Prosim vas ma niekto s tymto kolostrom LR skusenost? Zvazujem kupu
Je to cisto subjektivny pohlad. Niesom si ista, ako kolostrum od krav, moze mat pozitivny vplyv na dieta.
@kittykat22 preto sa pytam na skusenosti. Na internete som sa docitala ze toro je nejlepsie na trhu co sa znacky tyka.. a plus nejake mamicky pisali pozitvne skusenosti..
Za mna urcite nie. Lr je MLM firma, ktora chce len zarobit. Ak chcete mat zdrave dieta, treba mu dat pestru stravu. Vela zeleniny a ovocie, kvalitne masko a vyvary, popripade kvalitne probiotika na zdravu crevnu mikrofloru. Ja som sa na LR velmi popálila. Pani bola arogantna a islo jej iba o to aby dostala zo mna čo najviac penazí.
Nám to odporučila pediatrička, ale či pomohlo, neviem.....chorý bol znova a znova, teraz je to lepšie....
@supetka mlm je multilevel marketingova firma. Su postaveny na zaklade pyramidy a tak aj pracuju. Maju miliony obchodnikov ktory robia pre taketo firmy spinavu pracu. Su to ludia ktorym ide len o biznis a o peniaze ktore z vas maju. A za tie peniaze si naozaj mozete kupit nieco co vase dieta potrebuje. Nie nejaku aracku ako je kolostrum...
@sapetka urcite nieco prirodzene a urcene pre ludi. Kolostrum je predsa urcene pre teliatko a nie pre chamtivych ludi. Skuste si v zime natrhat šipky a robit si cerve sirupy kazdy den. Recwpt najdete na youtube. Teraz je vela cerstvej slovenskej zeleniny a ovocia. Popripade skuste fermenty. www.janadellplotnarkova.cz/2018/04/08/stava-z-k...
Popripade je na tej stranke este repny kvas ten je jemnejsi a vhodnrjsi zo zaciatku.