Neustály pohyb bábätka

slecnamarplova
7. júl 2014

Ahojte kočky,
mám 2 mesačného synčeka a typický bábatkovský problém 🙂 Poprosím vás o nejaky tipy, triky. Ten môj huncút totižto spí iba keď s ním hýbem, či už v kočíku, na rukách alebo musí byť v šatke .... je to dosť obmedzujúce...akonáhle s kočíkom zastanem spustí srdcervúci plač až sa zadúša. Všetci mi vravia, že som si ho tak naučila :/ ale on bol od úplného malička taký, že pokiaľ som ho položila len tak spinkať kričal tak, že by sa zadusil, kým som ho nezačala "hýbnať".

livocka21
7. júl 2014

@slecnamarplova aj my sme to mali takto a asi ta nepotesim, ale az do piateho mesiaca 🙂. ... Vyrastie z toho...este je velmi malicky

dobromila1111
7. júl 2014

Náš bol tiež taký a prešlo to samo..bábo, aspoň to naše, už malo toľko období..raz presne spinkalo na rukách, v kočíku v pohybe..potom sám v postielke, potom uspať na rukách, uspať v posteli..🙂
Ja som nešatkovala, kamoška vravela, že aj to po čase dieťa odmieta..(oni satkovali)..tak nebojte, prejde to🙂 bude aj horšie🙂
Držte sa!

slecnamarplova
autor
7. júl 2014

@livocka21 a prišla si na to prečo to tak je ? väčšina detí spí a hotovo :D ja mám problém aj túto správu dopísať oboma rukami, a hneď hýbať s kočíkom aby sa nezobudil :D majú tie naše deti v hlave nejaký snezor ? :D

ichbinich
7. júl 2014

@slecnamarplova:
Ano, deti maju senzor 😉 😀
Ale teraz vazne, mozno by bolo pre teba riesenie take vibracne kresielko? Ze na jeden spanok by si ho dala tam a zatial by si mala pauzu od nosenia alebo kocikovania. Ja viem, s dietatom v nosici/satke sa da robit fakt skoro vsetko, ale teda iba skoro 😉
A naozaj z toho vyrastie, otazka je len, ze kedy. Nezabudni na rodicovksu mantru: to je iba faza, to je iba faazaa, to je iba faaazaaa, ohm, oohhmm, ooohhhmmm 😀

dobromila1111
7. júl 2014

@ichbinich
O to bolo dobré🙂 začnem praktizovať🙂

slecnamarplova
autor
7. júl 2014

Aj mne sa ta mantra paci, ale mam pocit ze si to budem opakovat uz po cely zivot 😀 😀 inak kresielko hybacie mame doma, dosledne ho bojkotuje :-P hybe sa aj na najvyssom stupni prili pomaly 😀 😀

ichbinich
7. júl 2014

@slecnamarplova:
Tak chod do fitneska daj ho na PowerPlate, hihi 😀

Obavam sa, ze ti okrem mantry a chodenia a kocikovania neostava nic ine, ako to vydrzat. Neboj sa, dalsia faza urcite pride 😠 😝 😀

slecnamarplova
autor
7. júl 2014

@ichbinich beriem to prudko pozitivne, pri tolkom pohybe pojdu tehotenske kila dolu jedna radost 😀

livocka21
7. júl 2014

@slecnamarplova ziadna vacsina deti nie jevtaka ze zasoi a hotovo 🙂. V mojom okoli je vacsina "nosiacich a hybacich" deti 🙂 .... No neviem preco to tak je, proste sa chcu hojdat 🙂