Ahojte zenicky mamicky chcem sa opytat, poradit. Mam 2 a pol mesacnu dcerku no neviem ci uz by mala mat nejaky rezim. Nemyslim teraz vecerny ritual lebo vecer vie celkom pekne zaspat.len cez den neviem ako to ma byt. Lebo zevraj by mala mat tri spanky no u nas to funguje takto asi. Rano vstane okolo 7 az 8:00 po 1.5hod az 2 jej zcerveneju ocka a je unavena lenze doma pospi presne ako budik pol hodinu to znamena ze ked ide spat okolo 9 -10:00 potom je hore preto sup hned vytahujen kocik a ideme na prechadzku.vonku sme tak 2-2.5hod.niekedy sa zobudi hned ked prideme do bytu niekedy jej otvorim okno a pospi este polhodiny potom okolo 13-14:00 ideme zaas na 2 -2,5-3hod von. Skusam ju uspavat dnu ale tie dni potom travin len a len uspavanim. Ako hneva ma to ze dnu nezaspi a neviem ako to zmenit. No len ked dojdeme okolo 4 az pol5 domov na vecer ju davam spat okolo7 o pol7 kupem plus minus len prenu je to dlho uz som skusula parkrat ulozit ju aspon na tu polhodinu lenze to je taky krik u nas ako keby bol spanok najhorsia vec tak sem tam ju este v aute povozim a urobim pritom rychly nakup . Tym padom ju ukladam potom az okolo pol9. Myslite ze by mala mat presne casy kedy ide bubkat alebo to "nechat tak" a cakat ze si to sama prisposobi. Lebo castejsie ma len sva dlhsie spanky . Je to moje prve babi a nema mi kto poradit tak som z toho uz "chora" bo furt dumem co a ako zeby aj malej bolo dobre ale aj mne teda aby som vedela naplanovay niekedy ked daco treba . Niekedy ked spi malo vecer zaspava este horsie alw aj ked je velmi unavena vtedy zas nechce chytit cicu...tiez ma este trapi to ze vzdy ked sa zobudi spusti silny plac a neda sa aspon 5minut utisit nemyslim ze je to normalne. Dakujem za rady
@meggyinka no ja mám tiež prvé mimco a chlapca,uz má síce 9,5 mesiaca,ale tiez nemal žiadny režim,on si totiž ten režim určoval sám,asi vo veku tvojho babatka vždy po 1,5-2 h začal mrncat a to sme asi po dvoch dňoch zistili,ze sa pýta spinkat... a tiež spával lepšie vonku ako dnu,dnu tak max 30 min a vonku aj 2 h 🙂 ale tiež som ho musela začať davat späť aj dnu,aby sa naučil spavat v postieľke cez deň a ako mi pribúdajú tyzdne,uz spi iba dvakrát do dňa 🙂
Dakujem aspon za povzbudenie 🙂 kym mam len jednu da sa to a isto si to musime uzit co najviac
@meggyinka Take male babo vacsinou nema ziadny rezim, kojis na poziadanie a spinka ked je unavene... 2 a pol mesacnemu dietatku ani nevytvoris rezim, lebo casom sa mu zacnu skracovat spanky... Moj maly ma 15 mesiacov a ma uz len jeden spanok naobed, potom mozme hovorit o nejakom rezime... Musis len vydrzat, uloz ju ked je unavena a cim dalej tym dlhsie bude byvat hore a pozorovat okolo seba 🙂 Musis sa ty jej prisposobit ....Vela stastia