Ahoj baby,v ktorom mesiaci ste dávali dcéram náušnice? Dávali ste až po druhom očkovaní? Kedysi sa to robilo hneď už v pôrodnici a teraz niektoré doktorky až po druhom očkovaní odporúčaní. Neviete prečo až
po druhom? 🙈
Ja plánujem dat hneď v pôrodnici
@simca06022011 Ja dám tiež nastreliť, lebo aj podľa mňa čím skôr tým je to lepšie, len teraz doktorky až po druhom očkovaní odporúčaju. Moja ma 5 mesiacov a len prvé očkovanie, preto sa pýtam, či je to kvôli infekcií alebo ako. Lebo niektoré mamičky nedávajú očkovať deti, to potom nasmusnice nemôžu mať?🙊Podľa mňa je na každom, kedy si dá.. Len sa pýtam informatívne pre istotu, aby som nespravila chybu, že dám hneď po prvom... Kamoška dávala malej keď mala 2 roky a odvtedy si nenechá na uši ani siahnuť, tak ma stále náušničky, ktoré jej nastrelil, nemôže jej vymeniť za jej co ma kúpené, tak ich ma teraz jej pol ročná dcérka. 🙂
Kolo 3 mes jej nastrelil lekár.. Co s tým má ockovanie?
V 8 rokoch keď si sama po edala že chce
Nastrelili malinkej hned v nemocnici, na treti den, ked nas prepustali. Bez problemov
Mojej malej prepichli už v pôrodnici. A očkovaná nieje ani nebude vôbec... Nič jej nieje 🤣😉 bez náušníc ešte nebola vôbec.
Asi v 60-tich mesiacoch, ked si sama povedala, ze tuzi mat nausnice 🙂 nastrelenie trvalo par sekund a ani nepipla, vraj to vobec nebolelo. Na co sa ponahlat?
Ked mala 6 tyzdnov, v zlatnictve, uska jej umrtvili kremom a nastrelili.
dala som hneď v pôrodnici
Medzi očkovaním a prepichnutím ušiek nevidím žiadnu súvislosť
@hennyinnsbruck ja neviem preto sa pýtam, lebo tak to robia doktorky
@mendynka ah ok to som nevedela 😊 ja som dala keď ma to trklo že by už mohla mať 😂
@mendynka no ved to ze tie deti si to pamätajú... Mojej sa iná vec riešila.a.tiez na tu časť tela ani pozrieť, ani dotknúť... Čím skôr.tym.lepsie.alebo potom keď to bude dievčatko.same.riesit
Moja slecna mala 3 mesiace ked sme jej dali prepichnut uska u pediatra
V porodnici za kavicku.
@belllinka v 60-tich mesiacoch 🤦♀️😄 toto ja nikdy ani v mojich 336-tich mesiacoch nepochopím 😄
@kkovacovak sa pytala na mesiace, tak čo? 😂
Ockovanie by som nebrala do uvahy, ved v porodnici nemaju ziadne este, a prepichuju jedna radost. Ja som chcela pockat kym jej trocha narastie usko, dala som v 6 mesiaci v zlatnictve nastrelit, bolo to bez problemov, zaplakala asi 10 sekund a bolo.
Neviem co to ma s očkovaním, ale moja mala cca 2-3 mesiace. Práve lekárka naša vravela ze čím skôr, bolo tam s nami ročne dievčatko a to bol krik na celu budovu, a traja ju drzali... Moja nič. Proste neskoro je to podľa mňa dosť drastické, radšej by som išla potom nastrelovat, keď mala bude chcieť náušnice sama