baby poradte mi prosím syna ked dám do kočíka a pripásam tak vždy má odreté na krku z tých pásov, teda z jednej strany na ktorú je zrovna naklonený. Tie chrániče čo tam sú sa stále zošúchavajú. NApravím a behom 5 sekund je zase dole ten chránič
@zuzanka.zuzu mám ale tá časť čo sa ňou nastavuje dlžka sa posuva proste tiež ...nedrží to na mieste ...ide to velmi lahko
A musí tam byt tak napevno? Pokiaľ ti z neho nevyskakuje za jazdy tak mu ich povoľ, pripadne tam ten chranic priši.
@domak2 práveže nie sú na pevno ...ja ich zapnem len tak aby nevypadol ale ked sa napr nakloní na jednu stranu lebo vyzerá von z kočíka niečo tak tam ten chránič nedrží a týmpádom ho to reže...
Niekedy fakt vyrobia neprakticke veci, ja mam dva kociky, jeden sa super tlači ale dieťa je tam ako v kancelarskej stolicke a v druhom je zas dieťa super pohodlne ale ja sa citim po prechadzke akoby som rylovala 😅 nejak neviem trafiť ten stred. Vravím, ak ti inak vyhovuje tak by som tam tie chrániče prichytila niťou.
nedala si to tam zle? skús úplne vyvliecť ten popruh a dať iným smerom do tej posuvnej blbosti, aby sa nevyvliekal von
@domak2 asi budem musieť :D
výškovo nastaviteľné pásy nemáš? buď posuvné alebo aspoň dvojurovnove?