Ahojte, premýšľam nad dcerkinym chovaním posledné dni. Vždy pred zaspávanim večer plače a je nespokojná, trvá to už týždeň. Nechce sa kojit,ani nosiť, zdá sa mi, že jej je lepšie keď ju položím. Dnes som jej skúsila plienku uvoľniť, či ju netlačí a keď bola rozbalena, akurát sa vycikala. Tak ma napadlo, či ju neboli cikanie. Ale to by to mala asi aj cez deň,nie? A vtedy je všetko ok. Má posledné dni aj takú akoby hnačku, že namiesto jedného kakania, kaká aj tri krát a redšie ako bežne. Ale inak je čulá, zje všetko,.či nezje ju, cez deň spí dobre, hrá sa. Mala dávnejšie zápal močových ciest a vtedy mala tiež také nepokojnejsie noci predtým, ale potom už aj horúčky, teraz nie.
@anjelicek26 pridávam sa k názoru. Večer je už unavenejšia, tak ten nepokoj zo zúbkov dáva najavo plačom. Skúsila by som jej dať gél na ďasná proti bolesti a uvidíš, či to zaberie a nebude taká plačlivá.
Redšie kakanie môže byť zo zubov? Aj jej teraz prednedavnom nejaké vyšli, to ano.
@bubuzu Ano moj mal vacsinou pri zuboch redsiu stolicu, niekedy az hnacku. Detom sa vtedy tvori vela slin, ktorych sa nahlcu, je to z pravdepodobne z toho. Ako som citala prispevok, tak pri slove hnacka ma hned napadli zuby 🙂
syn mal obrovské hnačky pri zuboch ...
v tvojom prípade by som zašla s močom k lekárovi - či náhodou nie je problém.
@deti95060810 áno, asi pôjdem pre istotu
Ja si myslím,že rovnako zuby
Zubky podla mna.. aj kvoli tomu redsiemu kakaniu, nervozite na vecer, ziadne ine priznaky...