Ahojte maminky, chcem sa opytat aky je rozdiel medzi Extra care a Extra soft. Vďaka
@mogaa My sme mali Pampers Pants klasické a extra premium a teda rozdiel som nevidela žiadny. Okrem ceny. Kupujeme teda vždy tie, ktore majú lepšiu akciu. ☺️
aka znacka ?
Pampers premium care a a active baby sme pouzivali. Premium care super, ale active baby na noc napr. rychlejsie sa premocili..s tymi sme neboli spokojni
My ked sme pouzivali pampers premium boli ok..4hodky ak dieta cika moc je myslim dost ☺️ tie co si spomenula nepoznám
@jvasenka tiež netuším aký je medzi nimi rozdiel...našej jedny kúpili a nechce ich, či ju niekde ťahajú alebo čo...proste nechce a račej plienku,,,,,už pochopila že kakať má do záchoda a ešte nech pochopí že tam má aj cikať🙂a to bude mať už 2roky, len tomu nechápe čo tam po nej chceme🙂
Mi používame Dada .. mali sme aj extra soft aj extra care ... Extra soft som malej objednala ale veľké sklamanie ... Najprv som sa tešila že aké super aj na dotyk ale keď ju mala na seba tak ju zvykla veľmi precikat a dosť smrdel moc ... Viem možno je to v každej ale v tejto až moc ... A tie extra care sú pevnejšie a tie sú super neprecikala ich zatiaľ nikdy veľká spokojnosť
@jvasenka tiež by ma zaujímali rozdiely - lebo napr.len Pampers má plienkové nohavičky asi 4druhy(pri rovnakej veľkosti)