Prechádzky s bábätkom v zime

klemente
4. dec 2012

Mamičky bábätiek (ja mám 4-mesačné), ako bude teraz vyzerať váš režim rpechádzok, keď sa tak ochladilo, nasnežilo? Myslím, čo sa týka obliekania, dĺžky prechádzky, početnosti za deň, v ktorej hodine dňa, atď, rôzne rady, tipy. Vďaka🙂 A pekný útulný deň s teplými nápojmi v ruke vám aj vašim detičkám;)

katulka84
4. dec 2012

Ahoj klemente moj maly bude mat 13teho 4 mesiace a ja s nim chodim kazdy den aspon na hodinku von.Oblečiem mu body s dlhym rukavom dupačky na to tensie teplacky.Dam ho do zimneho overalu a este do fusaku.Fusak prikrijem dekou .Na hlavičku davam hrubu čiapočku a ten overal a fusak maju kapucnu.Ked prideme domov tak je teplučky takže zima mu nemože byt.

nikolet_89
4. dec 2012

@klemente ahoj ja mam 9 mesacnu babiku, a davam jej pancuzsky, teplaciky, body s dlhym, sveter a zimnu bundu, celu ju dam do fusaku, samozrejme aj ciapocku a sem tam aj rukavicky, hlavne ked fuka a sama mam pocit, ze ich e potrebujem...a vsetko ma kapucne takze este ma aj to

drobcek26l
4. dec 2012

Náš malý bude mať 4 mesiace 20.12. - Ja dám tiež body s dlhým rukávom. dvoje tenšie tepláčky a tenší kabátik. Na to mám taký teplejší overal s kapucňou, čiapočku a šup do fusaku. A samozrejme rukavičky lebo náš malý musí mať vždy rúčky vonku. Von chodievame tak okolo jednej a tak do tretej pol štvrtej. Ako kedy sa nám chce prechádzať.