Zúbky a svalové kŕče

jaja23
18. máj 2019

Prosím stretla sa s tým nejaká maminka tu, že keď išli bábätku zúbky, tak málo od zlosti akoby svalové kŕče? Malý ma 10 mesiacov a ide mu prvý zub, ktorý je už vonku, ale ide mu zrejme viac naraz. Dnes bol placlivy a teraz k večeru začal mať akoby kŕče v tvári ké, robil takú grimasu a napinal pri tom nožičky aj ručičky, akoby v zlosti. Dosť nás to vystrasilo. On sa občas zloszi a vtedy akoby zatina zúbky, ale teraz to bolo opakovane. Dali sme mu viburcol cipok s ledva zaspal, ale spi strašne tvrdo teraz. Mali ste niekto takúto skúsenosť? Ďakujem.

arcticcode
18. máj 2019

@jaja23 otazka c.1 aku ma teplotu? Mozu to byt velmi nebezpecne fibrilne krce, podmienkou je ale vysoka teplota

jaja23
autor
18. máj 2019

@arcticcode teplotu nemá, on býva veľmi horúci, mal zatiaľ len raz teplotu po očkovaní. Ale teraz nie. Pozerala som video s fibrilnymi krcami, on to ma skôr v takom dlhšom trvaní. Proste sa mu napne tvaricka a nožičky a telíčko, prešlo mu to, keď som začala spievať. Akoby sa ukludni trochu. Len tomu nerozumiem.

mirkaknm
19. máj 2019

Mne to dcerka tiez niekedy robi, napr.pri papani ze zafne pasticky a skrci tvaricku a sa tak zatne. Mam pocit ze sa bud hneva alebo ju nieco boli, zoberiem ju na ruky a hladkam. Nastastie to preslo vzdy.

deedol
19. máj 2019

@mirkaknm toto presne robi aj moj rocny, ale nielen pri jedle. hocikedy aj s hrackou. po par sekundach sa uvolni sam, tak dufam, ze to nie je nic vazne. inak idu mu stvorky uz dost dlho a furt nie a nie vyjst, ale neviem, ci to s tym suvisi.

jaja23
autor
20. máj 2019

@deedol fúú no dúfam aj ja, že to prejde. Občas to robí často.

malicky192
1. jún 2020

@jaja23 zdravim mozem vediet ci to syn prestal robit bolo to kvoli zubkom ci???

deedol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deedol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kybel_
24. jan 2024

@jaja23 ako ste prosim s tymito krcmi dopadli? Moja dcerka robi presne toto uz 5.mesiac a na nic sa stale neprislo 😔

jaja23
autor
25. jan 2024

@kybel_ priznám sa,že si to už vôbec nepamatam,ale určite ho to prešlo,vôbec nič to nebolo,držím palce