Ahojte..ako ukladate svoje 3-4 mesacne deti na spanie ??? My sme donedavna fungovali na tom ze o 19:30 sme sa okukali a po kupani sme cca o 8 zacali papat 🙂 a tak o 21:30 uz bola mala vytuhnuta a spala az do 3-4 rana...No v poslednej dobe sa to zhorsilo po kupani trosku pocucka a potom sa zacne otacat a vytrajat🙄🙄🙄 otoci sa kus potaha zas sa otaca a dookola...tak ju zobereme na ruky chodime po izbe ukazujeme co a jak...zacne sa jej zívat tak lahneme ze uz sa prisaje a po case zas ten isty kolotoc 🙄🙄 ja som uz zufala
Neukazovala by som v noci ze co a jak aby to nemalo dieta zaujmave, zhasnut svetlo resp iba pritmie, moc sa nebavit, len pomojkat a hotovo. Dieta to uspi lebo to je nezaujmave pren. Ten rezim sa meni 100x.
Mne strasne pomaha perinka.Od narodenia je v nej,vsimla som si ze ked je zviazany spi dobre,ked nie je to na figu
Velminrad je zviazany.Uz ma 6 mes.trcia mu nohy ale bez perinky to ani neskusam.
@smejko25 ahoj, a kedy ma posledný spánok pred nočným spaním? Ja mám tiež takmer 4mesacneho, takto mi štrajkoval keď bol menší.. vydrží mi hore max 2 hodiny, keď je hore dlhšie tak už sa paradoxne ťažšie uspáva. Uspavam na prsníku takze to kŕmenie casujem tak 1,5 hodiny po zobudeni, kúpe sa a hráme sa predtým. Ale proste dávam ho spat, hoci na pol hodinku aj o šiestej večer, lebo inak by boli nervicky 🤷🏻♀️ Potom sa mi zobudí dajme tomu 18:30, okupeme, pohrame, o 20:00 na prso, 20:30 spi. Ale úprimne, záleží od dieťaťa, s mojou prvou som sa mohla aj na hlavu postaviť a večer a v noci bol vždy hukot..
@oktoberbaby2020 no lenze ona ked sa zacne rozculovat ziadne mojkanie hladkanie nepomaha musime zobrat na ruky 🙂
@smejko25 asi ma spankovu regresiu. Mám tiež doma 4 mesačného a tiež sa nam trochu pokazil spánok, tak som googlila a vyzerá to na tú regresiu. Ale u nas bojujeme skôr a tým denným spánkom, nočný zatiaľ funguje, hoci si dva týždne sa viac budil, ale už je to ok. Denný je tragedia. Len čo som zatiaľ zistila, asi s tým veľa nespravime :(
@smejko25 spankovy režim sa jej ešte zmení tak 40krát kým sa ustáli a nebude to tak skoro. Nemôžete čakať, že od štyroch mesiacov bude mať rovnaký režim.