Ahojte zienky, ako Vam spavaju v tychto horucavach taketo malinke babatka? A ako ich uspavate? Doobeda mi zabka zaspi aj 3h potiahne ale poobede ked uz sa vzduch vonku riadne rozohni je to horsie tak sa kojime nosime kojime nosime ☹ ona pribera raketovym tempom a mna uz teraz boli chrbat a vecer cista katastrofa to chyti zachvat revu a odtrha sa od prsa...kedy vecer kupete a uspavate? Dakujem.
pri takomto malinkom mozes pouzivat aj ventilator, nechat fukat uplne do zeme, popod nohy, ked ju budes mat na posteli, tak na nu nebude fukat, ale bude sa lepsie dychat, a uvidis, ci je mrzuta z tepla. my uz ani ventilator nemozeme, lebo asi by po 10 senkundach skoncil na zemi a musel by byt dokladne preskumany nasim spekulantom, ale zase my uz mozeme ist na kupko 😀 ale taketo babatka sa rychlo menia, aj spinkanie sa meni, nafigu je, ze sa neda ist poriadne ani von, doma sa neda vyvetrat... nechavaj ju len v plienke, pripadne lahunke bodyno, nech vela pije, aj ked kojis, ponukaj aj vodu po troskach a asi len vydrzat 😉
@zabina27 bodinko s kratkym rukovom aj v noci tak a odokrytu ju mam lebo aj v noci sa stale suruje z toho tepla...asi skusim ten ventilator...no ved prave ani kocikovat von ani v panelaku to je na nevydrzanie...toto bol napad rodit v lete 😀 pocikane plienky ma fajn aj v tychto horucavach
@eveenka zase mozes aj cez den len tak osprchovat na ochladenie, ak je mrzuta. zase, letne babulo aspon nemusis vela obliekat, ber to z lepsej stranky 😀 urcite by sa jej viac nepacilo pchat sa do overalov ako lehnit si v teple 😀 pozeram, ze mas aj starsiu, to je asi preto horsie, ze tu doma zabavit tiez nie je vyhra, nemozete ist k niekomu na dom, bazenik na dvor, kocik do tiena? aspon rychlejsie ubehne cas 😉
@zabina27 no hej vsetko ma svoje vyhody i nevyhody...svojrovci maju dom aj bazen manzel tam chodi s dcerou poobede na bazen, no s malinkou boli vcera gratulovat svokre k narodeninam a to bol des dusno malej bolo strasne dusno v kociku a ja tu doma mam po ruke sprchu ked sa da hned tam utekam 😀 doma je doma
@vejula ja som ju mala v satke asi pred tyzdnom navecer ked bolo okolo 26 st a prisla som domov rozbalila ju po 2 hod a mala ale ze komplet mokraa spredu ja dom taky dost potivy tip a zvlast teraz ked aj kojim ma doslova oblieva jak keby som zo sauny vysla a yo si neviem oredstavit keby ju dam teraz do tej satky 🙂
@eveenka ja som to teda neskusala, ale znama hej - ak fakt potrebujes ist s kocarom, skus ju nedavat do hlbokej kocikovej vanicky, ale do sportovej casti, ak mas uplne polohovatelnu do lahu, tam predsa prudi viac vzduchu, ako vo vanicke, zakryt plienkou sa da vzdy, ale by sa jej tam urcite lahsie dychalo
@eveenka Ja mám 7 týždňové,ale v podstate je to stále rovnaké.Doobeda mi tiež spinká 3 hodiny,poobede ako kedy,keď kočíkujeme,potiahne aj tri ďalšie,alebo spí len po troche,niekedy aj vôbec. Kúpem ho o ôosmej každý večer a umývam ho v takej miske aj cez deň,aby sa osviežil. Potom ho kojím a tiež mám problém s trhaním.Laktačná hovorila,že je to slabým tokom. Tak stláčam prsník. Ale skorej bysom povedala,že je to tým že nemôže zaspať. Keďže zaspával len na prsníku.Pre týždňom začal nervačiť.Teraz keď doje a je trochu prispatý, odtihnem ho a hojdám ho. To zaspí tuším lepšie. Som myslela,že chce jesť stále,ale on chce len zaspať.Asi treba skúšať,čo zaberie. V noci zas kojím len poležiačky a potme len s baterkou. 🙂
@mia997 dnes to bolo lepsie ale mala mi cmuka pri dojceni a tak sa nataha vela vzduchu cez den ok povygrga to ale podvecer ako je unavena tak ju to jeduje a chcela by vsetko naraz aj byt na prsu a cucat, odgrgnut aj spat a potom je vynervovana chudatko...aj ja v noci len v leze a zastrcke mam na noc male svetielko nech vidim aspon trochu bo ja aj dvakrat prebalujem co je taka precurana a aj pokakana 🙂
@eveenka, jej chovanie nemusi suvisiet len s horucavami. Moja bola do 4 tyzdnov ako babika a postupne sa to zhorsovala a od 7. tyzdna to bolo strasne. U nas bol problem v silnom refluxe. Ak sa odtrhava od prsa, moze mat bolave brusko, koliky, reflux.... mozno jej slabo tecie alebo naopak silno.... toto je teplo na skapanie, vadi aj dospelym. Snad sa uz coskoro ochladi.