Pripravok na zvýšenie imunity

marka09
14. aug 2018

Ahojte, zaujima ma vas tip na pripravok na zvysenie imunity pre dieta (2,5r). Dcera ide do skolky, tak je to pre nas aktualne. Dakujem

marseillefan
14. aug 2018

Napríklad Colostrum

monika2012
14. aug 2018

Vitamín D3/K2. Takmer všetci európania ho majú nedostatok, čo má vplyv aj na oslabenie imunity a pri dlhodobom deficite aj vplyv na vznik závažných civilizačných chorôb.

Moja dcérka po nástupe do škôlky bývala chorá aj 2x mesačne (pred nástupom do škôlky chorá nebola vôbec). Dali sme vybrať mandle, ale chorobnosť neklesla. Takto sa trápila takmer dva roky, z choroby do choroby. Potom som zistila, že existuje vitamín D3/K2, ktorý môže posilniť imunitu, a nemá žiadne vedľajšie účinky. Má pozitívny vplyv na veľmi veľa procesov v ľudskom tele, nie ako lieky a ATB. Tak som tento vitamín dcérke kúpila a nasadila, účinok sa dostavil cca po dvoch mesiacoch (predpokladám, že tento čas potrebovala na doplnenie deficitu v tele). Vitamín užíva už cca rok a odvtedy našťastie nemala už žiadne antibiotiká a už iba cca 2x za rok dvojdňovú nádchu, žiadne horúčky, zápaly stredného ucha, ako predtým. Užíva ho denne a ani jej ho neprestanem dávať.

Manžel býval chorý aj 10x ročne, angíny. Takisto začal užívať tento vitamín a posledný rok chorý nebol. To isté aj u mňa, ja som posledné tri roky, ako dcérka nastúpila do škôlky, išla z choroby do choroby (nikdy som nebývala chorá, ale toto ma úplne zlomilo). Začala som tiež užívať D3/K2 a už trištvrte roka som nebola chorá!! Všetci máme aj viac energie. Lekári o tomto ešte väčšinou nevedia, alebo aj vedia, ale nemôžu na tom zarobiť, tak tento vitamínový deficit vôbec neriešia, čo ma totálne vytáča.

Mám ho v zásobe, lebo sa obávam, že časom naň siahnu a nedovolia jeho predaj (u biliniek sa tak už deje, viď napr. konope, i keď je to zázrak na terapeutické účely).

Ak by ste mali záujem o kvalitný vitamín D3/K2 pre dcérku a pre Vás, mám pár balení k dispozícii aj pre ľudí, ktorým záleží na zdraví svojej rodiny. Stačí pozrieť môj bazárik. Je to dovoz z Ameriky.
Okrem tohto vitamínu je ešte super Aloe vera (ale nie hociaké, kvalitné majú LR alebo Forever). A v prípade oslabenej imunity kvalitné probiotiká (to sú také, ktoré majú aspoň 10 kmeňov a aspoň 30 miliárd živých kultúr v jednej kapsuli), pretože cca 75 % imunity sídli v črevách.

barbi91
15. aug 2018

@marka09 aloe vera gel Forever Kids vitaminy po jednej tabletke denne

martina8888
15. aug 2018

@marka09 veľmi dobrá je aj echinacina, tú by tvoja dcérka mala začať užívať už teraz v auguste, aby sa jej posilnila imunita. Pre viac informácií ohľadom produktu mi kľudne napíš IP. Ide o švajčiarsky produkt vysokej kvality.

ericca2
19. aug 2021

@marka09 ak by mal niekto záujem o Echinacina, teraz je v ponuke aj v cukrikovej cmulacej forme. A samozrejme stále aj ako sirup. Teraz je ideálne obdobie na naštartovanie imunity, pred nástupom do škôl, škôlok. Ak máte záujem, píše mi správu.

ludmila1307
19. aug 2021

@marka09 skuste probiotika Infants Dophilus, po jednej odmerke denne 😉 nedajte sa zmiast tym, ze su to probiotika, je to aj na posilnenie imunity a su ozaj dobre 😉