Ahojte …mame mensi 2 izbovy byt a ja mam pocit ze uz teraz sa nemam kde hybat a nieto este malej vytvorit jej kutik :( ako ste to riesili ? Mam pocit ze cely cas je na manzelskej potom mam vecer vycitky ze sa jej nevenujem ked vidim ine videa mamiciek ako deticky su na podlozkach okolo vela priestoru ale ja musim rozmyslat kde dam susiak s pradlom ak tak balkon nemame ..neviem ci chapete co mam za problem 🥺mála ma 5 mesiacov …
Ked bude vacsia bude pouzivat cely byt, zatial jej daj podlozku do obyvacky. Ani keby mala detsku, tak sama by sa tam nehrala, lebo ju nenechas bez dozoru
Mám to presne tak isto. V obývačke mám hraciu podložku medzi tv a sedačkou, v kúte nádoba s hračkami. Sušiak dávam na chodbu kde prejdem ltt, večer ho presúvam do obývačky.
Jak ti začne chodiť tak ani na tej podložke nebude ale pri tebe v kuchyni ( alebo teda kde bývaš najčastejšie)..
Na posteli je velmi zle miesto na hranie, ved to sa nemozes ani otocit bez strachu z padu. Daj podlozku niekam na zem, my mame v obyvacke medzi sedackou a telkou, naucili sme sa “lietat” okolo lebo je obrovska 😁 a vedla je este textilna ohradka, tam ho zavriem ked ho na chvilu nemozem mat na ociach. Ale pokojne moze byt aj nieco mensie, ked mal 5 mesiacov tak sme mali len taku tu hraciu deku s hrazdickou a bohate stacilo
My mame aspon ten balkon, ale neviem kedy prerobit dpalnu na detsku a my budeme spat na gauci v obyvacke... oblecenie nemam uz kde davat mam pocit a to by som chcela este jedno 😂
@kitycat ved toto vsade veci a to sa snazim nekupovat blbosti .. tiez neviem do buducna ako to poriesime ked bude starsia ..
Potrebuje tvrdu podlozku aby mohla trenovat poriadne svaly, davat sa na 4 a tak. Na postel davaj co najmenej. Kup nejaku penovu podlozku ak sa bojis ze jej bude zima a maj ju na zemi. Do ja viem tak deti sa aj tak hraju v obyvacke alebo kuchyni pri mame. Detska izba (kutik) je akurat na spanie a odlkadanie veci.
Sušiak do spálne, alebo na chodbu, do vane a v obývačke odsunúť stolík
Netrap sa ❤️ casom sa vam mozno podari prestahovat sa do vacsieho a ak by aj nie, da sa to zvladnut. My sme byvali v dvojizbaku s 2 malymi detmi. Co sa pradla tyka, susiak naozaj zabera dost miesta, my sme si namontovali na chodbu vysoko na stenu snury ktore sa daju kedykolvek vytiahnut. S detmi som sa hrala v obyvacke, neviem ako ju mate zariadenu, my sme zrusili konferencny stolik a dali namiesto neho len taky malinky ktory cez den odkladam, medzi gaucom a tv sme mali na zemi hraciu podlozku. Ked deti podrastli tak aj v spalni som im vyclenila mensi priestor na hranie. Neboj, najdete si svoj system
Podlozka medzi gauc a telku, odsunut konferencny stolik. Vecer zbalit, rano zas rozlozit.