Aký je rozdiel medzi Sunar 4 a Sunar 1?

mimimiruska
27. feb 2020

Dobry chcem sa len spitat moje mala je uz na pevne strave 1rok a 5 mesicu...ale na noc si vyzaduje UM .. chcela som se jen optat jaky je rozdil kdyz ji dam Sunar 4 nebo Sunar 1 ? ... jen s pocitu aby ona citila to mliecko...zbyli mi krabice UM 1 do roku 2020 myslite ze to muzu dat ze v tom nic neni ked nedam 4rku ale 1 ...jen abych vyhovela prichut toho UM ?

nikpa
27. feb 2020

@mimimiruska kľudne jej daj dopit keď ti zostala 1 aj keď jej to podľa veku uz nesedí, nič sa jej z toho nestane.

gaabriela2212
27. feb 2020

@mimimiruska kludne mozte tam je len rozdiel vo vyzivovej hodnote ...1 obsahuje vsetkeho viac ako 4 porovnajte si ...aspon Hami to tak ma,my sme na UM hami

evitka83
27. feb 2020

@mimimiruska kazda ta skupina je nutricne zlozena podla aktualnych potrieb dietata v urcitom stadiu vyvoja. Mne dcera zacala hnackovat, ked dostala slabsie UM ako bolo pre ju urcene. Len teda ina znacka. Ved vyskusaj a uvidis

valentina365
27. feb 2020

@mimimiruska mlieko je prisposobovane veku - presne na to, co v danom stadiu dieta potrebuje. Kratkodobo to je to podla mna jedno.
Otazne je iba, kolko mas krabicu otvorenu? Na tom co pije moja dcera, je napisane, ze sa ma spotrebovat do mesiaca po otvoreni.

mimimiruska
autor
27. feb 2020

@valentina365 krabice zatvorene prave kupily sme jich viac :D ale ona uz ho nepotrebuje jako hodnotu vyzivy ale jako ze ji chuti a nic ine pit v noci nechce :((( spis to jde asi o tu chut u maly...

mimimiruska
autor
27. feb 2020

@evitka83 uvidime ale dakujem za nazor 🙂

mimimiruska
autor
27. feb 2020

@gaabriela2212 moje mala nema problem od malicka s nicim negrca ani nehnackuje ale pouzivame BeBa

lenuliatko84
28. feb 2020

Ja som od roka davala uz kravske mlieko

mimimiruska
autor
28. feb 2020

@lenuliatko84 ja davam tiez hore som psala ze moje mala mi odmita cokoliv pit pres noc ...zkuseli sme cajiky na spani mlicko vsetko aj co prirodni lek co odporučila doktorka sedailu a nic plaka a rve celou dobu dokud nepodam UM .. pak zaspi teprve az ma co chce proto sem se opitala ci by byl problem ;)