Ahojte.
Malicka mala hodnoty v norme, aj ked bola trochu zlta, prepustili nas. Uz pri prepustani mala nadporodnu vahu a za 3 dni + dalsich 200g. Od vcera vsak pozorujem v plienke aj zelenu stolicu. Vraj to ma spojitost bud so zltackou alebo ked mama zje viac mliecnych vyrobkov (mala som krupicovu kasu, aj pohar mlieka). Dnes cely den spala tak, ako este nespala. Kojim ju aj kazde 2 hodiny, ked si vypyta, no dnes to bolo za cely den 4x a az na ten 4-ty sa normalne napapala (tahala aspon 30 min). Pred tym tak minutu a hned zaspala. Prebalovala som dnes 6-7x. Co mam robit ? Mam utekat k Dr ? Je to moje prve dieta a mam strach.
Dakujem.
@slavuska1506 no a nema tu zltacku? Mohli jej stupnut hodnoty a preto je spava. Je na tebe ci pockas do zajtra ku ped alebo pojdes na pohotovost.
my sme boli v porodnici 9 dni a furt mu tie hodnoty skakali hore-dolu. uz to vyzeralo, ze nas aj pustia, a potom mu to znova vyskocilo. takze pre pokoj v dusi by som niekam sla.
Ja by som den este pockala. Je spavejsia lebo ma zltacku. No pribera a podla pocikanych plienok si zjavne mlieko vytiahla (nie je pravda ze sa dieta napije dost len ak sa koji aspon 30 min).
V noci bola hore 4 hodiny, aj dost papala a mala uz stolicu OK. Tak uvidime dnes 🙏
Dakujem.
@slavuska1506 nas pustili z pôrodnice v sobotu,malá mala hraničnú hodnotu, 193. Tiez mam z toho strach, žltá je, ale davam ju cely den pri okno, nech na nu svieti, cika tiez dosť, aj kaka, hoci aj dost spi. Snazim sa tiez nepanikarit. Ved zas keby je to az take vazne by nas nepustili len tak. Dnes mam akurat volat pediatricke, objednať nas na poradnu, tak sa jej na to opytam
@lucyluv 45 - 108 - 150 - 145
Este nam to merali po 3 dnoch po prepusteni a tiez bolo OK.
Nas pustali s hranicou hodnotu po 3-dnovom osvite domov v sobotu a v utorok uz sme mali vysoku hodnotu.. Mala mala žltačku do 2,5mesiaca kym sme sa jej zbavili.Na slnku kazdy den + som davala 4x denne lampu biipron. Zelena stolica nie je zo žltačky, a cim viac stolic za den pri žltačke tym lepšie, lebo telicko sa tou stolicou zbavuje žltačky.
@julia204 no len ja neviem, ci sa jej to zvysilo alebo mala len spavy den. V noci je zivsia ako cez den, ale takto este nespala. Mam chodit kazdy tyzden k Dr, aby to merala alebo co mam robit ?
@slavuska1506 ja mam doktorku prehnane pedantnu chodili sme 2x do týždňa na krv na meranie hodnoty
@slavuska1506 tak to su ze uplne v pohode hodnoty, aspon tak mi v pôrodnici tvrdili. Moja mala 103-160-193 a pustili nas, ale ze tych 193 je uz celkom dost, ze určite davat na svetlo. Ale nic viac nepovedali, tak neviem :/
@lucyluv uz si to velmi nepamatam, ale mari sa mi, ze jeden den aj vyse 200. pri prepusteni tusim okolo 160-180, ale fakt neviem presne. tam ide aj o to, ze kazdym dalsim dnom to babo zvladne bez ujmy aj vyssie hodnoty, cize napr. pre dvojdnove moze byt 180 vela, ale pre tyzdnove je uz 180 ok hodnota. ale to vam asi vysvetlovali🙂
@slavuska1506 doktor