Malá si narazila nohu do stola

lynduska
14. jan 2019

Zienky idem si k vam pre radu mala mi vcera narazila s nozickou do dreveneho stola. Nema to ani opuchnute no stazuje sa ze ju to boli

nelinka2009
14. jan 2019

@lynduska chod na chirurgiu

m_mirus
14. jan 2019

@lynduska môže to mať narazene, ale pokiaľ môže chodiť tak to asi nebude zlomené,ale len udrete

gabulienka623
14. jan 2019

@m_mirus Pozor! Malé deti dokážu so zlomeninou normálne fungovať. Trvajte na RTG, môže to byť aj prasknuté. Nás tak z chirurgie poslali domov, keď 19m dcéra spadla na ruku. Vraj ňou hýbe, tak to nie je zlomené. Na druhý deň sme prišli zas, nedala som sa odbiť, spravili RTG a mala to zlomene

lea202
14. jan 2019

tazko povedat, no pokial u to boli aj teraz, asi by bolo fajn si zajst na chirurgiu

hennyinnsbruck
14. jan 2019

Aj moja sestra fungovala so zlomeninou ruky (neviem ktore miesto presne)... Opuch nemala, sem tam ze ju boli ruka, po case to mame nedalo sla lekarovi a ze zlomena ruka🤣🤣🤣🤣

Takze kontorola u lekara by bola na mieste..

lynduska
autor
14. jan 2019

Mna detsky doktor vysmial ci to myslim vazne ze to nema nic :( no mala mi stale hovori ze ju to boli :(

pininka
14. jan 2019

@lynduska narazenie boli dlho, niekedy viac ako zlomenina. Syn spadol celou váhou na ruku boli sme.aj na pohotovosti a tam mu urobili RTG nemal nicz ale aj po pol roku tu ruku cíti.

lubik87
14. jan 2019

@lynduska choď na pohotovosť tam urobia potrebné vyšetrenia 🙂