Problém so 7 mesačným dieťaťom pri cestovaní

pupulka18
11. mar 2014

Ahojte...moja mala neznasa vozenie sa v aute som z toho zufala nikde nemozme cestovat mava hrozne place....v kocari neobsedi...kocikujem naozaj vtedy ked ide spat ma 7 mesiacov neobsedi...je to hrozne chcem len vediet ci ma niekto take dieta ako ja🙂 ?

luba28
11. mar 2014

@pupulka18 pre take deti su nejake homeopatika na cestovanie,..ukludnia ju a mozte ist ,... 🙂

woman44
11. mar 2014

@pupulka18 prejde ju to,aj môj bol taký,teraz v pohode presedí v aute 2-3 hodky

pupulka18
autor
11. mar 2014

Ujjj nechcem jej nic take davat radsej nebudem nikam chodit...🙂 myslis ze ju to prejde a tvoj ma teraz kolko mesiacov?vies nikdy som sa s tym nestretla vsetky kamosky co mam maju take deti ze nechapem...das to do auta spi to das do kocara spi pozera no ta moja ...ach jaj nehovorim o jej spanku cez den spi 20 minut..v kocari 40min.

lulistek
11. mar 2014

@pupulka18 Ahoj my tiez tak ani kocik ani autosedacka vacsinou mi mrnci je to taky maly sinter ale obcas vydrzi ale to len malokedy 🙂 inak aka je cez den?

melalex
11. mar 2014

@papulka18 no ja mam kamosku a jej syn od 7.mesiacoch vobec nechcel byt v kociku,celu zimu s nim chodila von a nosila ho na rukach a potom si kupila ten baby vak ale on zase v kociku spal tiez niekedy len polhodinu za den teraz sa to zlepsilo pospi aj 2 hodiny ale to ma uz 14 mesiacov ale ked je hore a ma v nom byt tak strasne place.

pupulka18
autor
11. mar 2014

Cez den je zlata prehra sa kedze uz sedka a dam ju aj do pavuka da sa to ale ten jej spanok 20minut...najviac ma stve ze chcem ist aj von prejst sa ale ona v tom kocari nechce byt mrnci a mrnci aj v tom aute sem tam vydrzi...su to nervi naozaj a v noci kazdu hodinu hore a to spapa celu kasu...a vy ako cez noc?

henikav
11. mar 2014

@pupulka18 asi nie je zvyknuta skusajte casto na kratke trasy a zvykne si, uvidis. Moje decka su s autom zrastene 😀 co ich tolko navlacujem od narodenia. Kocik znasame len v pohybe, nesmieme zastat, inac tiez zacne frflat 🙂

daol
11. mar 2014

@pupulka18 moja asi od 4 mes odmietala sedieť vo vajičku nevydržala ani 10km nehrozilo aby som s ňou sama niekde šla musela som ju držať na rukách. Asi by som to tu nemala písať ale koľkokrát som ju musela v aute počas jazdy aj kojiť čo sme nemohli domov dôjsť tak vystrajala mala dva roky keď konečne prijala sedačku. V kočiari neobsedela ako náhle sa zobudila hneď musela byť vonku športový som ani nekupovala a na kojenie sa budila aj každu hodinu a to som ju kojila do vyše dvoch rokoch to boli noci 🙂

veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tigri
11. mar 2014

@pupulka18 Najstarsia bola takato, trochu sa to zlepsilo ked mala vyse roka, ale doteraz je dost "nekludna" v porovnani s dalsimi dvoma...

tajka1986
11. mar 2014

@pupulka18 ja mám presne také dieťa ako máš ty, autom nehrozí, to furt plače, či sa vezie 10 min alebo 2 hodiny 🙂 v kočíku obsedí chvílu, možno takých 10-15 min pozoruje okolie, potom ju zlomí a zaspí na takých 20-25 minut nikdy nie viac a potom už musím s ňou utekať domov, lebo začne robiť cirkus, plače, vzpiera sa, za každú cenu sa snaží dostať z kočára von 😠 A hlavne teraz ked začína byť pekné počasie ma ide z nej poraziť 😒

bronia13
11. mar 2014

ksmoska mala to iste a casom to preslo ale neviem kolko mala ale tiez ze to bolo hrozne! 😲

smutko4
11. mar 2014

@pupulka18 neboj aj moj maly spi cez den max 2O min, a odkedy je v sportovom kociku tak si poreveme a potom zaspi ako polienko. A auto ked bol mensi tak pohoda a teraz ak ideme 2,5 hod tak min 3O min prereve a to chodime dost pravidelne tatino je od martina. Teraz som zistila, ze ked sa preberie v sedacke tak mu dam napit cajiku a spime dalej a to mame 6 mesiacov.

fopka
11. mar 2014

@pupulka18 to asi prejde... moj ma teraz 8 mesiacov a do 4 mesiaca sme na normalnej prechadzke v kočiari boli možno 10, ked preženiem, tak 15-krát.... kociar neznasal alebo ako to pomenovať. zavidela som mamičkam, ktore sa vybrali s detmi s kociarom do mesta na 2 - 3 hodiny a drobci im spinkali.... teraz sa to zmenilo, maly sa vozi neskutocne rad, ale spat v nom stale nespi, ked je uz velmi unaveny, tak si zdriemne na nejakych 20 minut, rekord mame asi pol hodinu 😀 ... ale vozenie v aute zboznuje, lebo je velmi zvedavy a paci sa mu, ked moze obkukavat von oknom.takze aj u vas predpokladam pride zlom

majushka
11. mar 2014

@pupulka18 mozem ta utesit, my mame to iste ;) a to ma 14 mes. , neobsedi nikde, navyse ani v jedalenskej stolicke

ketrinka17
11. mar 2014

my sme mali to iste, strasny rev a plac a preslo ho to 🙂 teraz sa sam do auta pyta a ma tam plno hraciek 🙂 ked plakal casto sme chodili elektrickou, to sa mu pacilo, ale maly rychlo pochopil ze pohodlnejsie je auto 😀

martina833
11. mar 2014

dcerka mala tiez take obdobie, vtedy nam pomahalo spievanie, hracky, jedlo, a potom ked bola vacsia tablet alebo telefon, casom to vsak preslo

dena42
14. máj 2017

@pupulka18
Ahoj.Ano ja ja mam take dieta.Mam devät mesacnu dcerku ktora doslova vrieska a reve aj v aitosedacje a aj v kocari.Zijeme v Nemecku a uz sme na pokraji zrutenia ked mame cestovat na Slovensko a nie len tam.Aj ked ideme len na nakup co je so mesta 20 minut aj to sme s muzom zufali co s nou.A to iste ak v kocari.Tam vydrzi len ked je uz v polospanku.Preatane revat len ked nu vezmem na ruky no v aute to nieje mozne koli bezpecnosti.Velmi by som bola rada keby my niekto poradil ci je na to nejaky sirup alebo co pomoze

yanni
14. máj 2017

@dena42 nic dietatu nedavaj. To ju prejde (mozno), ked prejdete z vajicka do sedacky.
Nasa bola presne taka ista. Z 800 km cesty z DE na SK pol cesty prerevala.
A nie je pravada, ako tu niekto pisal, ze dieta nie je zvyknute. Nasa copana "isla" na prvu velku cestu (ca. 500 km ta a 500 naspät) ked mala 2 tyzdne. V dvoch mesiacoch cesta autom na SK, v troch spät. Neustale pendlovanie aj v ramci Nemecka. V 4. mesiacoch let v ramci DE v jeden den ta a spät, tam ziadne revy. O necely mesiac na to prvy let do Saudskej Arabii. Tiez ziadne revy. Zidny problem. Pospala, pokukala, pospala. Ale akonahle sme ju na letisku dali do vajca, revyyyyy. A to celych ca. 30 minut az domov. A toto vzdy vo vajci. V ca. roku sa to zlepsilo, ale tiez sme museli vyspevovat na plne hrdlo.
Uplny zlom nastal s novou sedackou. Aj ked je to reboarder, stale sedi ako vo vajci, este nikdy nebola "vodorovne", nema vobec problem. Vie sa uz aj sama zabavit, sedi vysoko, vela vidi. Komentuje. Ma takmer 22 mesiacov a od tych 15. mesiacov nijake revy.
Takze asi len vydrzat.

salome51
14. máj 2017

@pupulka18 môj 9 mesačný tak isto. Len čo naštartuje auto rev. To sa ani šoférovať nedá. Mne vraveli, že keď bude neskôr v sedačke a bude viac vidieť vydrží dlhšie. Tak neviem. Dúfam že to prejde

katrin21
14. máj 2017

To je uplne normalne... Deti su take... Pomaha zabavat neokukanymi hrackami....odlozit par dni pred cestovanim...
A inak len vydrzat... Vrestia skoro vsetky.nic s tym nespravis...

yoxinka
14. máj 2017

@pupulka18
Moje deti boli také obidve. So synom sme bežne absolvovali prerevanú trasu NR-BA. Dcéra trochu lepšie, ale bola fáza, že sme ju nikam autom nevozili, lebo cirkus, trvalo to asi 3 mesiace. Teraz v sedačke tiež mevydrží neviem koľko, ale vo vajíčku revala furt. No, ono to prejde. U syna to prešlo okolo 13-14 mesiacov. Potom v aute spal alebo kukal alebo sme sa nejako prehrali. Neboj, nie si v tom sama 🙂