Ahojte 6m dcerka v poslednom case chce cim dalej viac byt pricucnuta - presli sme na uspavanie kojenim, co by mi nevadilo, ale ona by najradsej bola keby som k dispozicii cely cas kym ona spi...Sice ju nejak uspim, ale potom sa zobudi napr. o 10-20 min. lebo pride na to ze jej tam chyba "cicok", a fakt nemozem s nou lezat 2 hodiny v posteli x krat denne. Co je horsie , ze to vyzaduje odrazu aj pri vecernom uspavani(doteraz pekne po kojeni som ju ulozila a zaspala sama), co sice az tak nevadi kedze sa potom nezobudi do rana ale bojim sa ze pri momentalnom progrese sa aj to zmeni ... Ked sa snazim odtiahnut od nej ked uz je skoro uspata bude otvarat usta a hladat, az sa rozreve....Mate niekto podobnu skusenost ? Ako by som docielila ze by mi pekne pospala cez den dlhsie (este nedavno potiahla aj 2 hod vkuse, netusim co sa zmenilo), lebo potom je akurat z toho nervozna...Vyplakavat ju nemienim nechat, ale takisto sa nechcem zmierit so sucasnym stavom....O spankovych asociaciach mam nacitane, ale proste na nu nic ine nefunguje a inak nezaspi :(
cumel nevie cmulat, skusala som vela krat ale len do neho hryzie....navyse ten by jej takisto vypadol po case a zobudila by sa 🤷♀️
Kvôli tomu odchadzali moje deti z porodnice s cumlom 😅
@andreakotesova nam ani v porodnici nevedela cumel prijat....sice ho cmulala ale bolo to skor na skodu nakolko jej vkuse vypadaval a potom plakala....tak som jej ho potom prestala uplne davat :-/
@elizabet173 no ona sa upokoji to neni problem, len na rukach nezaspi proste sa ukludni a ked ju dame ze ma spat tak jednoducho bude kricat o dusu :-/
Ja som ho detom vytrvalo davala späť, ked ho vypluli 🙂
To bude len faza podla mna. Dudel je sice super, ale ked ste ho doteraz nepotrebovali, usetris si len robotu, ak uz ho nedas. Moj syn mal obcas viac dudlovacie fazy, len prezit😃 ked sa mi budil, vzdy som douspala.
6m muzou byt klidne zuby, tak potrebuje vice dudlat. Jinak, kolik dudliku jsi zkousela? Ja asi 6 nez jeden zacal akceptovat :D.
Toto iste sa deje aj u nás. Mala bude mať o 2 dni 6 mesiacov a vkuse chce byť na prse. Cumlíkov som skúsila minimálne 8 druhov. Jeden čas aj chytila ten úplne najlacnejší z drogerie ale aj to už nechce.
Mojej idu momentálne zúbky. 2 už má a bolo to to isté. Vkuse cicať, vkuse byť na rukách, v noci opäť pravidelne vstávanie.. je to len obdobie. Treba vydržať
Žeby zuby? Skúsila som obdobie zúbkov s dojčením aj bez a pre mňa radšej to dojčenie. Dieťa už nedojčené som musela na rukách nosiť celú noc. Jednoduchšie mi je vyspať sa a nech si dudlá.
Môžu jej ísť teraz zuby, dudlovat ju nenechaj ale skus pri nej len ležať alebo napríklad nosič keď chceš byt mobilná a nelezat v posteli, môže to byť naozaj len obdobie. Mne Rischino nosič veľmi pomohol.