Ktoré umelé mlieko je najlepšie po roku?

1. feb 2024

Prosim poradte mi , pretoze naozaj sa v um nevyznam…
doteraz som kojila maly bude mat rok, ale chcem prejst na Um kedze svojho mliecka uz mam malo a nestači mu to v noci..
dakujem 🙂

deti95060810
1. feb 2024

po roku už môžeš dávať aj mlieko z obchodu.... polotučné, alebo aj plnotučné.
finančne je to menej náročné.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia13022023
1. feb 2024

Ja by som prešla na kendamil

lorin29
1. feb 2024

Ja som dávala malej Hipp a keď budem mať druhé dam znova hipp🙂

blaazi
1. feb 2024

Ale ved aj um je mliecny vyrobok..

nevenka
1. feb 2024

Ako mas malo? Ako vies? Vsak mu daj dobre najest a trosku zapit, nie? Len aby Ti dojcene dieta vobec vedelo z flasky pit alebo chcelo to UM. Kendamil mozno, ma lepsiu chut. Ale ja mam skusenost, ze dojcene deti, pokial nie su zvyknute na chut UM, tak ho nechcu. Nase ani jedno nechcelo. Max. tak kasu zarabam do umeleho.

petamich
1. feb 2024

presla som na Kendamil

nika23t
1. feb 2024

Moje tri boli spokojné s Nutrilonom. Už má rok, čiže aj akékoľvek UM strávi ľahšie ako bábätko, v podstate už určite aj jedlá ma rôzne, tak sa nemusíš báť skúšania. Skôr, či si zvykne na fľašu. Ak nie, skus poharik.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. feb 2024

@nevenka pretoze je zvyknuty na noc dostavat este MM , aj keby som mu dala normalne jest tak to by bolo kriku nezaspal by.. cize vkuse v noci je hore ze chce jest.. preto ma to uz nebavi v noci stale vstavat a davat mu niekedy vstaval kazde 2/3 hod na mlieko ale nie kazdu pol hodinu/hodinu…preto chcem vyskusat druhu variantu, pit z flase mi dokaze uz odmala takze s tym problem nebude.

arasidka123
2. feb 2024

Kľudne kravské môže 3,5%

nevenka
2. feb 2024

No ved skus ten Kendamil. Ja mam teda 4 deti a nie vzdy to budenie bolo o hlade ci smade, ani teraz to nie je preto, dcera ma 13 mesiacov a sprace mi toho tolko, ze az. Aj sa nacucia vecer. A niekedy spi a niekedy nie. Moze to byt aj zubami, aj kadecim inym. No ale vyskusaj. Radia Kendamil, skusila by som ten, pouzivala som na dokrm a naozaj mal lepsiu chut...Nase tretie ale nechcelo ziadne UM, ked som stratila ako tehotna mlieko, tak pil klasicke kravske z poharika slamkou 🙂.