Ahojte,
v čom oblečené ste bábätko brali domov? a čo ste dávali do autosedacky ? mali ste kúpený originál fusak do autosedacky alebo len nejaká deka ?
pýtam sa báb, ktoré išli z pôrodnice v chladnejšom obdobi nie v lete 😄
Diky
Hlavne aby babo bolo dobre teplo oblečené a prikryté dekou my sme mali kvalitnú Španielsku deku 😀
Tiež sme mali z Emitexu zavinovaciu deku a v aute sme bábo odkryli. Používsli sme ju stále, je to dobrá vec. Lebo v teplom sa ti v aute dopotí.
Mala supravicku, ciapku, ponozky, overal a vo vajicku som ju prikryla este dekou...Bol januar
Vo vajíčku ani v autosedačke by dieťa nemalo mať hrubé vrstvy oblečenia, takže najlepšie je použiť napr deku do autosedačky alebo nejaký fusak priamo na to. V aute, keď je vyhriate, tak rozopnut a bude mu príjemné, možno len prekryť deckou
novembrove dieta malo bodynko na dlhy rukav+pyzamo z lindexu+ponozky+ciapku a Emitex Zoe. Cesta z nemocnice na parkovisko (vo vajicku) a autom cez 120km. V aute som trosku roztvarala zavinovacku. Netreba to prehanat lebo to babo ma okolo seba este aj vajicko, takze jemu zima nebude.
Moj prvy je september. Druhy oktober. Domov isli v teplej supravicke a ano. Vo vajicku original deka-tensi fusak(kazdy to vola inac) kde su pasy. A ak cestujes dlhsie vies si babatko odkryt. Super aj potom na poradne. Kedy auto je chladnejsie aj cez parkovisko. A potom v čakarni znovu babo odkryt. Využila som pri všetkych detoch. Celu jesen. Zimu. Aj jar. Kedy bolo chladnejsie.
Ja som dieťa obliekla ako na doma. Do vajíčka som dala Red Castle Babynomade, taká teplá zavinovačka, prevlečú sa cez ňu pásy, pekne drží tvar takže dieťa v "domacom" len vložím do toho a pripútam. Podľa toho ako dlho potrvá kým sa dostanete k východu z budovy, zvážte kedy dáte čiapočku a rukavičky. Pred východom z budovy som zakryla dieťa do tej zavinovačky, prešli sme k autu, v aute som zas rozbalila, čiapka, rukavice dole. Samozrejme podľa teploty v aute.
Z Emitexu deku do autosedacky. Dieta malo ciapku, dupacky s bodynom a este taky svetrik hrubsi na tom, aby zas v aute nebolo teplo, kedze sme sli troska dalej. V aute sme tu Emitexdeku aj roztvorili. A aj fukalo ,takze plienku cez vajicko.