Ahojte ,dávali ste novorodencom pancuchy? Alebo v akom mesiaci ste začali davat?
Dávala som novorodencovi (marcovy je) a teraz už mesiac dávam babatku pod teplaciky.. mame obycajne s h&m a obliekajú sa dobre.
Pančuchy sme skoro vôbec nemali, 1. krát cca 6 mesačnej
Mám decembrového a hneď som davala. Pod teply overal
Od prvého dňa....
Mal asi 5 dní keď som mu dala prvé, narodený v oktobri. Už tesne po narodení si tak šúchal nožičky že si sťahoval ponožky akoby mu vadili, večne mal iba jednu alebo vôbec žiadnu. Už má dva roky a stále neznáša ponožky 🤷🏻♀️ v pančuchach nemáme problém
Nikdy
Vyslovene pod oblečenie som začala dávať až keď začal chodiť sám po vonku... Ale od nejakého pol roka som dávala tie našuchorené voľné body a pod ne pančuchy a len takto chodil po dome ☺️
asi zalezi od toho kedy sa babatko narodilo. ked su zimne deticky tak hned. ved neviem ci to zalezi od toho ako je stare alebo od toho kolko je vonku stupnov a ake je pocasie.
Nikdy, ani do škôlky nenosila keď tak legíny a na to tepláky, a teraz ako chodí do školy má zateplené nohavice....ona sa mi od pančuchy vyhadze či jej je teplo a zapotí sa ale hneď pupaky
Nikdy som nedavala babatku pancuchy,az kym nezacali chodit. Naco? Vsak je vo fusaku, prikryte dekou,len by ho to tlacilo na pase zbytocne a spoti sa.
Nikdy.
Keď som zohnala také tie klasické rebrované čo sa aj dajú normálne obliecť, iné sú úplne na figu, mal asi 4 mesiace
Nikdy som nedávala novorodencovi pančuchy a to mam februárové dieťa. Ved mal legíny ci tepláky, body, na tom overal a bol vo fusaku.
1x mal pančuchy minulý rok v zime, keď mal 9m, ale to len za to, že sa plazil, lozil po zemi. Teraz bude mať 2r a pančuchy nedávam.
novorodencovi? nikdy..
a to mám 3 deti v zime - január a febr. s punčoškami začali ako ročné deti...
jedna dcéra nosila pančusky ako 6 m - ale ona je letné dieťa, takže ich začala nosiť v zime...
Keď začalo byt na zemi, lozit.