Zvláštne chovanie ročnej dcérky

bubuzu
15. okt 2024

Ahojte, premýšľam nad dcerkinym chovaním posledné dni. Vždy pred zaspávanim večer plače a je nespokojná, trvá to už týždeň. Nechce sa kojit,ani nosiť, zdá sa mi, že jej je lepšie keď ju položím. Dnes som jej skúsila plienku uvoľniť, či ju netlačí a keď bola rozbalena, akurát sa vycikala. Tak ma napadlo, či ju neboli cikanie. Ale to by to mala asi aj cez deň,nie? A vtedy je všetko ok. Má posledné dni aj takú akoby hnačku, že namiesto jedného kakania, kaká aj tri krát a redšie ako bežne. Ale inak je čulá, zje všetko,.či nezje ju, cez deň spí dobre, hrá sa. Mala dávnejšie zápal močových ciest a vtedy mala tiež také nepokojnejsie noci predtým, ale potom už aj horúčky, teraz nie.

anjelicek26
15. okt 2024

Zubky podla mna.. aj kvoli tomu redsiemu kakaniu, nervozite na vecer, ziadne ine priznaky...

anketkarka
15. okt 2024

@anjelicek26 pridávam sa k názoru. Večer je už unavenejšia, tak ten nepokoj zo zúbkov dáva najavo plačom. Skúsila by som jej dať gél na ďasná proti bolesti a uvidíš, či to zaberie a nebude taká plačlivá.

bubuzu
autor
15. okt 2024

Redšie kakanie môže byť zo zubov? Aj jej teraz prednedavnom nejaké vyšli, to ano.

marianarem
15. okt 2024

@bubuzu Ano moj mal vacsinou pri zuboch redsiu stolicu, niekedy az hnacku. Detom sa vtedy tvori vela slin, ktorych sa nahlcu, je to z pravdepodobne z toho. Ako som citala prispevok, tak pri slove hnacka ma hned napadli zuby 🙂

deti95060810
15. okt 2024

syn mal obrovské hnačky pri zuboch ...
v tvojom prípade by som zašla s močom k lekárovi - či náhodou nie je problém.

bubuzu
autor
16. okt 2024

@deti95060810 áno, asi pôjdem pre istotu

kristina210
16. okt 2024

Ja si myslím,že rovnako zuby