Ahojte,ako vyzerá váš režim s cca ročným bábätkom teraz cez zimné obdobie...?
Bola by som rada keby napíšu aj mamičky z dediny,lebo by sme z dediny a nemáme tu veľa možností na program von okrem prechádzky ☺️
@livs25 tak môj ma dnes 13 mesiacov a žijeme v meste na severe Škotska. Som tu so snúbencom a ešte tu mám sesternicu. No obaja pracujú od rána do noci poväčšinou. Žiadne babky, tety a pod. Kamošky deto. Mám len zo dve a majú tiež deti a bývajú ďaleko. A ešte teraz v zime je tu stááále tma. Sme vážne vysoko a vidno tu aj polárnu žiaru, čiže vážne svetlo tu je len pár hodín. Úprimne ide ma šľak trafiť. Malý najnovšie bojkotuje kočík a chodiť ešte riadne nevie. Nosič nehrozí. Tak sme doma zväčša. To s tým kočíkom trvá iba pár dní zatiaľ, tak dúfam, že ho to čo najskôr prejde. Ak idem do obchodu, tak je to ako dovolenka. Keď spi maly, spím aj ja. Veľa staviame stavebnice a robíme vlastne len bordel(ktorý si potom v noci môžem upratať). No je to na prd. Neviem sa dočkať leta. Aby som nezabudla tak tu nie je ani poriadny park alebo tak. Nič blízko :/ ach jaj.
Ahoj. ak nemas kamosku alebo rodinu, ku ktorej by si sla, tak na dedine, kde nic nie je, ti ostava max obchod, drogeria, zahradnictvo, posta a spojiť to s vychadzkou. Ja napriklad chodim na uplne mini nakupy, aby som mohla ist kazdy den. Vacsinou doobeda. poobede dieta spi a ked sa zobudi uz je tma. Na dedine je to horor, beriem tie najvacsie obkluky a cesticky krizom krazom, len nech je na vzduchu co najdlhsie 💁♀️