Ktorý prací prostriedok pre detičky používate?

crazybabenka
28. feb 2012

Ktorý prací prostriedok pre detičky používate? Používali sme Persil senzitiv.....ale nerobil malej dobre na pokožku....musíme zmeniť....len nevieme ktorý?

ivanaviskyova
28. feb 2012

Lovela je dobra na citlivu pokozku aj prijemne a hlavne dlho vonia

maji9
4. mar 2012

aj mi sme pouzivali Persil sensitive ale nebola som moc spokojna.decka lekarka nam poradila vyskusat pred rokom Forever Aloe MPD.ziadne chemie neopsahuje, je to univerzalny praci a cistiaci prostriedok.odvtedy nekupujem ziadne cistiace vyrobky v drogerii.moze sa stym prat,omyvat okna,pouzivat do micky ale naozaj potrebujete iba kvapku.Sporim horzne vela peniaze a nepouzivam ziadnu chemiu.a cisti to naozaj perfektne vsetko.vyrobok dostal uz vela oceneni napr.koser,halal,eu peciatku naozaj je to testovany.keby si chcela mozem ti poslat podrobnejsi opis o MPD napis mi prosim na adamcsek@gmail.com

ivuska6
4. mar 2012

nikdy som nepouzivala detske prasky oprala som v takom aky som mala a nikdy ani jednemu nic nebolo , kolko krat detske prasky narobia alergie su horsie ako bars ktory iny.

gabena1
12. mar 2012

ked sa narodil tak som prala v Batole prac. gel, potom ked bol starsi tak Lovela a potom ked mal okolo 12 mes. tak uz ten co pouzivame my - Bonux 😉

tepka
5. sep 2012

ja persil sensitive a lovelu...

ducci
29. okt 2012

prvych asi 6-7 mesiacov lovela aj prasok aj avivaz, potom normalne ariel alebo persil tak ako nam

nicky182
29. okt 2012

pouzivam Persil gel sensitive, avivaz Siôan sensitive ...pekne operie, jemna vona avivaze , odporucam 😀 teraz uz prilejem trochu vanishu na skrvny od vselicoho mozneho ...

monyccka
29. okt 2012

Denk Mitt pre deti (z DM), myslim, ze tak sa to pise..

katuska169
29. okt 2012

ja pouzivam dref

ladyka8
29. okt 2012

prášok lovela a aviváž batole

katka1981
29. okt 2012

od narodenia som vystredala, lovelu - slabota, batola - onicom, persil sensitive, ale len rakusky pral, ale problem zohnat, vyskusala som aj ine, nakoniec som skoncila na dreft sensitive a som spokojna. Perie celkom dobre a krasne vonia. Vsetko len gely. Avivaz nepouzivam, netreba, krasne vonia.

hamca
29. okt 2012

gel Lovela a som spokojna. avivaz nepouzivam.

zmrzlinka
29. okt 2012

dreft

dtveronika
29. okt 2012

Lovela gél a netreba ani aviváž 🙂

veroni87
29. okt 2012

my používame Lovelu, až raz drahý kúpil v dobrej viere persil sensitive a otras ! malý mal alergickú reakciu a skončili sme na pohotovosti, takže persil nechcem už v živote vidieť a ostávam verná Lovele

monika837
29. okt 2012

dreft... 😉

meredith11
29. okt 2012

lovela a avivaž kuschelweich aloe vera neskutočná kombinácia..... 🙂

lejlla
29. okt 2012

lovela aj prasok aj avivaz...

macko1002
29. okt 2012

lovela je najlepsi prasok najemnejsi a vobec neskodi

naty1987
31. okt 2012

ako prvy prasok som pouzivala Lovelu a aj to len preto ze mi ju kupila mama ja som ju ani nechcela 😅 no stale periem v Dreft senzitiv je skvely vsetko mi kraasne operie a maly nema s toho prasku nic a to ma velmi citlivu pokozku a aj dost suchu a nemoze pouzivat hocijake kremi

matozazzo
31. okt 2012

My odmala perieme v Lovele, k tomu Avivaz Lovelu alebo Batole, ak nemaju, aj Silan pre deticky, ale po nom mala starsia (5r) alergiu.

cat
31. okt 2012

Ekover- bez chémie, dostať v DM.

anickaaa6aaa
1. nov 2012

My používame tiež Persil sensitive a zatial sa malinkému nič nerobí a aviváž E sensitive (z Poľska), vonia nadherne a 1000x lepší ako Silan.

leanax
1. nov 2012

Ja som používala Lovela prášok, malej neškodil, ale nevypral všetko, nebola som s ním spokojná, prádlo nebolo pekné...

venny26
4. nov 2012

Lovela color tekutý, periem v ňom všetko aj naše veci, aviváž nepoužívam. Veľmi som spokojná. Ja mám tiež problémy s pokožkou, a tento prach mi vyhovuje.

eva76
4. nov 2012

do jedneho až 1/5 roka to bolo Batole prací gel a aj aviváž bola Batole. Teraz periem malého veci v tom v čom periem aj naše.

stanislavao
4. nov 2012

Persil Sensitive - vsetko vyperie, ziadne namacanie, predpieranie.

laurinka145
4. nov 2012

Lovela