Ahojte mam 4 mesacneho synceka a dnes od rana mam uzkosti za uzkostami,liecim sa na depresiu a beriem paretin.neviem ako sa postaram o maleho:( kedze mam triasky,bolest zaludka,zvracanie a uplnu vycerpanost a nevladnost:(
Poprosila by som o pomoc manžela, kamarátku,rodinu. Alebo by som na nejaký čas išla domov aj z malým, manžel, priateľ by to určite pochopil,kým budeš v pohode a zašla by som aj k psych. ktorý ti predpisuje lieky určite pomôže alebo nastaví inú liečbu.
@janickacrazy mam vsetkych aj priatela aj mami aj svokru no oni pracuju a nemaju teraz cas a aj kamosky su zaneprazdnene:(
Si o.k?
@nini15
@elizabeth88 nie nie som:(
@nini15 nemyslela som to zle,prepac,ak to tak vyznelo.ci tala som tvoju diskusiu,len si nedopisala vetu,tak som sa zlakla.Moja ,tak nech si zoberie niekto volno,nech je s Tebou den,dva a ty si obehas lekarov alebo sa nejak das dokopy.
@elizabeth88 nie v pohode nezobrala som to zle len som isla za malym tak som to nedopisala.Si zlata no nikto si nevie zobrat dnes volno a zajtra uz mam s kym byt len dnesnu noc som sama a hlavne teraz by som potrebovala pomoc a zajtra pozajtra pojdem k lekarovi ak to bude takto pokracovat tie moje uzkosti
Nech sa to čo najskôr dá do poriadku,určite zajdi k Dr. Držím palce, nech si zase rýchlo v pohode a môžeš sa tešiť z bábätka, užívať si vaše spoločné chvíle 🙂
@nini15 nemáš manžela, mamu, nejakú kamošku, ktorej možeš zavolať? aby ti niekto prišiel pomocť, ked sa necítiš dobre?