to vo forme kreditu, nemusíte sa zúčastniť môjho zaplateného kurzu, ale zaradia vás podľa vašich vedomostí. Inak kurz bol super, len je to časovo dosť náročné (preto sa nemôžem zúčastniť ďalšieho). Dal mi veľa, hlavne v posmelení komunikovať.

ivanam77
11. sep 2024

@kaciatkko ahoj, aktuálne ešte? Vďaka za info. Ivana

kaciatkko
11. sep 2024

@ivanam77 ano, je to aktualne

h233
15. sep 2024

ahojte ak niekto ma zaujem viem posunut moj kurz za dobru cenu

gartija
16. sep 2024

@h233 napis mi priam

gartija
16. sep 2024

@kaciatkko ešte máš aktuálny kurz k predaju? Ako prebieha čas učenia??? A napis prosím či pokracujes v kurze a čo si sa naučila

gartija
16. sep 2024

@h233 napis mi správu a môžeme zavolať a takto sa aj pár veci popýtam.

h233
16. sep 2024

@gartija ahoj je to velmi individualne, zalezi od teba, kedy mas volny cas vtedy sa da kurz absolvovat v doobednajsich hodinach, ak si pracujuca tak navecer 3x v tyzdni alebo 2x v tyzdni a 1x cez vikend. Kurz bol pre mna velmi prinosny ale ako hovorim zalezi vsetko od teba, na akej si urovni, co potrebujes, na zaciatku mas rozradovaci kurz venuju sa ti individualne a po tom ti povedia na aku uroven ti odporucaju nastupit.

kaciatkko
17. sep 2024

@gartija ahoj, este je to aktuálne.

katicaaa
1. okt 2024

@h233 , ahoj, pisala som ti PN.

kaciatkko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaciatkko
1. okt 2024

Ahojte, chcela by som ponúknuť kurz v Best English. Jeden kurz som absolvovala, zaplatila som si ďalší, ale nemôžem sa ho zúčastniť. Peniaze mi nemôžu vrátiť (zmluvné podmienky), tak by som ho chcela niekomu predať. Povodna cena kurzu je 660e, vedeli by sme sa dohodnúť na cene. Funguje to vo forme kreditu, nemusíte sa zúčastniť môjho zaplateného kurzu, ale zaradia vás podľa vašich vedomostí. Inak kurz bol super, len je to časovo dosť náročné (preto sa nemôžem zúčastniť ďalšieho). Dal mi veľa, hlavne v posmelení komunikovať

katicaaa
1. okt 2024

@kaciatkko ahoj, napisala som ti tiez PN