Ahojte, chcela by som sa opýtať či niekto študuje externe špeciálnu pedagogiku na Katolíckej univerzite v Ružomberku ?
Ak áno ste spokojné ?
@snezienkaaa82 Áno chodím 🙂
@barbla1 ďakujem, že si sa ozvala. Ja chcem ísť na odbor Pedagogika( nie speci).
Chcela vy som vedieť, či si spokojna na skole, aké je štúdium externistov: ci sa chodi v piatky, či soboty. Vieš, potrebujem zamestnávateľa pripraviť na to, že pôjdem ešte študovať. S učením ako takým problém nemám, no už nie som v najmladšia, tak zijstujem ako sa tam študuje. Vďaka moc za, info
Ahojte. Už sa schválilo skrátenie externého štúdia na 5 rokov, tak zvažujem štúdium na tejto škole. Som z Ke ale do Prešova nemám chuť íst. Prosím vás chodí sa v piatky a soboty alebo ako to je?
@bubo551 naozaj? Už sa to schválilo? To by bolo super
@snezienkaaa82 zistila si niečo viac ohľadom studia v Ružomberku?aj ja rozmýšľam nad touto školou
@jakubjakovae ahoj. Idem nakoniec do banskej Bystrice.
@snezienkaaa82 lepšia? nevieš v ktore dni prebieha vyučovanie v Ružomberku?
@jakubjakovae v ruzomberku piatok od tej 14.00 do večera. A v sobotu celý deň.
V bystrici len piatky.
@jakubjakovae ja som tento semester mala len jeden piatok inak všetky prednášky boli v soboty
@barbla1 a v soboty to je ako? Od ktorej do ktorej?
@jakubjakovae mali sme cca od 8:00-14:00 ako kedy ale väčšinou poniektorí pustia aj skôr z prednášky keď ide všetko po masle
@barbla1 a s učením je to ako? Da sa to zvládnuť?ja viem,ze je to individuálne.... koľko máte predmetov.....
@snezienkaaa82 aj ja a čo aký odbor ????
Idete niekto tento rok externe na predskolsku a elementarnu pedagogiku v RK? Da sa rozvrh upravit zo 4 rocneho studia na 3 rocne? Ked som tam volala, tak mi vraveli ze sa to da, ale neboli velmi ochotni... ved studium externe uz skratili Bc. na 3 roky, ale vacsina univerzit si rozvrhy este stale neupravila na skrateny...
@mon1988 v umb vraveliv že až na budúci rok skrátia a nevedia co s nami bude ci budeme mat 4 roky alebo 3
@jozef11111111 no to je akoze dost divne, ze ked nieco schvalia a realne v praxi to tak nie je. My sme mali dnes zápis, tak tiež vraveli viac-menej to isté. Nikto nič nevie, čo bude o rok. Teoreticky sa to dá skrátiť tým, že si prenesieš predmet z vyššieho ročníka do nižšieho, ale to nám neodporúčali, nakoľko ak by bol náhodou v ten istý dátum, tak ti automaticky dajú známku FX
@mon1988 a čo studuješ ???
@barbla1 ahoj, našla som túto tému, študuješ externe špeciálnu pedagogiku v RK? Môžem zopár otázok aj do súkromnej správy? Veľmi pekne ďakujem.
@maminkalaurinka študujem predškolskú elementárnu pedagogiku
@jozef11111111 predškolská a elementárna pedagogika
@mon1988 mozes napísať viac o štúdiu? Študuješ externe? Kedy mate hodiny,v ktoré dni a ako dlho trvajú....
@jakubjakovae prednášky a cvičenia mávame v soboty a párkrát sme boli aj piatok. Začali sme až v októbri rozvrh. Väčšinou bývajú prednášky časovo sobotu od 8:00-14:00. Niektoré aj kratšie. Tento semester to vychádza na 9 sobot. A potom v januári skúšky z jednotlivých predmetov.
@mon1988 ja by som chcela ísť na špeciálnu pedagogiku, tam tiež bývajú prednášky v piatky a soboty? Ak by som mohla napísať pár slov do správy.....? Ďakujem
@maminkalaurinka môžeš napísať správu
@maminkalaurinka a za ošetrovateľku by si nešla ?
@maminkalaurinka zavolaj si na Studijne oddelenie, Oni ti všetko povedia, ktoré dni sa chodí a podobne. Ja chodím externe, keď som tam volala tak mi povedali že väčšinou býva škola piatky poobede a v soboty a tak to aj je. Ale neviem ako iné odbory majú.
@mon1988
A ako prebiehal prijímací pohovor? Vieš hrať aj nejaký hudobný nástroj?
@jakubjakovae ahoj, ty sa chystáš na externé na KU?
@maminkalaurinka rozmýšľam nad tým
@barbla1 chodis?