Čo robievate s detičkami celý deň?

zloba_z_pd
21. jan 2012

ja s malym doma to iste robim te iste hracky a niekedy mi pride luto ze sa maly mozno nudii

katrinka8
21. jan 2012

@zloba_z_pd - no, my sa striedavo hrame s hrackami - lego (kedze ma len 20 mesiacov, viac bura a prenasa ako stavia, ale zabavi ju aspon chvilu - ma to duplo, so zvieratkami, domcek), drevene "puzzle", citame knizky, hrame sa "na skryvacku", v domceku (teraz sme jej urobili domcek - "bunker" z obrovskej krabice, vyrezali dvere, okna), kreslime (carbeme 😀 ), hojdame sa (na zarubni zavesena hojdacka), 😀 obcas pozerame Bambulku ci Spievankovo, varime kavu a caj babam, prenasama zvieratka plysove, obzerame fotky v albumoch a pozerame video s nahratym bratrancom a sessternicou (byvaju daleko, tak aspon takto si ich pripominame 😀 - resp. nase dietko to nesmierne bavi), chodime von.. a tak stale dookola, lebo pri nicom nevydrzime dlho 😀 A obcas sa zabavame pukanim nafuknuteho mikrotenoveho sacika ci skaceme po "tampoline" (rozumej posteli) - ale to iba obcas 🤐

mata1001
21. jan 2012

ahoj tak mi to mame podobne ako vy ze stale dookola to iste ale tak popisem ti nas den:rano ranajky,pozerame spievankovo co nam ide stale dokola...potom sa hrame-auticka,kocky,knizky,vlacik,schovavacka,sem tam nahanacka 🙂 ,o 9.30h desiata,ideme von ked nemusim varit.o 11.15h polievka,spanok cca do 13.00h,hranie sa 1 hodinu,obed,ideme von do 16.00h,olovrant,zase hranie alebo ideme k sestre-ta byva vedla nas alebo ku kamoske 🙂 ,o 18.00h vecera,hrame sa zo zvieratkami,skladackami,zvonkohrami,autickami...o 19.00h kupanie,mlieko a spanok 🙂

zloba_z_pd
autor
21. jan 2012

Tak ako my

petulka_1
21. jan 2012

Aj my mame velmi podobny program ako vy 🙂 maly sa s nicim nezahra sam, takze stale ma chyti za ruku a uz musime ist stavat kocky a preberat vsetky hracky z krabice do nekonecna 😉 ked varim tak on samozrejme pri mne a vybera vsetky kuchynske pomocky co dotiahne 😀, vysavam, tak on beha , utieram prach tak on tiez si vezme utierku a akoze upraatuje... a ohromne sa mu paci kefa na zachod 😀

lucik85
21. jan 2012

u nas to vyzera takto:o 7mej vstavame,ranajky,maly pozrie krtka 20 min,potom sa hra,ja robim poriadok o 9,30 ideme von,bud na nakup,prejst sa do mesta alebo k mame ,vyvencime psa,o 11,30 najest a spinkat..spi do 13,30-14,00..napapa sa a hra sa ,pekne sam alebo zo psom🙂 ja si porobim co treba a okolo 15,30 ideme vonku prejst sa zo psom a potom podla pocasia sme vonku alebo ideme pozriet mamu..okolo siestej domov,robime veceru ,maly sa hra,o 19 kupat a o 20 spinkat..okrem toho chodime 2 x do tyzdna plavat a do herne nech je aj s druhymi detmi ..🙂

monikapalo
22. jan 2012

No u nas to nie je nic moc. Rano 06:30 vstyk, ranajky, potom sa pohra so vsetkym asi tak 3 sekundy, medzitym sedi na nocniku 🙂 , povybera letaky a akoze cita. 😀 Potom desiata, ked nie je chory tak hodinova prechadzka v kociari vonku - nakup, posta...... Obed, o 11:30 spanok do 14 :00, potom sa znova napapa, pozera Masu a Medveda, to moze aj trikrat do dna 😀 , najradsej lezi na manzelskej posteli a pozera telku JimJam, alebo Mimimax, alebo Ducktv. Podotykam, ze nech robim, co robim, nic ho tak nezaujme ako televizor, z coho som trocha nervozna, pretoze by som nerada, aby z neho vyrastol televizny maniak. 😠 Znova sa napapa, ideme vonku, ked nechcem , aby trcal pred TV, sme vonku podla pocasia, cca 2 hodiny maximalne. Nechodime po navstevach, iba raz za cas. Vacsinou sme vonku. Cca okolo 18:00 sme doma, to uz sa mu musim venovat neustale, uz nema na nic trpezlivost, takze obcas sa moce po byte hore dole iba tak. Vecera o 19:00 o 20:30 spanok. 🙂 A staaaaaale to iste dookola. 😀

petulka_1
23. jan 2012

@monikapalo No aj nas maly si uz sam rano zapne televizor, aj ked ho pozera asi 2 minuty, ale aj tak musi ist, ked ho vypnem tak ho znovu zapne, ked si vsimne ze nejde 😒 ani rozpravky ho tam nezaujimaju, zboznuje reklamy, najma s detmi a pesnicku z dva a pol chlapa 🙂 tu si aj pospevuje 😉