Dieťa vo vajíčku

bibijenny
19. júl 2018

Ahojte. Chcem sa spýtat . Chceli by sme íst so syncekom 3mesacnym na vylet. Je to az hodina cesty v aute ... Neviem ci to nieje vela keby bol cely cas vo vajicku co si o tom myslite vy ??

luciq13
19. júl 2018

@bibijenny podľa mna v pohode, hodina nieje až tak veľa 🙂

ukulela
19. júl 2018

@bibijenny hodina vo vajci uplne OK. ak by bol problem, na polceste zastavite, vyberies, pomojkas na 10 min a pokracujete ....

l1991
19. júl 2018

Jasne, ze to je v pohode, hodina je nic. My sme bezne chodili aj 2 hodiny a vsetko ok, maly spokojny, spal, hral sa.
Ja v tom nevidim problem.
Ale zalesi aj od dietata, ci sa rado vozi alebo nie aby to neprereval.

janulka2811
19. júl 2018

Hodina je úplne v poriadku ... lepšie než 650km 😁👍

babi81
19. júl 2018

@bibijenny my sme boli aj 10h sprestavkami a v pohode

lindusss2016
19. júl 2018

Nvm, ci si to myslela tak, ze aj na tom vylete by bol cely cas vo vajicku alebo len v aute. Ak len v aute, tak hodina je uplne v pohode, ak aj mimo auta, ja osobne by som tak dieta nikdy nevozila, skor si zapozicaj ergonosic, ale su mamicky, ktore vo vajci aj kocikuju, takze tak. Dieta to prezije bez ujmy, ale vzhladom na zdravy vyvin chrbtice to ideal nie je.

29simona29
19. júl 2018

@bibijenny my sa o pár sní chystáme z BA do Tatier tiež s 3mesacnym bábätkom a plánujem to robiť s prestávkami, ak by mu tam bolo zle,zastavíme, vyberiem ho a zase sa pokračuje.snad to dopadne ok🙂

lienka9
19. júl 2018

@bibijenny uplne v pohode s 2mesacnym ideme do tatier z BA.bezne vo vajicku je hodku aj dve cez den.ak mas dobre vajicko je to uplne pohoda..co potom ti ktori maju rodinu na opacnej strane SR nesli by nikdy na navstevu :D ?!?

nika898
19. júl 2018

@bibijenny hodina je uplne v pohode. Naplanujte si cestu v takom case v akom obvykle spava a nebudes ani vediet ze mate babo v aute 😉

bibijenny
autor
19. júl 2018

ďakujem baby 🙂 jasné že mimo auta je v kočíku alebo v šatke alebo na rukách lebo chce všetko vidieť a vozí sa v aute velmi rád

siska53
19. júl 2018

@bibijenny ja ze ides 12hodin? Hodina je ok..my sme.autom.sli do Tatier..cca 3 hodiny cesty? Asi tak..

terezia1477
21. júl 2018
babi81
21. júl 2018

@terezia1477 my cestujeme s malou casto a v pohode. dolezite je se sa robia prestavky a deti maju dostatok tekutin

marlenka222
21. júl 2018

@terezia1477 myslim si o tom tolko ze syndrom nahleho umrtia dietata do roka -to,co je opisovane v clanku a dost neodborne, sa moze stat kedykolvek a kdekolvek nielen pocas jazdy v autosedacke. Zasa 1 skumana teoria :
( Ak by to bolo tak,na ktoreho svateho je na svete 3 kopce a 4 doliny autosedaciek? Na to aby v nich deti umierali! Ako fajn 1 rodine sa vyskytol syndrom umrtia a uz je to brane ako automatika vsetky deti v sedackach zomru! Navyse odfotene dietatko vo vajci,pisane o sedacke. Mam 2 deti kazde z nich cestovalo aj cestuje aj v sedacke aj vo vajci. Doma vo vajku sedeli ked chceli vidiet. Nestalo sa mi ze by dieta ktore ma hlavicku vyssie automaticky omodrelo. Bezne ich pouzivame ako stotisice ludi. Moji vo vajku aj spali a nemaju ani problemy s chrbticou ani s nozickami. Taky clanok beriem ako bububu. Opis udalosti v style 5taka ZS na slovencine ked sa ucia pisat reakciu na udalost. :( nic mi to nedalo neprinieslo a v nicom neobohatilo. Je mi luto rodiny ktorej sa toto stalo no poznam osobne taku istu kde obe deti mali presne takto isto a matka v noci pri 2.nespala naporiadok ani nevie kedy lebo 1.dietatko jej v postielke presne takto omodrelo prestalo dychat. Zachranila ho iba tym ze nim triasla hlavou dole. 2.dietatko odchytila skoro az v roku presne rovnako.

mismor
21. júl 2018

My sme s malým šli prvykrát k mojej mame po mesiaci od pôrodu, tiež vyše hodinu cesty a bez problémov. Odvtedy sme boli uz niekoľkokrát na dlhšej ceste, ale vždy navecer, aby mu nebolo teplo, pokiaľ sa dá, no a keď sme mimo auta používame nosič alebo hlbokú vaničku

beky1813
21. júl 2018

@terezia1477 ze je to bububu.

halci
21. júl 2018

Hodina vo vajci je podla mna ok. Horsie je, ked sa clovek vyberie do nakupneho centra a dieta je pomaly aj pol dna vo vajci. Musi mu tam byt dost nepohodlne a navyse je to aj nezdrave pre chrbat.

lubik87
23. júl 2018

Ja som.mala malú v autovaničke 🙂 čistý veget ..celú cestu ležala.pekne rovno a bezpecne pripútaná , keď som ju vyberala z auta na podvozok ani s ňou nehlo ..preto som.si aj vyberala kočík s touto možnosťou 🙂
@bibijenny

jana005
30. aug 2018

@lubik87 ahoj,len sa chcem opýtať,to máš pásy aj vo vanicke?
Lebo ja som jeden čas tiež mala vanicku čo sa dá priputat,ale dnu len dieťa ležalo a to v prípade havárie by letelo ani si nechcem predstaviť kde.
Tak sme ju v aute nepoužívali

ankare
30. aug 2018

Uplne v pohode.

lubik87
30. aug 2018

@jana005 jasné sú tam aj pásy .mala som dve jedna mala taký široký pás na suchý zips asi 12 CM cez bruško a hrudník sa dával a druhá ma normálne zapínanie 3 bodové..nad pliecka a pomedzi nôžky

babi81
30. aug 2018

@jana005 ja som tiez mala 5bodove pasy vo vanicke

jana005
30. aug 2018

@lubik87
@babi81
Ďakujem dievčatá,a to ste kupili na slovensku?
Síce teraz mi už netreba,malý má už skoro jedenásť mesiacov

lubik87
30. aug 2018

@jana005 jasné moje je značka Concord staršia vanička je model Proton a novšia Sleeper 🙂

babi81
30. aug 2018

@jana005 ja v zahranici babyzen zen 🙂

jana005
31. aug 2018

@lubik87
@babi81 ďakujem 🙂

jana_eyre
31. aug 2018

@terezia1477 myslim, ze ide o zle prelozeny a nepresny clanok..