Barefoot na bežné nosenie

janusskaa
5. sep 2018

Ahojte Mamičky🙂 , prosím Vás o radu, ktoré barefoot topánočky by ste mi odporučili na bežné nosenie na ihrisko a pod. (V25, V 28). Ďakujem 🙂

yanni
5. sep 2018

@janusskaa Vsetky barefoot su na bezne nosenie.

akynka
5. sep 2018

Mamka asi mysli menej znicitelne. 🙂 necham ale na skusenejsie. Za mna Fare bare tenisky momentalne a na jesen pojdeme do frodo flexible.
Najoboubenejsie boli frodo prewalkers ale to do velkosti 22.
Inak skuste richter tooanoy..maju aj alternativy za dobre ceny. Na znicenie spoko 🙂 ale treba siusat co detom sadne :-/

yanni
5. sep 2018

@akynka Tak v tych malych velkostiach, do ca. 23-24, je vela moznosti. Vyssie uz je to nie take lahke. A barefoot sa opotrebuju vo väcsich velkostiach rovnako ako aj "buchare", rozumej normalne topanky. Take 20tky nosi dieta mozno mesiac-dva, 28 uz aj pol roka.

@janusskaa V takych velkostiach Vivobarefoot, sole runner, Filii, Bobux, Camper ale len model Peu. Je ich vela, len neviem, co vsetko sa da zonant na SK. Tiez ak ste barefoot este nenosili, tressa postulat, kazdy vyrobca site inak, su ine dlzky, ine vnutorne sirky a nie kazdemu dietatu barefoot vyhovuje, hlavne ak prejde uz po rokoch "tvrdych" topanok na barefoot.

jatva
5. sep 2018

A zakladna otazka: aku ma nohu?

janusskaa
autor
6. sep 2018

@akynka Ďakujem veľmi pekne za tipy. Áno, mala som na mysli menej znicitelne 🙂

janusskaa
autor
6. sep 2018

@yanni Ďakujem krásne za tipy 🙂

janusskaa
autor
6. sep 2018

@jatva Jeden ma D-16,5 S- 7 a druhy D- 15 S-7,1 🙂

yanni
6. sep 2018

@janusskaa Ako si merala? Maju dost iroke nozky, cize musis hladat sirsie topanky. Takze Filii napr. uz vyadavaju. Su dost uzke. 16,5 cm je uz s nadmerkom alebo cisto dlzka chodidla?

janusskaa
autor
6. sep 2018

@yanni obkreslila som bosu nozicku. Je to čisto dĺžka a šírka 🙂

yanni
6. sep 2018

@janusskaa Takze musis este priratat 1,2-1,7 cm.

jatva
6. sep 2018

@janusskaa ako pise yanni, to su uz dost siroke nozky. Skus pozriet napr kidofit. Po vybrati stielky je tam luxusne miesto 🙂 alebo aj feelmax a sole runner.