Ahojte, mame 8- týždňového chlapca a od narodenia má riadne husté blond vlasky, je možné že mu zostanú? Mali ste tiež niektoré vlasaté bábätko a vlasky mu zostali? Viem že keď majú tmavé vlasky tie vždy vypadnú, zaujímajú má skôr blond vlasy. Ďakujem
Dcera je blondina od narodenia
Narodila sa s blond hustými vlasmi (ale obaja s manželom mame huste vlasy), ktoré potom trochu povypadavali a po roku narástli ešte hustejšie a svetlejšie :D
Moj bol od narodenia blondiak a teraz v 4 rokoch mu zacali vlasy tmavnut...uz je taky "spinavy blond" alebo akoby som to nazvala...a napriklad dcera mala cierne vlasy, ked sa narodila, no tiez jej nevypadli... akoze trochu miestami, ako kazdemu babatku, ale nie nejako extra...a postupne jej zbledli a ma ich teraz take plave...
mam dvoch blondakoch...ked boli maly, vlasy mali svetlejsie...teraz maju taky spinavy blond...ked sme na dlhsom pobyte na slnku, vlasy im zosvetleju
@vladi4444 kedy jej začali vypadávať? ☺️
Môžu a nemusia.
Narodila som sa ako blond, potom vlasy povypadavali, od roka som bola ako decko spinavy blond a uz potom tmavohnede vlasy doteraz.
Obaja majú rovnakú farbu ako pri narodení: 4,5 ročný veľmi svetla blond, 3 ročná tmavý blond. Manželovi vraj stmavli vlasy až s nástupom puberty (zo svetlej na tmavú blond). Ja mám vlasy skoro cierne 🤔
to sa asi nedá povedať, záleží od prípadu k prípadu. môj muž mal ako malý brčkavé blond takmer biele vlásky. a teraz tmavohnedé a rovné.
Moja sa narodila s ciernymi vlasmi😂😂a je skoro 6rocna blondinka😊
@biglovemom ale vypadli jej potom?
narodil sa s tmavymi vlasmi, neboli huste a vacsina vypadala… cim bol starsi tym mal svetlejsie vlasy(tie co ostali) a od pol roka je blondak s hustymi vlasmi… v roku bol prvykrat strihany a vlasky este viac zosvetleli…
Zblondavela😃
Moja dcéra sa narodila ako blondínka s modrými očami a teraz je takmer čiernovláska....vlasy jej nevypadli, ale postupne tmavli. Oči modré ostali, ale trochu sa od zreničky mieša zelená. Ten môj chlap proste musí byť všade 😁
Ja som sa narodila kucerava blondínka s modrými očami. Už ako trojročná som mala hnedé vlasy ale stále kučeravé a syto modré oči. Teraz mam úplne tmavé rovné vlasy a oči ostali 🤣 nevypadali mi, proste stmavli a kučery zmizli
neterka bola tiež od narodenia blonďavá, cca 4-5rokov jej začali tmavnúť...teraz má 6 a nikto by nepovedal že bola čistá blondínka
Môj od narodenia blondak a čím bol starší, tým mu vlasy tmavli
Mojs mala do takmer dvoch rokov len také paperie blonďavé...teraz má vlasy stále blonďavé ale veľmi husté ako my rodicia
moja dcéra mala blond s červeným nádychom... 🙄
@deti95060810 To muselo byt zaujimave. Nemas foto?
5 mesacna dcera s dlhymi vlasmi-postupne jej vypadavaju na bokoch a vzadu, tam kde lezi, len na vrchu jej ostava riadny chochol😀
Dcérka sa narodila s tmavými vlaskami a postupne jej zosvetlili... od 2 mes. ma blond a jej vlásky na jednej strane v zadu vypadli na druhej jej mozem robit copik co ma vlasky dlhsie a takisto hore na hlavičke ma dlhé ze jej robím copik... čiže je to zrejme individuálne a u každého dieťatka iné...
Farba vlasov s tým nič nemá podľa mňa. Syn má tmavé vlásky, veľa a vypadli mu trochu len navrchu hlavy prvý mesiac a ako 4 mesačný už bol zas vlasatý. Okolo ušiek a za krkom sme mu ich trošku už skrátili.