Bezpečnostné pásy na kočíku

11. aug 2023

baby poradte mi prosím syna ked dám do kočíka a pripásam tak vždy má odreté na krku z tých pásov, teda z jednej strany na ktorú je zrovna naklonený. Tie chrániče čo tam sú sa stále zošúchavajú. NApravím a behom 5 sekund je zase dole ten chránič

zuzanka.zuzu
11. aug 2023

výškovo nastaviteľné pásy nemáš? buď posuvné alebo aspoň dvojurovnove?

autor
11. aug 2023

@zuzanka.zuzu mám ale tá časť čo sa ňou nastavuje dlžka sa posuva proste tiež ...nedrží to na mieste ...ide to velmi lahko

domak2
11. aug 2023

A musí tam byt tak napevno? Pokiaľ ti z neho nevyskakuje za jazdy tak mu ich povoľ, pripadne tam ten chranic priši.

autor
11. aug 2023

@domak2 práveže nie sú na pevno ...ja ich zapnem len tak aby nevypadol ale ked sa napr nakloní na jednu stranu lebo vyzerá von z kočíka niečo tak tam ten chránič nedrží a týmpádom ho to reže...

domak2
11. aug 2023

Niekedy fakt vyrobia neprakticke veci, ja mam dva kociky, jeden sa super tlači ale dieťa je tam ako v kancelarskej stolicke a v druhom je zas dieťa super pohodlne ale ja sa citim po prechadzke akoby som rylovala 😅 nejak neviem trafiť ten stred. Vravím, ak ti inak vyhovuje tak by som tam tie chrániče prichytila niťou.

zuzanka.zuzu
11. aug 2023

nedala si to tam zle? skús úplne vyvliecť ten popruh a dať iným smerom do tej posuvnej blbosti, aby sa nevyvliekal von

autor
12. aug 2023

@domak2 asi budem musieť :D