prosím vás ja už som bezradná🥺
mám 16steho mesačnú dcérku stým že najprv sme dávali baby love mlieko ..stoho mala strašné bolesti tak sme zmenili 6.7 na Hami je to trochu lepšie ale celé dni mi preplače namne … napr 16:00 jej dám papať je hore do 18:00 lebo má bolesti a potom zase je hore až kým nevyhladne lebo má bolesti dr mi predpísala coliprev espumisan a fenistil ale nič stoho nepomáha cvičím z nožičkami masírujem bruško ale proste už nevládzem dlhšie ako hodinku mi cez deň nespí lebo ju trápi to bruško ..ale za to v noci je ako vymenená …je podľa vás možné že ani tento sunar jej nezapasoval a že by som ho mala zmeniť?🙁
@nikaa951 16.7 maličká bude mať mesiac
@sendy55555 vyskúšajte ešte baby calm kvapky nám pomohli tie, tiež veľmi trápilo bruško a keď masírujete bruško jej dobré aj pupíkom krémom masírovať to tiež zaberalo a ako je vyššie spomínané len vyrásť.. držím palce
Aj kojis ci len UM davas ?
@athena27 ďakujem skúsim
@juliacenc len UM
Vymenit mlieko. Man sadlo az nutrilon. V porodnici ste sa nepytali co im davali? Vyskusali sme asi 4 druhy kym nebol spokojny.
@sendy55555 bam hippko az sadlo a to sme vyskúšali nutrilon bebu babylove a az hippko cca 3m mala ked bolo zle rak rektalnu rurku pouzili ba vypustenie plynov.....a kvapky az sabsimplex zabral veci ako pupik ostatné kvapky nic teple zabaly(nahriat plienku so žehličkou a priložiť na bruško ale cesta s autom na pohotovost 🙈🤣(taka som bola zufala ze asi 2krat sme isli kym sme dosli tam cca za 15min cesty nic nebolo 🙈🙈🙈)my v rodine sme nepoznali koliky našťastie svokra ano vedela ako nam zas plakala od cca 18hod do noci 🙈🙈12 az 1....pozor na pupok aby velmi neplace aby nevyšiel jej pupok mne to svokra neskoro povedala a trošku jej vyšiel
@sendy55555
My sme prvemu synovy davali Hypp popri kojeniu.
Boli to koliky a tvali od 3 tyzdna do konca 3 mesiaca. Potom zo dna na den koniec. Vecer a Bohu vdaka krasne spinkal.
Cez den pomahalo nosenie v satke/ nosiči. Ked som potrebovala pauzu, dala som ho do ekektrickej hojdacky. Tam sa mu pacilo.
@sendy55555 mozno nieje problem v mlieko, ale proste koliky. Asi nespravis nic len cakat. Este odporucaji pri problemoch kendamil. Mohla by si skusit.
takže vlastne môžem zmeniť mlieko? aj keď som menila už 6.7?
@sendy55555 z baby love na hami?*
To naozaj vam pediater predpisal fenistil na koliky?? 😳
Nie, ak si pred tyzdnom menila mlieko, treba pockat este aspon dalsie 2-3 tyzdne, ak sa to za ten cas nezlepsi alebo bude zhorsovat, tak treba skusit zasa inu znacku. Okrem toho treba vyskusat rozne kvapky na trhu, su rozne znacky simethiconovych kvapiek - sam simplex, espumisan, simethicone baby, balonix med, rastlinne vytazky ako baby calm, coli prev sa pouziva pri laktozovej intolerancii. Dalej hlavne masirovat brusku (v smere hodinonych ruciciek kruzivymi pohybmi, hranou ruky zdola hore), polohovat na brusko (v tomto veku na kratucku chvilu ale viackrat denne), cvicit nozickami- pritlacat uplne k brusku a dobre su aj teple obklady, existuju na to urcene vrecka s jadierkami, daju sa kupit aj v DM- pozor na teplotu! Pre niekoho je zmena mlieka zazracne riesenie, niekomu nepomoze fakt nic, len cas 🙁
@anavixy áno a pravdu povediac jediné čo pômože vždy je len fenistil vždy si po ňom aspoň pospí
ďakujem každému takže na koniec som zmenila UM z babylove a hami na hipp pre spokojné bruško vysadila som všetkx kvapky a mala ma 2,5 m a už mi pomaly začína sama kakať
plus som nasadila kamilkový čaj myslím že to bude ním lebo kým ho nepila nekakala