Máte skúsenosti s týmto kolostrom pre dieťa?

sapetka
5. júl 2019

Prosim vas ma niekto s tymto kolostrom LR skusenost? Zvazujem kupu

sapetka
autor
5. júl 2019
kittykat22
5. júl 2019

Je to cisto subjektivny pohlad. Niesom si ista, ako kolostrum od krav, moze mat pozitivny vplyv na dieta.

smoni
5. júl 2019

@sapetka mate správu

sapetka
autor
5. júl 2019

@kittykat22 preto sa pytam na skusenosti. Na internete som sa docitala ze toro je nejlepsie na trhu co sa znacky tyka.. a plus nejake mamicky pisali pozitvne skusenosti..

empi44
5. júl 2019

Za mna urcite nie. Lr je MLM firma, ktora chce len zarobit. Ak chcete mat zdrave dieta, treba mu dat pestru stravu. Vela zeleniny a ovocie, kvalitne masko a vyvary, popripade kvalitne probiotika na zdravu crevnu mikrofloru. Ja som sa na LR velmi popálila. Pani bola arogantna a islo jej iba o to aby dostala zo mna čo najviac penazí.

benny11
5. júl 2019

Nám to odporučila pediatrička, ale či pomohlo, neviem.....chorý bol znova a znova, teraz je to lepšie....

sapetka
autor
5. júl 2019

@empi44 co je to MLM firma? Maly papa ovocie zeleninu masko

sapetka
autor
5. júl 2019

@benny11 ach moj berie imunogklukan teraz ale ci mu pomaha co ja viem zatial nie je v kolektivne bude az o mesiac, uz teraz sa toho bojim

benny11
5. júl 2019

@sapetka imunoglukán sme brali, ja som žiadne zlepšenie nebadala....

empi44
5. júl 2019

@supetka mlm je multilevel marketingova firma. Su postaveny na zaklade pyramidy a tak aj pracuju. Maju miliony obchodnikov ktory robia pre taketo firmy spinavu pracu. Su to ludia ktorym ide len o biznis a o peniaze ktore z vas maju. A za tie peniaze si naozaj mozete kupit nieco co vase dieta potrebuje. Nie nejaku aracku ako je kolostrum...

sapetka
autor
5. júl 2019

@empi44 co odporucate napriklad vy?

empi44
5. júl 2019

@sapetka urcite nieco prirodzene a urcene pre ludi. Kolostrum je predsa urcene pre teliatko a nie pre chamtivych ludi. Skuste si v zime natrhat šipky a robit si cerve sirupy kazdy den. Recwpt najdete na youtube. Teraz je vela cerstvej slovenskej zeleniny a ovocia. Popripade skuste fermenty. www.janadellplotnarkova.cz/2018/04/08/stava-z-k...
Popripade je na tej stranke este repny kvas ten je jemnejsi a vhodnrjsi zo zaciatku.