Moja 2,5-ročná dcérka má oproti iným dievčatám kratšie vlasy

19. dec 2022

baby mam dvoj a pol rocnu dcerku a ma take vlasky kratsie oproti inym dvoj rocnym aj starsim dievcatkam, zhora sa jej pomaly spustaju aj zozadu ako mne to nevadi ved vlasky narastu ale pocula som ze ju treba ostrihat a vtedy sa vlasy spustia a budu hustejsie je to pravda ?

ukulela
19. dec 2022

Moj starsi mal ako 2r stale takmer holu hlavu. Ovlasil sa az pred 3 rokmi... tak sa netrap.

veronikaszabova
19. dec 2022

Hustota vlasom je geneticky dana. Takze nie, nepomoze ti, ze ju ostrihas nakratko.

bublinka1426
19. dec 2022

nasa nema ani v 5 rokoch.

gabika128
19. dec 2022

Ja som malú ešte nestrihala a má v roku už celkom dlhé vlásky, niektorým deťom rastú rýchlejšie a niektoré sa už narodia s dlhými v láskami. Kamoška vola do 3 rokov holohlavá a potom mala veľmi husté vlasy. 🤷‍♀️

tana85
19. dec 2022

nasa eete ako 2,5 rocna mala jemnucke vlasky, ziadne strihanie, nic. cakala som, co bude a teraz ma 6.5 a proste ma jemnejsie vlasy - narastli, ale nema ich take huste ako poniektore dievcata. s tym strihanim neviem, podla mna len take jpp, skor si myslim, ze genetika

zuzinka888
19. dec 2022

Nie, nie je. Manzela od babatka strihali nakratko a teraz ma 40 a je skoro plesaty😂😂😂😂takze urcite nie. Ved logicky mal by mat hrivu ako lev. A on kazdym strihanim vlasov menej a menej. Vkasky dorastu spevneju. Daj im cas

sima338
19. dec 2022

nie, hustota je genetická záležitosť.

jjanulienka
19. dec 2022

Nerieš, dorastu... moja ich ma ako kuko... 😅

paciko9
19. dec 2022

My to iste ale neriesim. Strihame len ofinu aby jej vlasy nesli do oci😉. Znamej dcera, tiez do 3 rokov vlasy nikde. Dnes ma 8 vlasy po pas.

laura164
19. dec 2022

Moja mala do 3 rokov úplne riedke vlasy Max 5 cm.. potom jej začali rásť a má ich dlhé a husté

mogaa
19. dec 2022

oni nie že zhustnú ale spevnejú...ale skôr myslím že je to vekom ako strihaním....ale strih urobí veľa...tým že sú kratšie sú aj opticky "hustejšie"ako dlhé páperká

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basska_b
19. dec 2022

Moja 2.75 rocna toto dosiahla zatial od narodenia... nezufaj, musime sa podporit, ze to raz dorastie 😄