Chodí vaše dieťa na ZŠ/Gymnazium Angely Merici?

9. nov 2024

Zdravim, hladam aktualne informacie k tejto skole. Mate tam prosim niekto dieta/deti? Ak ano, boli by ste ochotni pozdielat informacie ci dojmy? Vdaka 👍🏻

katkatt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkatt
14. nov 2024

Mám jedno dieťa na ZŠ a jedno na gymnáziu. Zš ide dolu vodou už roky, veľká fluktuácia učiteľov (motivovaní kvalitní pedagógovia každý rok odchádzajú) o tom svedčí. S gymnáziom som spokojná. Všelijaki učitelia sú síce na každej škole, ale vedenie gymnázia je výborné, (napr. nám rodicom poslali dotazník spokojnosti na konci sk.roka), čo sa o základnej škole nedá povedať. Na termín k pani riaditeľke zš sme čakali dlho a na jej vyjadrenie, kde len čítala z papiera, tiež. (Ešte aj príhovor na skolkarskom vystúpení pre rodicov číta z papiera... ) Celkovo tam je nezáujem o pohľad rodičov.

autor
14. nov 2024

@katkatt ach, toho som sa bala 😔 a neviete prosim o nejakej ozaj dobrej poctivej ZS v Trnave ci okoli? Mame pocit, ze vsade sama flakarina 😔

autor
14. nov 2024

@katkatt a viete, na aku skolu/skoly odchadzaju ti motivovani kvalitni ucitelia?

katkatt
14. nov 2024

Tak rôzne - niektorých stiahli na školskú inšpekciu, niektorí Cífer, Šúrovce, stredná odborná škola, niektorí mimo školstvo... Neviem či nájdete školu, akú hľadáte. 😢