Športová podprsenka namiesto podprsenky na dojčenie

kaya7
27. jan 2015

ahojte, chcem sa spytat hlavne bab s mensimi prsiami - mate skusenost, ze by miesto podprdy na dojcenie stacila sportova?

culia1
27. jan 2015

Ja som pri oboch nosila len sportove podprdy,viac mi to vyhovovalo.

jaja1979
27. jan 2015

@kaya7 Ja som pri prvom dietati poctivo kupovala original podprsenku na dojcenie, ved tak sa to patrilo, nie? Pri druhom som uz mala sportovu a pri tretom mi bohate stacila obycajna. Takze kazdemu ako vyhovuje, podstatne je, aby sa ti tam zmestili vlozky proti pretekaniu mlieka a ostatne je uz na tebe a tvojom komforte.

eeffka
27. jan 2015

@kaya7 áno stačila.mala som veľkosť 4 a stačilo

kaya7
autor
27. jan 2015

@culia1 tiez sa mi to zda, ze by to mohlo stacit. mala si ich nejako viac vykrojene, alebo si si pri kojeni stahovala aj ramienko?

kaya7
autor
27. jan 2015

@jaja1979 jj, nie je nad skusenost 🙂 mne chyba, ale nechcem nakupovat co az tak netreba, a kedze neviem o kolko sa mi zvacsie prsia a ci vobec 🙂 tak ta sportova by to hadam mohla vyriesit, tie su take poddajne. dik za radu 🙂

pipinka4
27. jan 2015

@kaya7 ano uplne mi stacila vobec som nemala podprdu na kojenie.uz v porodnici som mala na sebe sportovu podprdu.je to pohodlnejsie podla mna 🙂

iskricka55
27. jan 2015

Inu ako sportovu som ani nemala 😉

anketkarka
27. jan 2015

Mne viac vyhovovala podprsenka na dojcenie. Podla mna to nie je o velkosti, ale o tom, komu co viac sadne.

laura0107
27. jan 2015

Jednoznacne!mam aj podprsenky na kojenie ,mala som ich raz,,nemala som ich rada,,v Kik som si kupila obyc sportove podprsneky a su jednoducho super,drzia super prsia a pri kojeni nemusis rozopinat..v kik maju vo viacej farbach za par eur

sednaja
27. jan 2015

@kaya7 Tak o jedno číslo sa ti prsia pravdepodobne zväčšia (hlavne zo začiatku), ja som si kupovala na kojenie, ale takú, čo odkryje len dvorec, nemusí sa dávať celý predok dole. Kupovala som ju v obchode so spodným prádlom, bez kostíc (ale nie značkový butik), bez výstuže za nejakých 5€......ak však boli všetky v špinavom prádle, tak som si dala aj obyčajnú, ale osobne mi to nevyhovovalo. Hlavne zo začiatku je dosť tá dojčenecká praktická.
Kúp si jednu takú, jednu takú a ktorá ti bude viac vyhovovať, tak dokúpiš........aj tak potrebuješ na prepratie (a to budeš zo začiatku často, lebo mlieko bude pretekať - aj keď budeš mať vložky)

zdena12345
27. jan 2015

staci ale lepsia je mi na dojcenie- mam len jednu a ked sa pere tak mam sportovu. sportovu treba vyhrnut nahor a vadi mi ked ma pocas kojenia tlaci a zaroven mi tym ako tlaci meni polohu prsnika (je viac dopredu a hore naklonena bradavka) a malemu sa horsie pije.

lucyliu
27. jan 2015

mne sa najviac takato osvedcila http://tehotenske-oblecenie.heureka.sk/medela-p... je to taka kombinacia sportovej a na dojcenie, neskutocne pohodlna, uz v tehu som ju nosila. a sita na slovensku 😉

culia1
27. jan 2015

@kaya7 ziadne vykrajovanie,podvihla som od spodu,ked bolo treba a vybavene

gapre
27. jan 2015

sportova je super,nosila som ju aj v noci,lebo ked som nemala podprsenku tak ma boleli prsia.Mala som aj podprsenku na kojenie,ale vobec som ju nenosila,mala som taku pruznu som ju len dole potiahla a bolo. 😅

lulinka81
27. jan 2015

Nie, tiež som to skúšala ale nie je to ono. Odporúčam kojeneckú. V tescu som kúpila za "pár drobných"

zitaje
27. jan 2015

@kaya7 ja nosim taketo:
http://www.otto.sk/d-5543852-podprsenka.html
Mala som aj podprdu na dojcenie, ale mne je to nepohodlne, to odklapanie kosickov. Nepohodlne sa to potom pripina nazad, cize pre mna ta akoze vyhoda je praveze nevyhodou 😀

ukulela
27. jan 2015

@kaya7 v zasade je jedno, ci dojciaca, ci sportova, ide o to, co bude konkretne tebe vyhovovat ... mne vyhovuje dojciaca na odopinanie - mam tuto, bambusovu. http://www.nika-intima.sk/?180,bambusov%E1-koje...
kupila som najprv jednu a potom som objednavala aj druhu 🙂 ja som bola zvyknuta na vystuzene kosicky, no na kojenie so taku nechcela a tuto bambusku nevymenim za nic. inac ja teraz aj spavam v podprde (musim) a tato je v pohode, netlaci ma.

kaya7
autor
28. jan 2015

@ukulela ta mi pride vhodnejsia pre vacsie prsia. uz som kupila za par eur 2 sportove, a pojdem u nas poskusat do jedneho obchodu aj taku tu speci na dojcenie s odopinanim, jednu asi kupim aj taku, uvidim aky strih mi bude pohodlny. tieto sa mi pozdavaju
http://www.4mama.sk/kojenecke-podprsenky/podprs...
http://www.4mama.sk/kojenecke-podprsenky/podprs...

natalushka
26. feb 2015

Ahoj..ja som tiez pouzivala,ale skor taku tu lambadovu podprsenku..pred tehotenstvom prsia skoro ziadne,vlastne ziadne..a teraz 75C..musim povedat,ze bola uzasna na noc,nic ma netlacilo,ale predsami vlozky drzali na mieste..a cez den som nosila kojacu podprsenku..z H&Mka som mala..neviem,hlavne zo zaciatku,prve mesiace to bolo pre mna dost pohodlne,netlacili,len si odopla ramienko a pohoda..ale dneska uz si v pohode dam aj klasicku,kosticovu podprsenku,hlavne ked idem von..takze ja odporucam hentaku na spanie a cez den klasicku..ale je to na tebe..ked aj v tej sportovej budes citit pevne prsia a bez problemov ich budes moct "vytahovat",tak ju kludne nos nonstop..ty samusis citit pohodlne..

natalushka
26. feb 2015

Ako pozeram.neviem preco pisem v minulom case.ved stale kojim a tie podprsenky nosim🙂

mirka0703
26. feb 2015

ja som mala jednu na kojenie ale po tyzdni som pouzivala klasicku podprdu..... takze uvidis co ti bude vyhovat

radka168
26. feb 2015

Ahoj,pri prvom syncekovi som pouzivala dojcensku podprsenku,ale niet nad sportovu ktoru pouzivam teraz pri druhom syncekovi,ovela lepsie sa v nej citim a aj to lepsie vyzera 🙂 a je super ta sportova na kojenie.Ja som si kupila 3 v Lidli,mali ich po 6,99eur.Su super

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre