Ahojte, len tak čisto zo zaujímavosti, koľko spávajú vaše bábätká? Ide o to, že moja slečna mala strašné denné spánky, ak spala 3x po pol hodinke tak to bol zázrak. No a posledné dni sa čosi zmenilo a ja som na pochybách, že či je to ok alebo či jej čosi je 😁🤦 lebo nie som na toto zvyknutá.... nočný spánok má už dlhodobo krásny, od 18.30 do cca 6.00, potom sa napapá a ešte do tej siedmej potiahne. No a potom o dve hodiny vie doslova aj sama zaspať na hracej podložke na cca hodinu. Akurát sedím pri nej na gauči a sama mi tu zaspala a ja na ňu nechápavo pozerám. Okolo obeda dá ešte pol hodinu, po obede ideme von a to zrazu v kočíku spáva aj dve a pol hodiny. To pripisujem tomu, že som jej dala športovy kočík a vidím že jej je v ňom lepšie ako vo vaničke...potom je hore tak hodinku a pol a zase nervózna, trie si očká a zase ide spať na dáku pol hodinku. Potom príde večerný spánok. Nespáva veľa? 🤔 Je pravda že som z nej dosť zmätená, podľa nervozity a obžúvania všetkého mám pocit, že ju aj zuby hnevajú ale nemám pocit že by cosi na dasnach bolo vidieť 🤷 trie si nos, očká, ušká, že potom neviem či chce spať alebo ju niečo hnevá.... začali sme aj s prikrmami, ktoré papá bez problemov.....len akosi mám pocit že posledné dni svojmu dieťaťu nerozumiem 🤷
14 či 15 hodín môže spávať. Nespláva veľa. Len nech nespí príliš blízko večerného spánku, aby chcela spinkať. 🤔 Moja má tiež divné denne spánky.. 😅 Raz dobre, raz zle..