Bratislava, poobede slnečno, 17 stupňov, bezvetrie a škôlkari a mladší školáci idú domov v mikine, bunde a na hlave čiapka. Dnes som dokonca aj nákrčník videla. To sa fakt potom čudujete, že sú stále chorí? A to isté aj minulý týždeň, keď bolo ešte teplejšie.
Ťažko povedať, u nás v LC ráno 4 stupne, čo je teda málo.
Dcéra mala rano telesnú vonku, bežali 800-vku a ešte za obedom ju vraj boleli uši (od zimy z toho behania). Pochopím, že deťom dajú matky ráno mikiny, čiapky. To, že ich majú aj poobede 🤷🏼♀️
Menej je viac-toho som sa drzala kym slecna sama nevravela ze jej je zima.😅
@huxy píšem o poobedí, jasné, že ráno, keď boli 4 stupne, tak sa nečudujem
Poobede možno slnečno, ale ráno boli 4 stupne a napríklad ja som mala námrazu na aute. Tak neviem, možno to dieťa ráno odviedla do škôlky mamička a teraz ho vyberá otecko a ten mu obliekol všetko, čo mal v skrinke. 😀 A keď idú školáci domov sami, tak to sa ani nečudujem.
najprv sa cudujes, ze ide domov s ciapkou a potom pises, ze rano ju dat je v pohode? ved asi s tou capicou odisiel z domu rano... niekto nevie, co vlastne chce...
Ja praveze vidim samych blaznov ako ty, ktori sa tvaria, ze leto este neskoncilo 😅😅 v tricku a kratasoch 🙈😅 ja sa necudujem, ze z kazdej strany pocujem ako je niekto chory
@cyberk ja netvrdím, že majú mať kraťasy, ale čiapku, keď je + - 20 stupňov je fakt dosť mimo
tak ja neviem, ale zas az take teplo nie je. ja som dnes sedela chvilu aj vnutri v zimnej bunde, kedze este nezacali kurit.
teraz je 15.3, tak to velmi nie je +-20, hlavne ked rano boli 4
@kiwi3 ja mam 16 na mobile a pred hodinou som mala 17, ked som isla z roboty. Pisem +- 20 lebo do toho beriem aj minulý týždeň, keď bolo poobede aj 23
Toto sú témy, akože už nemám o čom, tak sa budem navážať do iných. Nauč sa riešiť len samu seba a nerieš ostatných. Čo je teba do toho, ako iné matky obliekajú deti. Svojmu daj čo chces, či krátky rukáv alebo baranicu
Jezis ved sa vykasli na nich. To Ta tak vytacaju cudzie deti s ciapkami poobedie ? Vsak tvoje ju na hlave nema. Ani moje, takze su mi ostatny u prdele
A co tak starat sa o seba 🤣
@13uzivatelka11
@otvorena veď sa teda starajte o seba a neriešte mňa, že do koho sa starám
U nás napríklad ráno bolo naozaj pocitovo chladno, syn mal prechodnú bundu, tenkú čiapku. A okolo 10tej už bolo síce slnko, aj okolo 15st ale fukalo. Zo škôlky už išiel rozopnuty a bez čiapky. A napríklad minulý týždeň som sa smiala, lebo bolo teplo, ešte na krátky rukáv u nás a jedna pani (slečna?) mala dlhú prešívanú bundu skoro po členky, na ušiach pletenú členku a na nohách šľapky a nalakované nechty. Tak bud ešte nenasla vhodnú obuv k outfitu alebo chcela ukázať novú vetrovku 😁
Áno aj ja a moja dcéra už nosíme nakrcniky.Dcera mikina a bunda.Ja som včera mala hruby sveter a hrubú mikinu.Je nám rýchlo zima a keď nám ofukne krk,tak nás boli hrdlo.Ty môžeš kludne chodiť aj hola.
Neviem, u nás je taký zvyk naobliekat deti, prečo to niektorí robia netuším.
Aj veľa mojich kamosiek to robí, oni krátke tričko a po decku kričia nech si zapne tu mikinu, deco spotené, červené jak burgiňa. Alebo papuče, nonstop, vždy a všade, v lete 40 stupňov dieťa tenisky, ponožky, boh chráň na zem stúpiť bosou nohou.
Ale vieščo, to je každého vec, ty si mozes maximálne pomyslieť svoje a to je tak všetko
Tak ak išli takto s rodičmi, tak tí rodičia sú asi tie mamičky, čo sa chodia na MK pýtať, či majú dať už dieťaťu pančušky, alebo ešte nie. 🙈😁
Rano je chladnejsie, tak nasadim aj tu capicu (tenku bavlnenu) a bundu. Poobede mi na dieta nahodia to, v com prislo. Bud ten kusok domov prejdeme v tom, alebo ked vidim, ze je mu moc teplo, dam nieco dole. V principe ale teraz capicu nejalo extra netreba.
Ked som rano syna viedla do skoly, u nas bol 1 stupen a fucal hnusny severny vietor. Synovi som dala tenku ciapku a lutovala som, ze aj ja som si nevzala. A pri skole sme stretli xy deti len v trickach a kratasoch, baby crop topy na ramienka.. az ma triaslo, ked som ich videla. Ked sme odchadzali zo skoly, bolo u nas 10 stupnov a stale fucalo. Syn sam povedal, ze radsej si tu ciapku necha.
Ja sa divim tym matkam, ktore pustia dieta v takom pocasi len v kratasoch a v tricku.
Nabudúce treba volať sociálku a nie na koníkov písať. Chudiatka deti v čiapkach. 😱
Ja som inak rano lutovala v tom mraze chlapca cca 6rokov kt. Siel len v mikine a bol uplne bordovy od zimy a triaslo ho strasne . Nezakladam temy 😄
ja ti rozumiem, o com pises, deti chodia preobliekane, doma im kuria aspon na 23 stupnov, telesnu na jesen vonku v ziadnom pripade!! a potom su chori.
Neviem v akej Bratislave žiješ ty, ale v tej kde žijem ja sa ráno škrabalo čelné sklo.
Áno, aj moje decká boli s čiapkou na hlave a ráno som ľutovala, že som si ju ja nedala.
Moje deti nenosia ešte bolo síce malo stupňov ale pocit taky nebol. Deti choré vážne nebývajú.
Jedine chodia ľahko oblečené, Moje kamarátky sa smejú, že je keď vidím tvoje deti. Ale ja som rovnaká, trocha teplo a už krátke. Deti mám 5 a 7 rokov.
A prečo sa do nich staras?