Ostanú 8-týždňovému bábätku blond vlásky?

24. okt 2024

Ahojte, mame 8- týždňového chlapca a od narodenia má riadne husté blond vlasky, je možné že mu zostanú? Mali ste tiež niektoré vlasaté bábätko a vlasky mu zostali? Viem že keď majú tmavé vlasky tie vždy vypadnú, zaujímajú má skôr blond vlasy. Ďakujem

ina2405
24. okt 2024

Farba vlasov s tým nič nemá podľa mňa. Syn má tmavé vlásky, veľa a vypadli mu trochu len navrchu hlavy prvý mesiac a ako 4 mesačný už bol zas vlasatý. Okolo ušiek a za krkom sme mu ich trošku už skrátili.

veronikaszabova
24. okt 2024

Dcera je blondina od narodenia

vladi4444
24. okt 2024

Narodila sa s blond hustými vlasmi (ale obaja s manželom mame huste vlasy), ktoré potom trochu povypadavali a po roku narástli ešte hustejšie a svetlejšie :D

zuzkacik4
24. okt 2024

Moj bol od narodenia blondiak a teraz v 4 rokoch mu zacali vlasy tmavnut...uz je taky "spinavy blond" alebo akoby som to nazvala...a napriklad dcera mala cierne vlasy, ked sa narodila, no tiez jej nevypadli... akoze trochu miestami, ako kazdemu babatku, ale nie nejako extra...a postupne jej zbledli a ma ich teraz take plave...

nika1971
24. okt 2024

mam dvoch blondakoch...ked boli maly, vlasy mali svetlejsie...teraz maju taky spinavy blond...ked sme na dlhsom pobyte na slnku, vlasy im zosvetleju

autor
24. okt 2024

@vladi4444 kedy jej začali vypadávať? ☺️

januska12323
24. okt 2024

Môžu a nemusia.

colsami
24. okt 2024

Narodila som sa ako blond, potom vlasy povypadavali, od roka som bola ako decko spinavy blond a uz potom tmavohnede vlasy doteraz.

0laracroft0
24. okt 2024

Obaja majú rovnakú farbu ako pri narodení: 4,5 ročný veľmi svetla blond, 3 ročná tmavý blond. Manželovi vraj stmavli vlasy až s nástupom puberty (zo svetlej na tmavú blond). Ja mám vlasy skoro cierne 🤔

sickaba
24. okt 2024

to sa asi nedá povedať, záleží od prípadu k prípadu. môj muž mal ako malý brčkavé blond takmer biele vlásky. a teraz tmavohnedé a rovné.

biglovemom
24. okt 2024

Moja sa narodila s ciernymi vlasmi😂😂a je skoro 6rocna blondinka😊

autor
24. okt 2024

@biglovemom ale vypadli jej potom?

simona_vixen
24. okt 2024

narodil sa s tmavymi vlasmi, neboli huste a vacsina vypadala… cim bol starsi tym mal svetlejsie vlasy(tie co ostali) a od pol roka je blondak s hustymi vlasmi… v roku bol prvykrat strihany a vlasky este viac zosvetleli…

biglovemom
24. okt 2024

Zblondavela😃

glade22
24. okt 2024

Moja dcéra sa narodila ako blondínka s modrými očami a teraz je takmer čiernovláska....vlasy jej nevypadli, ale postupne tmavli. Oči modré ostali, ale trochu sa od zreničky mieša zelená. Ten môj chlap proste musí byť všade 😁

lucia13022023
24. okt 2024

Ja som sa narodila kucerava blondínka s modrými očami. Už ako trojročná som mala hnedé vlasy ale stále kučeravé a syto modré oči. Teraz mam úplne tmavé rovné vlasy a oči ostali 🤣 nevypadali mi, proste stmavli a kučery zmizli

mogaa
24. okt 2024

neterka bola tiež od narodenia blonďavá, cca 4-5rokov jej začali tmavnúť...teraz má 6 a nikto by nepovedal že bola čistá blondínka

luliu
24. okt 2024

Môj od narodenia blondak a čím bol starší, tým mu vlasy tmavli

sense
24. okt 2024

Mojs mala do takmer dvoch rokov len také paperie blonďavé...teraz má vlasy stále blonďavé ale veľmi husté ako my rodicia

deti95060810
24. okt 2024

moja dcéra mala blond s červeným nádychom... 🙄

ratira
24. okt 2024

@deti95060810 To muselo byt zaujimave. Nemas foto?

majlo1234
24. okt 2024

5 mesacna dcera s dlhymi vlasmi-postupne jej vypadavaju na bokoch a vzadu, tam kde lezi, len na vrchu jej ostava riadny chochol😀

januela29
25. okt 2024

Dcérka sa narodila s tmavými vlaskami a postupne jej zosvetlili... od 2 mes. ma blond a jej vlásky na jednej strane v zadu vypadli na druhej jej mozem robit copik co ma vlasky dlhsie a takisto hore na hlavičke ma dlhé ze jej robím copik... čiže je to zrejme individuálne a u každého dieťatka iné...