Ahojte, chcela by som sa spýtať tých čo majú doma vysoké teploty a novorodenca. Ako ste na Tom? Ako zvláda váš drobec tie teploty? My máme v byte 28 stupňov a mala je celá nesvoja z toho..už poriadne nespava cez deň. Noc ešte ako tak ... Proste len sa trápime 😔 v čom ich máte počas dňa? A najdôležitejšia otázka v čom vám spinkaju počas dňa a potom cez noc? Ak máte tak vysoké teploty...
V plienke a letnej zavinovacke. Mame asi 28-30 stupnov.
No chúďatko, môj má rok a tiež je to katastrofa. Mame 26 st. Síce cez noc sme to schladili na 23 ale do včera zase stupne. Poobedny spánok je katastrofa.
Novorodenec bol doteraz v bruchu. Tam.bolo 36 stupnov. Deti v inkubatoroch maju tiez teplo. Proste mu hlavne davaj vhodne .mnozstvo tekutin. Nechaj len v plienke prekry tenkou latkovou plienkou len brusko a kludne mozes ovlazit cistou vodou aj viac krat za den a k postielke mozes prevesit mokru plachtu
@pralinka25 ja by som ju nechávala len v plienke.. lenže priateľ sa zase boji, že dostane zápal pľúc.. že proste tak spat nemá... A ešte ku tomu má Morov reflex 🤦 čiže sa budí sama na ručičky.. čo je dosť hrozna kombinácia ... Lebo ju nemôžem dať už ani do ulitky kvôli teplote ... V nej tak kľudne spinkala... Takže som už zúfalá..
Su aj take uplne tenucke jednovrstvove. Ja by som aspon to brusko prekryla a jednovrtvovu by zvladla.
Davam letnu zavinovacku a fungujeme normalne. Myslim ze problem je vo vas nie v novorodencovi.
Bol v plienke. V den porodu bolo 38°C. Cez som davala vlazne sprchy. Aj ked je novorodenec aj jemu je horuco. Praveze sa moze lahko prehriat tak male telicko
@really8 a akú máte teplotu vo vnútri? A akú chybu teda robíme?
Netýka sa to samotného novorodenca, ale neskúšali ste termo závesy na okná? My máme vonkajšie žalúzie, ktoré keď sú cez deň zatiahnuté, tak sa okná neprehrievajú a máme v byte príjemne a kamarátka si dala práve tie termo závesy a vraj majú od vtedy o niekoľko stupňov menej v byte...to len taký tip...
@andrejita26 v spálni máme cez celé okno takú veľkú zatemnovaciu žalúziu alebo čo to je.. celý deň to je zatiahnuté, zatemnene..to je tá strana kde najviac pečie ... A aj tak máme horúco.. včera sme varili a úplná katastrofa... Dneska som už aj zakázala variť.. budeme na rozkoch, a objednávkach, poprípade sme rozmýšľali, že si navarime u svokry.. nakoľko máme malý byt, tak sa celý prehreje z toho... My už sme sa rozhodli pre klimatizáciu... Avšak hneď teraz nám ju nikto nepríde namontovať 😔
@pralinka25 tá ulitka je tenká ... Napoky som takú vyberala... Musím asi skúšať... Že ako to na ňu bude vplývať ... Ako spinká v nej krásne... Len tá teplota.. keby není leto není problém 😔 ja len dúfam, že ten Morov reflex sa čím skôr stratí...
myslim ze su aj take kde sa zaviazu len rucicky k brusku aleo bokom a nozicky su hole
Presne teraz som sa isla pozriet a mame aktualne 28,3 v spalni kde doteraz spal. Plienka a letna zavinovacka.
Nehovorim ze robite chybu iba ze my rodicia casto vidime prekazky ktore si ale robime samy v hlave. Napr nemoze byt len v plienke lebo zapal pluc, nejdeme na dovolenku lebo by asi plakal v aute, nemozeme hento lebo tamto. Neviem teda ake mas babo ale tie vela znesu …
No ja mam zase problem ze ked ho aj dam do kratkeho spoti sa a je potom studeny 😂🤦🏼♀️🤷♀️tak ani tak ani tak vzdy ho musim prezliekat
Náš spal iba v plienke a aj cez noc aj cez deň posielam nim ručník a na nom max obyčajná plienka a tak bol spokojný a aj do teraz ma rok a spi len v plienke