Kde sa zvykne dávať bábätkám náramok? Mohlo by si bábätko ublížiť, keby ho má na ruke? Dá sa prispôsobiť veľkosť čiže nespadne, len či by sa ním vedelo škrabnúť alebo niečo take?
Prosím píšte iba také, čo máte skúsenosť 😊, podarilo sa vášmu bábätku poškriabať sa o náramok, alebo sa toho nemusím báť?
na to som sa nepýtala , ale ďakujem za odpoveď 😕
Prečo treba tak malému decku náramok
Prečo by mu ho nebolo treba ?
kedze nikto z nas take napady nema, daj nam vediet potom.ci si vie ublizit, kedze tvojmu naramok treba
Záleží aký náramok, môže sa poškriabať, ale môže ho aj roztrhnúť
Bábätku by som náramok nedávala, je to zbytočné
A prečo áno
No na co mu ho treba? Predsa aby malo co zdrave obzuvat, ste nevedeli, maminy?
@zorkahorka veď ma prsty 😀
Inak dúfam, že bude platinovy s diamantom
🤭 keď už je kúpený, tak ho chceme používať
@fairyy No práve sa pýtam, lebo určite ho niekto má. Sama som to na bábätkách videla, ale už dávnejšie. Tak mi napadlo že by tu mohol mať niekto skúsenosť
ked uz tak dufam ze aj prsten s diamantom a poradnu zlatu retaz
ja som teda na babatkach nevidela naramky... a ani nechapem naco by som to dietatu davala... aby to.roztrhlo a zjedlo? deti si zvyknu napchat vsade aj veci co.si nevies predstavit a nie aby som mu davala jendu taku k ruke
Prinesie to len negativa, aj dospely clovek si.musi naramky dezinfikovat a to ich nepcha do ust. Drzia sa na tom bakterie. U dietata sa tomu zabranit neda, tak hned prve negativum su nespocetne mnoztvo bacil a bakterii rovno do ust dietata.
Zažila som prehľadávanie pieskoviska, kde 2 ročný chlapec stratil zlatý náramok - nenašiel sa
Ja by som dieťaťu nedávala žiadne šperky na bežné nosenie, jedine keď tak na slávnostnú príležitosť na chvíľu.
@fairyy A s tym zjedenim, je tiez pravda.
Skrabnutie tak isto, jedine, ze by mu pleteny dala, ten zas nasiakne slinami, paradicka
Nehejtim, robte si, ako uznate za vhodne, ale bala by som sa o vlastne dieta (male babatko, samozrejme nepisem o teenageroch), ze by sa mohlo udusit, uskrtit, otravit,... Proste uplne zbytocne si uskodit ci zabit sa.
Ale to som ja a len moj nazor a opatrnost
Nikde, viete preco su zakazane v skolke? Lebo si s tym dieta moze vazne ublizit. Babatka dokazu aj vlas omotat, poskriabat sa skaredo. Za mna nie.
Moze si v spanku nejak nestastne zahaknut ruku alebo nohu o ten naramok a rano mu najdes akurat fialove prsty. Budes lietat po nemocnici, aby to neskoncilo amputaciou.
Odloz naramok ako pamiatku. Osobne by som mu ho nedavala.
@moonlight1210 🫣 tak to už kus prehnaný katastrofický scenár, nie?
zalezi aky naramok to je ... na ruke pokial nema ostrehrany a das pozor pri obliekani tak zavadziat nebude... samozrejme nesmie mat ostre hrany a ani byt extremne volny ci moc uzky aby sa mu rucka nikde nezachytila .. skontrolovat zapinanie nech sa nestane ,ze by ho nebodaj zjedol ... a ak sa jedna o zlato - tak to by som bola opatrna-aby ho dietatu neukradli - ludia su svine kradny aj detom
k tomu katastrofickemu scenaru-ano moze sa to stat .. vies kolko deti sa obesilo len na takej blbej snurke od zaluzii? dokonca parkrat sa stalo aj ze snurka od pyzamka sa zamotala okolo krku ... ono je to na smiech ale az sa nieco take stane je to katastrofa... ani mackam sa preto nedava obojok-aby sa nahodou niekde neudusili pri zachyteni ... ok dieta nije macka neskace kade tade-ale je to podobny princip
Nie nieto katastrofický scenár,ja ako malá som si omotala niť okolo prsta a nemohli mi ju dať dolu,našťastie prst mi ostal,ale doteraz cítim aký bol studený a to som bola fakt malička
@ukgirls netuším koľko detí sa obesilo na šnúre od žalúzií
moja dcera zas prehltla ozdobu do vlasov taku malu plastovu, ktora mi spadla z hlavy...resp najprv vdychla nechtiac modrala mi pri tom ako to chcela zjest, tomu som.stihla zabranit a nakoniec to "iba" zjedla ... bola to sekunda doslova ... vsetky ozdoby, sponky, male gumicky, moje tenke naramky stipceky hocico male nepotrebne islo z domu este v ten den...
Kravina žiadnu šnúrku by som nedávala, keď máš potreby záves to na kočík, áno môže sa poškriabat a podľa mňa to dieťaťu aj zavadzia, ja by som ani ako dospelá nemohla zo šnúrkou spat
Fakt geniálny nápad náramok pre bábätko 😂 a stále si nenapísala že aký. Zlatý, červená šnúrka alebo s korálkami? 😂
Autorka a odpovieš prečo mu treba ten náramok,aspoň jeden aspoň trochu rozumný dôvod
Nie -nemusíš sa báť. Nič sa mu nestane. Červená šnúrka ho ochráni. Daj mu ho tak,aby bol dobre viditeľný.
To si myslím chcela počuť.
Babatku netreba naramok, na to bude casu este dost.