Ahojte, viem že viaceré riešite problémy s náročným uspávaním, a veľa detičiek nezaspí inak ako na prse/rukách/nosiči a pod. Ja mám opačnú situáciu, môj drobec (6 týždňov) zaspí jedine sám vo svojej postieľke s dečkou a cumlíkom, že ho položím a “nechám tak”. Nemyslím to teraz ako chválenie sa, úprimne sa trochu trápim, či ho takýmto (ne)uspávaním neukracujem o vytváranie si puta so mnou. Je mi vždy ľúto ho len položiť do postieľky a nechať samého zaspať, ale očividne to jemu vyhovuje. 😕 Všade totiž čítam ako je spanie s maminkou potrebné pre správny vývin, a že len pri maminke sa bábätko cíti bezpečne. Je možné že ako prvorodička hľadám všade svoje chyby a zlyhania, a zbytočne riešim čo netreba, preto sa pýtam, máte tu niektorá detičky, ktoré takto zaspávali samé, a majú pekný vzťah s rodičmi?
Inak cez deň sa mu samozrejme naplno venujem, hráme sa (ako sa so 6-týždňovým bábätkom dá hrať), túlime sa, plne kojím, spievam mu…❤️
stastna zena 😁😁😁
moja tiez spavala sama v postielke.. sice v nej sama nezaspavala ale prelozila som ju po zaspati.. trvalo to do 15m.. potom zacala spekulovat a spekuluje do dnes (2r8m) 🤣
uzivaj, moze sa to rychlo zmenit.. zatial si aspon oddychnes 😊
Moja tak zaspavala do 5.mesiaca, potom sa zacali ozyvat zuby a nezaspala inak ako na rukach alebo v kociku. Skoncilo to, az ked mala 8 mesiacov a zase zaspava pekne. Takze aj u vas sa to moze (ale nemusi) zmenit. O nic male neukracujes, puto si vytvarate, ked je hore, ked ta vnima, ked ho obijmas, bozkavas, spievas mu...❤️
Moj 4ty syn sa zatiaľ zdá, že bude taký istý. Je to prvý kus, kt zaspáva najradšej, keď ho položím a nechám! :D :D :D :D Fakt bud rada. Môžu prísť aj iné obdobia. xD
Nas zaspaval sam v postielke od narodenie, jedine ked bol chory potrebova uspavat. Jeho uspavanie ako hladkanie, tapkania po zadocku a podobne doslova vyrusovalo.
Ďakujem vám krásne dievčatá ❤️ Veľmi ste ma ukľudnili, toto som potrebovala počuť (čítať) ❤️
och takrto dieta. uzivaj kym to trva
Nechaj .. nechaj a netlapkaj ani nic, nech spi🙏 puto sa vytvara v bdelom stave. Ak to bude takto pokracovat, o rok-dva budes dakovat nebesiam.
Ja ti teda držím palce nech vam to vydrží, ale je dosť veľká šanca ze sa jeho uspavanie ešte tak 30x zmení.
Môj tiež zo začiatku nemal problém zaspať sám, potom sa to zmenilo 😃
Zbytočne riešiš blbosti (to neber v zlom). Mne dcéra zaspáva od narodenia presne tak isto (teraz má už 9-mesiacov) a je to 100x lepšie akoby ma pri tom uspávaní vyžadovala a musela by som ju natriasať, kočíkovať, nosiť a robiť neviem akú gymnastiku. Neviem, kde si čítala, že spanie s matkou je dôležité pre správny vývin, nikdy som to nepočula, nečítala. 😀 Buď rada, že je to takto.