Babatka su take rozkosne. Nikdy som to nevidela az kym som nemala vlastne a teraz nielenze sa neviem dost vynadivat na toho svojho ale zasnem aj nad kazdym babatkom ktore vidim.
Vsetko na mojom babtku je dokonale ale najmilsie su mi jeho rucky. Su take jemnucke a hebucke a ked ma pohladka alebo chyti alebo len tak polozi svoju rucku na moju tak sa mi vzdy roztopi srdce.
Noze sa roznenime, napiste ci mate nieco najmilsie na vasom babatku. Usmev, oci, nozicky (boze tie baculate nozicky...) alebo ten zvonivy chychot, to ma vzdy polozi🙂
Moj uz sice nie je babatko, ale rada sa na neho pozeram, ked spi. Hadze pri tom ksichtiky... a ten bozsky pokoj, ze je uz konecne ticho... :D
A este milujem vonu jeho vlasov. Vzdy, ked je prilezitost, tak si cuchnem 🙂
Vsetko 😀 nikdy som nebola nejak extra na deti a stale nie som,okrem tej mojej malej lasky...zboznujem ten sibalsky kukuc, smiech kresleneho skrecka, vonu vlaskov, jamku v licku, kazdy jeden prstek, uska,nostek, brusku maleho budhu ako aj kazdu faldicku na stehienkach 🥰🤣
@andreatytler Pršteky na nohách a líčka plné červené. ❤
Tie male ustocka ked sa mu nieco znepaci a otrci tu spodnu peru. A tiez ked mu v spanku vypadol cumel a tie naspulene ustocka mu ostali akoby posielal pusinky😂😍
Keď bola dcérka mala hikala ako somárik 😁 ale inak celá je rozkošná
Toto sa krasne cita. Dakujem.❤
Pre mňa to bola vôňa 😍 kombinácia mliečka, detského pracieho prášku, púdru na zadok a takého niečoho bábätkovského ❤️ za tou vôňou mi je smutno najviac zo všetkého 😄
@thoughtfulweirdo Asi lebo to sa neda odfotit ani nahrat a tak je to len v pamati.
Moj vonal ako kysle mlieko alebo prd.😀 Len ked som raz za cas pouzila baby olej na vlasy vonal pekne.
Vsetko 🙂 ale mam rada ked spi a prevraca oci, potom sa zamraci akoze ide plakat a potom sa usmeje a spi dalej 🙂